دینا / اخبار مرتبط با سرمایه گذاری / عرضه اولیه شملی

عرضه اولیه شملی

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

در این مقاله به بررسی تفاوت قرار رد دعوی و رد دادخواست می پردازیم .

 

یکی از موارد مهم در اقامه دعوا تنظیم دادخواست است . در صورتی که دادخواست به درستی تنظیم شود از وقفه در رسیدگی پرونده پیشگیری می شود . قانونگذار در موادی از قانون آیین دادرسی مدنی مقرراتی را بیان کرده است که به عنوان ضمانت اجرای عدم رعایت موارد مربوط به دادخواست تدوین شده است . به در برخی موارد قاضی قبل از ورود به ماهیت دعوا با صدور قرار از خواهان می خواهد تا دادخواست را اصلاح کند . دو قرار مشابه که از سوی مراجع قضایی صادر می شود و قبل از ورود به ماهیت دعوی به آن ایراد وارد می شود ، قرار رد دعوا و رد دادخواست است .در این مقاله به بررسی تفاوت قرار رد دعوی و رد دادخواست می پردازیم .

تفاوت قرار رد دعوی و رد دادخواست ، در موارد صدور آنان

یکی از تفاوت های قرار رد دعوی و رد دادخواست در موارد صدور آنان است که در صدور قرار رد دعوا بر طبق قانون آیین دادرسی مدنی در موارد مربوط به صلاحیت محاکم ، ایراد به صلاحیت خواهان ، ایراد نسبت به وکیل یا نماینده خواهان ، نسبت به مورد دعوا و یا ایراد به ذینفع نبودن خواهان و غیره گرفته می شود . 
موارد صدور قرار رد دادخواست چه توسط مدیر دفتر دادگاه صادر شده باشد و چه توسط قاضی دادگاه قبل از ورود به ماهیت دعوا می باشد موارد صدور این قرار بر طبق قانون علی الاصول به ایرادات شکلی دادخواست است که عبارتند از : نقص دادخواست ( ازجمله  در صورتی که به دادخواست و پیوست های دادخواست تمبر الصاق نشده باشد ، یا هزینه آن پرداخت نشده باشد ،
- در صورت مشخص نبودن مشخصات ، اقامتگاه و شغل خوانده ، خواسته و بهای آن ، تعهدات و جهات که خواهان به موجب آنها خود را مستحق مطالبه می داند و ادله اثبات دعوای مربوط و غیره ) ، عدم پرداخت هزینه نشر آگهی ، عدم واخواهی در مهلت مقرر ، عدم پرداخت تامین دعوای واهی و ....

تفاوت در نحوه صدور قرار رد دعوی و رد دادخواست

قرارهای رد دعوی و رد دادخواست از جمله قرارهای هستند که قبل از ورود به ماهیت دعوا صادر می گردد ولی تفاوت در نحوه صدور قرار رد دعوی و رد دادخواست وجود دارد که عبارت است از اینکه قرار رد دادخواست توسط مدیر دفتر دادگاه و قاضی دادگاه صادر می شود اما قرار رد دعوا اصولا با اعتراض و ایراد خوانده و یا با نظر قاضی دادگاه به علت های مشخص در قانون صادر می شود که مانعی موقتی و یا دائمی برای صدور حکم ایجاد می کند .  

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد تفاوت قرار رد دعوی و رد دادخواست​ در کانال تلگرام آیین دادرسی و ادله اثبات دعوا عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون تفاوت قرار رد دعوی و رد دادخواست پاسخ دهند .