دینا / اخبار مرتبط با موضوعات حقوقی / شرایط لغو پرواز توسط ایرلاین ها

شرایط لغو پرواز توسط ایرلاین ها

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب


در این مقاله به بررس مشاعات یا قست های مشترک ساختمان می پردازیم .

 

آپارتمان و آپارتمان نشینی قواعدی دارد که همه کسانی که این دست ساختمان ها را برای زندگی انتخاب می کنند باید از آن اطلاع داشته باشند و آن را رعایت کنند . قانون گذار نیز با تنظیم قانونی به نام قانون تملک آپارتمانها تکلیف مالکان آپارتمان را برای موارد متفاوتی مشخص کرده است . مواردی مثل پرداخت حق شارژ ، عدم تغییر در ظاهر ساختمان و یا نگهداری حیوان در ساختمان ، سوالی در اینجا پیش می آید این است که مگر مالک ساختمان بواسطه حق مالکیت خود نمی تواند هر گونه تصمیمی که می خواهند برای ملک خود بگیرد ؟ در جواب باید گفت ساختمان از دو قسمت اختصاصی و مشترک ایجاد شده است ، مالک می تواند در قسمت اختصاصی تا جایی که به نفع خودش است تغییرات دهد اما در قسمت مشترک منوال متفاوت است و مالک نمی تواند با اختیار خودش هر کاری که خواست انجام دهد . اما قسمت های مشترک ساختمان کجاست ؟ ما در این مقاله به بررسی اینکه قسمت های مشترک ساختمان کجاست می پردازیم .

قسمت های مشترک یا مشاع ساختمان

قسمت های مشترک ساختمان که به آن قسمت های مشاع نیز گفته می شود ، بخشی از ساختمان است که مالکیت آن برای همه مالکان است و به طور اشتراکی همه از آن استفاده می کنند . مشاعات ساختمان بر اساس ماده 2 قانون تملک آپارتمان ها به این ترتیب تعریف شده است : قسمت های مشترک مذکور در این قانون عبارت از قسمت هایی از ساختمان است که حق استفاده از آن منحصر به یک یا چند آپارتمان یا محل پیشه مخصوصی نبوده و به کلیه مالکین به نسبت قسمت اختصاصی آنها تعلق می گیرد . به طور کلی قسمت هایی که برای استفاده اختصاصی تشخیص داده نشده است یا در اسناد مالکیت ملک اختصاصی یک یا چند نفر از مالکین تلقی نشده ، از قمست های مشترک محسوب می شود مگر اینکه تعلق آن به قسمت معینی بر طبق عرف و عادت محل تردید باشد " .

قسمت های مشترک یا مشاع ساختمان کدامند

در ادامه این قانون منظور از قسمت های مشترک ساختمان مشخص شده است و آمده است که قسمت های مشاع ساختمان عبارت است از : 

الف )  زمین زیر بنا خواه متصل به بنا باشد یابنا بوسیله پاپه روی آن  قرارگرفته باشد .

ب ) تاسیسات قسمت های مشترک از قبیل چاه آب و پمپ ، منبع آب مرکز حرارت و تهویه ، رخت شویخانه ، تابلو های برق ، کنتور ها ، تلفن مرکزی ، انبار عمومی ساختمان ، اطاق سرایدار در هرقسمت بنا که واقع باشد دستگاه آسانسور و محل آن چاه های فاضل آب لوله های  از ( لوله های فاضلاب ، آب ، برق تلفن ، حرارت مرکزی ، تهویه مطبوع ،گاز ، نفت ، هوا کش ها ، لوله های بخاری) گذرگاه های زباله و محل جمع آوری آن و غیره .

پ ) اسکلت ساختمان .

ت ) درها و پنجرها ، راهروها ، پله ها و پا گردها که خارج از قسمت های اختصاصی قرار گرفته اند .

ث )  تاسیسات مربوط به راه پله از قبیل وسائل تامین کننده روشنائی ، تلفن و وسائل اخبار و هم چنین تاسیسات مربوط به آنها به استثنای تلفن های اختصاصی ، شیرهای آتش های نشانی ، آسانسور و محل ، آن اختتام پله ورود پیام و پله های ایمنی .

ج ) بام و کلیه تاسیساتی که برای استفاده عموم شرکاء و یا حفظ بنا در آن احداث گردیده است .

ح )  نمای خارجی ساختمان .

خ ) محوطه ساختمان ، باغ ها و پارک ها که جنبه استفاده عمومی دارد و در سند قسمت اختصاصی نیز ثبت نشده باشد .

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مشاعات یا قست های مشترک ساختمان در کانال تلگرام موضوعات حقوقی مراجعه شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مشاعات یا قست های مشترک ساختمان پاسخ دهند .