دینا / اخبار مرتبط با موضوعات حقوقی / الزام بیمه به پرداخت خسارت راننده حادثه دیده به قیمت یوم الادا

الزام بیمه به پرداخت خسارت راننده حادثه دیده به قیمت یوم الادا

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

در این مقاله به مجازات فروش دارو و ابزار پزشکی توسط پزشکان می پردازیم . 

 

دارو و مواد دارویی زمانی می توانند مورد خرید و فروش قرار بگیرند که توسط وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی مجوز فروش داشته باشند . علت این امر آن است که محصولات دارویی و استفاده از آنها چون مربوط به سلامتی افراد است و بعضا با بودجه های دولتی هم به فروش می رسند باید مورد تایید نهادهای دولتی باشند تا از سلامت برخوردار بوده و با قیمت قانونی به فروش برسند به همین دلیل نیز قاچاق دارو یکی از خطرناک ترین انواع اعمال مجرمانه است که دارای مجازات است . از این رو ما در این مقاله ابتدا به بررسی ممنوعیت فروش دارو و ابزار پزشکی توسط پزشکان می پردازیم و سپس به مجازات فروش دارو و ابزار پزشکی توسط پزشکان می پردازیم . 

ممنوعیت فروش دارو و ابزار پزشکی توسط پزشکان

طبق ماده 20 آیین نامه انتظامی رسیدگی به تخلفات صنفی و حرفه ای شاغلان حرفه های پزشکی و وابسته " فروش دارو و ابزار پزشکی توسط پزشکان، مگر با مجوز رسمی از وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ممنوع است " . بنابراین می بینیم که اساسا پزشکان اجازه فروش دارو و محصولات و ابزار پزشکی را ندارد و تنها در صورتی می توانند اقدام به این کار نمایند که مجوز رسمی از وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی را گرفته باشند . البته فروش بعضی از داروها و یا ملزومات پزشکی مثل داروهای موجود در کلینیک ها ، فروش عینک در مطب چشم پزشکی یا وسایل مصرفی مثل نخ بخیه که باید برای استفاده بیمار در دسترس پزشک باشد نه تنها ممنوع نیست بلکه بعضا ضروری نیز می باشد .

 

برای مطالعه عدم رعایت تعرفه های خدمات درمانی و تحمیل هزینه های غیرضروری به بیمار کلیک کنید . 

برای مطالعه افشای اسرار بیمار و مجازات عدم رعایت شئونات پزشکی کلیک کنید . 

مجازات فروش دارو و ابزار پزشکی توسط پزشکان

متخلفان از این ماده مرتکب تخلف انتظامی پزشکی می شوند و بر اساس آیین نامه انتظامی رسیدگی به تخلفات صنفی و حرفه ای شاغلان حرفه های پزشکی و وابسته و قانون سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران به مجازات محکوم می شوند . بر اسا این قوانین مجازات فروش دارو و ابزار پزشکی توسط پزشکان از قرار زیر است : 

الف ) اخطار یا توبیخ‌ کتبی‌ با درج‌ در پرونده‌ نظام‌ پزشکی‌ محل ‌.

ب )  توبیخ‌ کتبی‌ با درج‌ در پرونده‌ نظام‌ پزشکی‌ و نشریه‌ نظام‌ پزشکی‌ محل‌ یا الصاق‌ رأی‌ در تابلو اعلانات‌ نظام‌ پزشکی‌ محل ‌.

 

ج ) محرومیت‌ از اشتغال‌ به‌ حرفه‌های‌ پزشکی‌ و وابسته‌ از سه‌ ماه‌ تا یک‌ سال‌ در محل‌ ارتکاب‌ تخلف ‌.

 

برای مطالعه مجازات تجویز غیرضروری موارد مخدر کلیک کنید . 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مجازات فروش دارو و ابزار پزشکی توسط پزشکان در کانال تلگرام حقوق کیفری عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مجازات فروش دارو و ابزار پزشکی توسط پزشکان پاسخ دهند .