دینا / اخبار مرتبط با سرمایه گذاری / نحوه دریافت ارز اربعین

نحوه دریافت ارز اربعین

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

در این مقاله به بررسی شورای حل اختلاف ویژه امور پزشکی می پردازیم .

 

شورای حل اختلاف یک نهاد قضایی است که در راستای کاهش ارجاع پرونده ها به دادگاه طراحی و تاسیس شد . بعد از تشکیل شوراها کم کم حوزه صلاحیت این نهاد گسترده تر شد و برای دست یابی به دادرسی آسان تر ، سریع تر و ارزان تر ، شوراهای حل اختلاف نیز به صورت تخصصی آغاز به کار کردند . یکی از این شورا ها ، شورای حل اختلاف ویژه امور پزشکی است که به طور اختصار شورای ویژه امور پزشکی نامیده می شود . ضرورت وجود شوراهای پزشکی از این منظر مهم است که با پیشرفته تر شدن علم پزشکی شکایات از پزشکان و شاغلان حرفه های پزشکی نیز بیشتر شده است . از این رو ما در این مقاله ابتدا به معرفی شورای حل اختلاف ویژه امور پزشکی و موضوعات قابل طرح در شورای حل اختلاف ویژه امور پزشکی می پردازیم . 

شورای حل اختلاف ویژه امور پزشکی کجاست

همانند دادسرای تخصصی رسیدگی به جرائم پزشکی ، شورای حل اختلاف ویژه امور پزشکی یکی از مراجع صالح برای رسیدگی به تخلفات پزشکی است که از سال 89 در تهران آغاز به فعالیت کرده است . این شورا در مجتمع 29 شوراهای حل اختلاف قرار دارد . اعضای شورا شامل کارشناس صلاحیت دار مانند پزشکان متخصصی هستند که در رشته خود سرآمدند و سازمان نظام پزشکی آنها را برای فعالیت در شورا تایید و معرفی می کند . علاوه بر این شروع به کار این اعضا منوط به گذراندن دوره های آموزشی مخصوصی می باشد . این افراد در کنار یک نفر قاضی دادگستری اقدام به بررسی پرونده هایی می کنند که به نهاد ارجاع داده شده اند . بر اساس دستورالعمل شورای حل اختلاف ویژه پزشکی در مرکز هر استان باید حداقل سه شعبه شورای ویژه امور پزشکی تشکیل شود . این شوراها هم زیر نظر سازمان نظام پزشکی و هم قوه قضاییه فعالیت می کنند .

دریافت کارت نظام پزشکی ، به این صورت است که متقاضی ، می بایست به سامانه سازمان نظام پزشکی، مراجعه و پس از بارگذاری مدارک و پرداخت حق عضویت ، درخواست کارت عضویت هوشمند دهد . استعلام صدور کارت نظام پزشکی ، از طریق همین سامانه و یا مراجعه حضوری به سازمان نظام پزشکی امکانپذیر می باشد .

موضوعات قابل طرح در شورای حل اختلاف ویژه امور پزشکی

موضوعات قابل طرح در شورای ویژه پزشکی مشخص اند و هر پرونده ای را نمی شود در آن مطرح کرد . شورای حل اختلاف امور پزشکی تنها در موارد زیر صالح به رسیدگی است :
 
1- دعوای مالی تا سقف بیست میلیون تومان 
 
2- زمانی که دو طرف یک اختلاف ، که یکی از طرفین آن از جامعه پزشکی باشد ، با توافق ، اختلاف خود را به شوراهای ویژه امور پزشکی ارجاع دهند . 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد شورای حل اختلاف ویژه امور پزشکی در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون شورای حل اختلاف ویژه امور پزشکی​ پاسخ دهند .