دینا / اخبار مرتبط با سرمایه گذاری / شرایط احراز هویت الکترونیکی

شرایط احراز هویت الکترونیکی

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

در این مقاله به بررسی شریک جرم و مجازات او می پردازیم . 

 

فردی که مرتکب فعلی که به موجب قانون جرم شناخته شده است گردد ، مجرم می باشد . زمانی که جرمی به وقوع می پیوندد ممکن است فرد به تنهایی مرتکب آن شده باشد و یا با مشارکت فرد یا افرادی آن جرم را مرتکب شود . گاه ممکن است افرادی که در جرم همکاری می کنند معاونت در جرم داشته باشند و یا شرکت در جرم . اگر غیر مستقیم با مجرم همکاری کند در واقع طبق قانون معاون شناخته شده است و اگر به طور مستقیم در ارتکاب جرم همکاری نماید شریک جرم محسوب می شود . در این مقاله به بررسی شریک جرم کیست ؟ و مجازات آن می پردازیم .

شریک جرم کیست ؟

در پاسخ به این سوال که شریک جرم کیست ؟ ، باید گفت شریک جرم طبق ماده 125 قانون مجازات اسلامی اینگونه تعریف شده است که : « هر كس با شخص يا اشخاص ديگر در عمليات اجرایي جرمي مشارکت کند و جرم ، مستند به رفتار همه آنها باشد خواه رفتار هر يک به تنهايي براي وقوع جرم کافي باشد خواه نباشد و خواه اثر کار آنان مساوي باشد خواه متفاوت ، شريک در جرم محسوب می گردد ... » . 

مجازات شرکت در جرم

مجازات شریک جرم همان مجازات فردی است که اگر به تنهای مرتکب آن می گردد به عبارت دیگر فرقی ندارد که اثر کار وی با بقیه شرکا مساوی است یا خیر و یا جرم مستند به عمل همه آنها باشد و یا عمل هریک به تنهای برای وقوع جرم کافی باشد یا نباشد تاثیر در مجازات فرد نخواهد داشت .
در جرائم غیر عمدی نیز اگر جرم به تقصیر دو یا چند نفر باشد مقصران ، شریک در جرم هستند و مجازات هریک از مقصران مجازات مرتکب مستقل آن جرم است . 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص شریک جرم و مجازات او ، به کانال تلگرام حقوق کیفری مراجعه نمایید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون شریک جرم و مجازات او پاسخ دهند .