دینا / اخبار مرتبط با سرمایه گذاری / غیر قانونی بودن رسوب سود در شرکت های بورسی

غیر قانونی بودن رسوب سود در شرکت های بورسی

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

در این مقاله به بررسی طلاق خلع ، نفقه زن در طلاق و نفقه زن در طلاق خلع خواهیم پرداخت . 

 

بر اساس قانون مدنی ،طلاق خلع  نوعی از طلاق است که زن به خاطر کراهت از شوهرش مالی را به او بخشیده تا او راضی به طلاق دادن زن بشود . به موجب قانون مدنی ، طلاق خلع یکی از اقسام طلاق بائن می باشد ؛ به این معنا که مرد در طول مدت عده زن حق رجوع به وی را نخواهد داشت . اما سوالات مهمی که ممکن است در این خصوص مطرح شود آن است که آیا زن در مدت عده طلاق خلع حق دریافت نفقه را دارد ؟ تکلیف نفقه زن در طلاق خلع چیست ؟ برای پاسخ دادن به این سوال ، در این مقاله به بررسی طلاق خلع ، نفقه زن در طلاق و نفقه زن در طلاق خلع خواهیم پرداخت . 

طلاق خلع

بر اساس ماده 1146 قانون مدنی ، طلاق خلع آن است که زن به واسطه کراهتی که از شوهر خود دارد ، در مقابل مالی که به وی می دهد ، طلاق بگیرد ؛ اعم از اینکه مال مزبور عین مهر یا معادل آن یا بیشتر یا کمتر از مهر باشد " . بنابراین ، اگر زن به گونه ای از همسر خود کراهت داشته باشد که حاضر شود با بخشیدن مالی به او از زوجیت وی رها شود ، می تواند به دادگاه مراجعه و دادخواست طلاق خلع بدهد . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد طلاق خلع و شرایط طلاق خلع کلیک کنید .

نفقه زن در طلاق

به طور کلی ، پرداخت نفقه زن قبل از طلاق به عهده شوهر است و عدم انجام این تکلیف از سوی مرد ضمانت اجراهای حقوقی و کیفری برای او ایجاد می کند . اما بعد از اینکه زن و مرد از هم جدا شدند ، به دلیل اینکه دیگر با هم زندگی نمی کنند ، مرد تکلیفی بابت پپرداخت نفقه به همسرش ندارد ؛ مگر اینکه طلاق واقع شده بین زن و مرد از نوع طلاق رجعی باشد . توضیح آنکه بر اساس قانون مدنی طلاق رجعی نوعی از طلاق است که مرد می تواند در طول مدت عده زن ، به او رجوع کرده و با او زندگی کند . در این شرایط ، مرد مکلف به پرداخت نفقه ایام عده زن می باشد . اما اگر طلاق از نوع طلاق بائن بوده و مرد امکان رجوع به همسر خود را نداشته باشد ، تکلیفی بابت پرداخت نفقه به زن وجود نخواهد داشت . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نفقه زن در طلاق رجعی کلیک کنید .

نفقه زن در طلاق خلع

همانگونه که اشاره شد ، در عده طلاق رجعی زن حق دریافت نفقه از شوهرش را دارد . اما در طلاق خلع اینگونه نیست . بر اساس قانون مدنی ، طلاق خلع یکی از انواع طلاق بائن می باشد . به همین دلیل ، به محض وقوع طلاق ، جدایی زن و مرد از هم کامل می شود و نه مرد در طول مدت عده می تواند به زن رجوع کند و نه زن استحقاق دریافت نفقه از همسر خود در مدت عده طلاق خلع را خواهد داشت . برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مدت عده زن در طلاق خلع کلیک کنید .

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نفقه در طلاق خلع به کانال تلگرام حقوق خانواده مراجعه کنید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نفقه در طلاق خلع پاسخ دهند .