دینا / / شرایط تامین مالی بنگاه های کوچک و متوسط

شرایط تامین مالی بنگاه های کوچک و متوسط

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

در این قرارداد به موعد تسلیم  کالا در قرارداد خرید و فروش می پردازیم . 

 

قرارداد خرید و فروش یا در اصطلاح حقوقی ، عقد بیع ، یک قرارداد معین است و به همین دلیل قانونگذار برای آن قواعدی را مشخص کرده است . برخی از این قواعد مثل عدم درج شروط باطله در قرارداد ، به طور کلی ممنوع اند و برخی دیگر از این مقررات به صورت تکمیلی تعیین شده اند و خریدار و فروشنده می توانند درباره آن به توافقی غیر از آنچه در قانون آمده است ، دست یابند ؛ موارد مثل مخارج تحویل دادن کالا ، محل تحویل دادن کالا و یا حتی زمان تحویل دادن کالا ، از جمله موضوعات تکمیلی هستند . فرض کنید شما کالایی را از یک نفر خریده اید و زمانی هم برای تحویل گرفتن کالا تعیین نکرده اید یا اینکه موعدی را مشخص کرده اید اما فروشنده کالا را با سر رسید موعد به شما تحویل نداده است . در این شرایط تکلیف چیست و اصلا زمان تحویل کالا باید کی باشد . از این رو ما در این مقاله به بررسی موعد تسلیم کالا از جمله عدم توافق درباره موعد تسلیم ، توافق درباره موعد تسلیم و تعیین مدت مجهول برای تسلیم می پردازیم . 

عدم توافق درباره موعد تسلیم

در صورتی که خریدار و فروشنده درباره زمان تحویل کالا با هم به توافق نرسیده باشند ، فروشنده موظف است که آن را فورا به خریدار تسلیم کند . مثل وقتی که شما در ازای پرداخت وجه اتومبیل ، توقع دریافت آن در همان زمان را دارید . بنابراین در صورتی که مدتی در قرارداد خرید و فروش برای تحویل دادن کالا تعیین نشده باشد ، کالا باید فورا تسلیم شود . 

توافق درباره موعد تسلیم

خریدار و فروشنده می توانند درباره موعد تسلیم با هم به توافق برسند و این مهلت با نظر آنها تعیین خواهد شد . این مهلت می تونه هر چقدر که طرفین قرارداد لازم می دونن دور یا نزدیک باشد اما نباید به گونه ای تعیین شود که با انتقال مالکیت منافات داشته باشد و با مفهوم قرارداد خرید و فروش در تعارض باشد . 

تعیین مدت مجهول برای تسلیم

در صورتی که مدتی که برای تحویل کالا در نظر گرفته می شود مجهول باشد و جهل به آن ارزش مال مورد معامله را تغییر دهد ، باعث بطلان عقد می شود . مثلا کشاورز نمی تواند ده خروار گندم را بفروشد و بگوید ده خوار را زمانی تحویل می دهد که محصول او از 20 خروار تجاوز کند . در این حالت زمان تحویل کالا مجهول است و بر ارزش مال مورد معامله هم اثر می گذارد . ضمن این که چنین شرطی باعث می شود خریدار نداند که در برابر پول پرداخت چه چیزی تحویل می گیرد . 

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص موعد تسلیم کالا در قرارداد خرید و فروش ، به کانال تلگرام حقوق قراردادها مراجعه نمایید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون موعذ تسلیم کالا در قرارداد خرید و فروش پاسخ دهند .