دینا / اخبار مرتبط با موضوعات کیفری / افزایش 5 درصدی جریمه های رانندگی در سال 1401

افزایش 5 درصدی جریمه های رانندگی در سال 1401

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

در این مقاله ابتدا به مفهوم صرفنظر کردن کلی از دعوا پرداخته و سپس آثار صرفنظر کردن کلی از دعوا را مطرح می کنیم .

برای مشاوره صرف نظر کردن کلی از دعوا

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره .......... تماس بگیرید

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل

 

 

 

بر اساس قانون آیین دادرسی مدنی ، استرداد دعوا تنها تا زمانی امکانپذیر است که مذاکرات خاتمه نیافته باشد . بنابراین ، اگر پس از ختم مذاکرات به دلایلی خواهان تصمیم به استرداد دعوای خود داشته باشد ، خوانده دعوا باید با آن موافق باشد . در غیر این صورت ، یعنی اگر خوانده با استرداد دعوا مخالفت کند ، خواهان یا باید منتظر ادامه رسیدگی و حکم دادگاه بماند و یا به صورت کلی از دعوا صرفنظر کند . به همین منناسبت ف در این مقاله قصد داریم به بررسی این سوال بپردازیم که صرفنظر کردن کلی از دعوا چیست . بنابراین ، ابتدا به مفهوم صرفنظر کردن کلی از دعوا پرداخته و سپس آثار صرفنظر کردن کلی از دعوا را مطرح می کنیم .

صرفنظر کردن کلی از دعوا چیست

بر اساس ماده 107 قانون آیین دادرسی مدنی ، هرگاه خواهان پس از ختم مذاکرات دعوای خود را مسترد کند ، اگر خوانده راضی باشد ، دادگاه قرار رد دعوا صادر می کند . اما خوانده معمولا در صورتی با استرداد دعوا موافقت می کند که از نتیجه دعوا نگران باشد . اما اگر خوانده امید زیادی به شکست رقیب داشته باشد ، معمولا با استرداد دعوا موافقت نمی کند تا فرصت تجدید قوا را از خوانده گرفته و در همین دعوا کار او را تمام کند .

در چنین حالتی ، خواهان دو راه دارد ؛ یا دعوا را ادامه داده و منتظر نتیجه آن باشد و یا از دعوای خود به طور کلی صرفنظر کند که در این صورت دادگاه قرار سقوط دعوا صادر می کند . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد قرار سقوط دعوا و قرار رد دعوا کلیک کنید .

آثار صرفنظر کردن کلی از دعوا

زمانی که شخص خوانده با وضعیت فوق رو به رو شد ، تنها می تواند منتظر ادامه رسیدگی دادگاه باشد یا به طور کلی از دعوا صرفنظر کند که در این حالت ، دادگاه می بایست قرار سقوط دعوا صادر کند . اگر خواهان به به طور کلی از دعوا صرفنظر کرد و دادگاه به تبع آن قرار سقوط دعوا صادر نمود ، آثاری به وجود می آید . از جمله آثار صرف نظر کردن کلی از دعوا آن است که با صدور قرار سقوط دعوا ، دعوا به مفهوم اخص زایل می شود و خواهان دیگر نمی تواند برای اقامه همان دعوا به مراجع دادگستری مراجعه کرده و رسیدگی مجدد را تقاضا نماید . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد زوال دعوا کلیک کنید .

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد صرفنظر کردن کلی از دعوا به کانال تلگرام آیین دادرسی و ادله اثبات دعوا مراجعه کنید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون صرفنظر کردن کلی از دعوا  پاسخ دهند .