دینا / اخبار مرتبط با موضوعات حقوقی / ضوابط استفاده مستمری بگیران تامین اجتماعی از بیمه تکمیلی درمان و بیمه عمر

ضوابط استفاده مستمری بگیران تامین اجتماعی از بیمه تکمیلی درمان و بیمه عمر

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

در این مقاله به بررسی شکایت بابت اجاره دادن مال اجاره ای می پردازیم .

 

درباره شرایط اجاره دادن مال اجاره ای گفتیم که با توجه به این قرارداد اجاره تحت تاثیر کدام یک از قانون های رابطه موجر و مستاجر باشد ، متفاوت است . حال تصور کنید قرارداد اجاره ای در همین سال 97 منعقد شده است ، تبعا این قرارداد تابع قانون روابط موجر و مستاجر سال 76 است . بنابراین طبق این قانون مستاجر می تواند ، مالی را که اجاره کرده است ، خود نیز به دیگری اجاره بدهد مگر اینکه مالک ، مخالفت خود را با این کار ضمن قرارداد اجاره یا به صورت قراردادی جداگانه اعلام کند . حال با وجود اعلام مخالفت مالک ، مستاجر به این موضوع اعتنایی نکرده و باز هم مال را به دیگری اجاره می دهد . در این شرایط تکلیف موجر چیست و چه می تواند بکند؟ ما در این مقاله به بررسی شکایت از اجاره دادن مال اجاره ای می پردازیم . 

شکایت از اجاره دادن مال اجاره ای

در چنین شرایطی که مستاجر بر خلاف توافقاتش با موجر عمل می کند ، موجر یا همان مالک می تواند مطابق قانون موضوع را پیگیری کند . در واقع در اینجا می خواهیم ببینیم شرایط پیگیری حقوقی اجاره دادن مال مورد اجاره یا به عبارتی شکایت بابت اجاره دادن مال اجاره ای چگونه است . برای این کار موجر به دادگاه حقوقی ای که مال مورد اجاره در آن حوزه واقع است مراجعه می کند و با تنظیم دادخواست مستاجر را ملزم می کند که قرارداد اجاره دوم خود را بر هم بزند . مستاجر بعد از دریافت ابلاغیه موظف است که این کار را انجام دهد اما اگر از انجام این کار خودداری کند ، مالک می تواند قراردادش را با مستاجر بر هم بزند و از شورای حل اختلاف درخواست کند تا حکم تخلیه را صادر کند . در این مستاجر دوم  برای جبران ضرر و زیان ناشی از بر هم خوردن قرارداد اجاره دوم باید در دادگاه حقوقی درخواست مطالبه خسارت از مستاجر اول را ارائه نماید . 

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص شکایت بابت اجاره دادن مال اجاره ، به کانال تلگرام حقوق قراردادها مراجعه نمایید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون شکایت بابت اجاره دادن مال اجاره پاسخ دهند .