دینا / اخبار مرتبط با حقوق تجاری / واگذاری اخذ مالیات نقل و انتقال خودرو از دفاتر اسناد به مراکز تعویض پلاک

واگذاری اخذ مالیات نقل و انتقال خودرو از دفاتر اسناد به مراکز تعویض پلاک

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

در این مقاله به بررسی فرزند خواندگی و شرایط زوجین و داوطلبان سرپرستی می پردازیم . 

 

امروزه با افزایش آمار داوطلبان برای فرزند خواندگی ، قانونگذار در سال 1392 قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بی سرپرست و بد سرپرست را تصویب کرد این قانون اولین قانونی است که برای کودکان و افرادی که داوطلب برای فرزند خواندگی هستند تصویب شده است که در آن شرایط و ضوابطی که خانواده ها برای فرزند خواندگی باید داشته باشند و همچنین پروسه ای که خانواده ها باید برای داشتن فرزند طی کنند بیان گردیده است . در این مقاله به بررسی شرایط لازم برای سرپرستی کودکان و نوجوانان طبق قانون و اولویت داوطلبان سرپرستی می پردازیم . 

شرایط لازم برای سرپرستی کودکان و نوجوانان طبق قانون

سرپرستی کودکان و نوجوانان پروسه ای زمان بر است به دلیل آنکه سرنوشت یک کودک و آینده او با آن خانواده منتخب رقم می خورد . بیشتر افراد متقاضی کودکانی هستند که سن کمتری دارند . طبق قانون حمایت از کودکان و نوجوانان شرایط لازم برای سرپرستی کودکان و نوجوانان عبارت است از  :

ـ زن و شوهری که پنج سال از تاریخ ازدواج آنان گذشته باشد و از این ازدواج صاحب فرزند نشده باشند ، مشروط به این که حداقل یکی از آنان بیش از سی سال سن داشته باشد . 

ب ـ زن و شوهر دارای فرزند مشروط بر این که حداقل یکی از آنان بیش از سی سال سن داشته باشد . 

ج ـ دختران و زنان بدون شوهر، درصورتی که حداقل سی سال سن داشته باشند ، منحصراً حق سرپرستی اناث را خواهند داشت . 

شرایط زوجین برای فرزند خواندگی

موارد فوق در قانون دارای تبصره های است که ترتیب اولویت داوطلبان سرپرستی را مشخص می کند . 
چنانچه به تشخیص سازمان پزشکی قانونی امکان بچه دار شدن زوجین وجود نداشته باشد ، درخواست کنندگان از شرط مدت پنج سال مقرر در موارد فوق مستثنی می باشند .
چنانچه درخواست کنندگان سرپرستی از بستگان کودک یا نوجوان باشند ، دادگاه با اخذ نظر سازمان و با رعایت مصلحت کودک و نوجوان می تواند آنان را از برخی شرایط مقرر در این ماده مستثنی نماید .
اولویت در پذیرش سرپرستی به ترتیب با زن و شوهر بدون فرزند ، سپس زنان و دختران بدون شوهر فاقد فرزند و در نهایت زن و شوهر دارای فرزند است . 
درخواست کنندگان کمتر از پنجاه سال سن ، نسبت به درخواست کنندگانی که پنجاه سال و بیشتر دارند ، در شرایط مساوی اولویت دارند.
در مواردی که زن و شوهر درخواست کننده سرپرستی باشند ، درخواست باید به طور مشترک از طرف آنان تنظیم و ارائه گردد . 

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد فرزند خواندگی و شرایط زوجین و داوطلبان سرپرستی در کانال تلگرام حقوق خانواده عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون فرزند خواندگی و شرایط زوجین و داوطلبان سرپرستی پاسخ دهند .