برای مشاوره وام مسکن خودمالکی
برای مشاوره وام مسکن خودمالکی
به دنبال افزایش چشم گیر قیمت مسکن، بسیاری از اقشار جامعه، از داشتن خانه محروم مانده اند. بنابراین، دولت در این خصوص دست به اقداماتی زده است. یکی از اقدامات دولت، در جهت حمایت از اقشار کم درآمد جامعه، ایجاد طرح ملی مسکن است. این طرح، برای ساخت 4 میلیون واحد مسکونی در طول 4 سال ارائه گردیده است. در این طرح، مبلغی به عنوان وام به حساب خود مالکان یا انبوه سازان واریز می شود تا آنها بتوانند اقدام به ساخت مسکن کنند.
ثبت نام در این طرح، براساس آخرین اطلاعیه ها از تاریخ 2 دی ماه سال 1400 آغاز گردید و تا 15 دی ماه ادامه دارد. در وام مسکن خودمالکی، مالکان می توانند با ارائه مدارک لازم، در کلان شهرها 450 میلیون تومان به ازای هر واحد مسکونی وام دریافت کنند. این مبلغ، در در مراکز استانها 350 میلیون تومان و دیگر شهرها 300 میلیون تومان است.
با توجه به اهمیت این موضوع، در این مقاله قصد داریم، به این سوال پاسخ دهیم که وام مسکن خودمالکی چیست ؟ سپس، در ادامه زمان ثبت نام، شرایط و نحوه ثبت نام را توضیح خواهیم داد. اگر در خصوص وام مسکن خودمالکی سوالاتی دارید، در این مقاله همراه ما باشید.
یکی از اقدامات دولت، احداث مسکن برای اقشار بدون خانه است وبنابراین، برای نیل به این هدف، طرح نهضت ملی مسکن را ارائه نموده است. یکی از انواع وام در این طرح، وام مسکن خودمالکی است. در وام مسکن خودمالکی، برای اشخاصی که خود، مالک زمین می باشند، این امکان فراهم شده است که با مراجعه به سامانه ثبت نام نهضت ملی مسکن، تقاضای تسهیلات خود مالکی را ثبت کنند.
در خصوص ثبت نام وام مسکن خودمالکی، برای خود مالکان هیچ محدودیتی وجود ندارد و ثبت نام برای همه شهر های کشور و همه روستاها برای این دسته از متقاضیان، امکان پذیر است. هر متقاضی، با هر تعدادی که در پروانه درج شده، امکان ثبتنام و اخذ تسهیلات خودمالکی را دارد.
میزان تعیین شده برای دریافت وام مسکن خودمالکی متفاوت می باشد. متقاضیان وام مسکن خودمالکی، در تهران 450 میلیون تومان، مراکز استانهایی که بیش از یک میلیون جمعیت دارند و کلانشهر هستند، 400 میلیون، مراکز استانها 350 میلیون تومان و سایر شهرهای کشور، 300 میلیون تومان و همچنین، روستاها 250 میلیون تومان، تسهیلات دریافت خواهند کرد.
در بخش قبل، به این سوال پاسخ دادیم که وام مسکن خودمالکی چیست؟ و گفتیم که وام مسکن خودمالکی، یکی از انواع وام در سامانه جامع اقدام ملی مسکن است. در این طرح، خود مالکان، برای دریافت وام ساخت مسکن ثبت نام می کنند. در روش خودمالکی، مالکین زمین ها، برای ساخت و سازها چه به صورت انبوه و چه عادی در زمین متعلق به خود، از وام نهضت ملی مسکن استفاده می کنند.
امکان ثبت نام و دریافت تسهیلات مسکن خودمالکی، از 2 دی ماه و بعد از اعلام معاون وزیر راه، در سامانه طرح های حمایتی جامع مسکن فراهم شده و ثبت نام این وام، از طریق سامانه نهضت ملی مسکن انجام می گیرد؛ همچنین، آخرین مهلت ثبت نام در سامانه نهضت ملی مسکن، روز 15 دی ماه می باشد. از دیگر طرح های حمایتی دولت، ثبت نام کمک ودیعه برای حمایت از مستاجران می باشد که از طریق، سامانه جامع اقدام ملی مسکن این امکان فراهم شده است.
در بخش قبل، مهلت زمان ثبت نام وام مسکن خودمالکی را توضیح دادیم و گفتیم که تا 15 دی ماه، امکان ثبت نام در سایت نهضت ملی مسکن وجود دارد. در این بخش از مقاله، قصد داریم که شرایط ثبت نام وام مسکن خودمالکی را توضیح دهیم.
باید به این نکته اشاره شود که اگر مالک برای چندین واحد و به صورت انبوه متقاضی باشد، فقط یک واحد آن را می تواند به نام خود ثبت کند و این امکان وجود ندارد که او تمامی واحد ها را به نام خود ثبت کند. این موضوع برای جلوگیری از سو استفاده برخی از مالکین ایجاد شده است.
از جمله شرایط دیگر، برای دریافت وام مسکن خودمالکی، ارائه مدارک لازم شخص متقاضی ( یعنی سند مالکیت و پروانه ساختمان) است. شخص متقاضی باید پس از انتخاب نوع بانک و شعبه، مدارک لازم را بارگذاری کند، تا به بانک و شعبه معرفی شود.
شرایط عمومی ثبت نام در این سامانه شامل 4 شرط اصلی، فقدان مالکیت خصوصی، متاهل یا سرپرست خانوار بودن و داشتن سابقه حداقل پنج سال سکونت در شهر مورد تقاضا می باشد. که این وام چون از طریق خودمالکی انجام می شود شرط اول یعنی فقدان مالکیت خصوصی، جزو شروط مطروحه نمی باشد.
در بخش قبل، شرایط دریافت وام مسکن خودمالکی را توضیح دادیم، در این بخش قصد داریم نحوه ثبت نام وام مسکن خودمالکی را توضیح دهیم. به همین جهت برای راهنمایی شما عزیزان، یک نمونه راهنمای تصویری در ادامه مقاله درج شده و تمامی مراحل، ذکر شده است.
در مرحله اول، شخص متقاضی باید در مرورگر دستگاه خود، آدرس سایت طرح جهش تولید مسکن یعنی saman.mrud.ir را جست و جو نموده تا وارد صفحه اصلی سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن شود.
در مرحله دوم، پس از آن که شخص متقاضی، وارد پنجره نهضت ملی مسکن شد، تصویر زیر نمایش داده می شود که در آن، قوانین و مقررات و شرایطی که برای این طرح وضع شده است، بیان شده است. باید پس از مطالعه، گزینه سبز رنگ متن ( مطالعه کرده و می پذیرم ) انتخاب شود.
در مرحله سوم، شخص متقاضی بایستی شماره همراه خود را همراه با کدملی وارد نماید. سپس، بر روی بخش سبز کلیک نماید.
در مرحله چهارم، شخص متقاضی، می بایست مشخصات فردی خود را به طور کامل وارد نموده و چون شخص متقاضی برای دریافت تسهیلات مسکن خودمالکی اقدام کرده است باید گزینه دارای زمین را انتخاب کرده و سپس، گزینه سبز رنگ را برای ورود مرحله بعد را انتخاب نماید.
در مرحله پنجم، یک کادر هشدار نمایش داده می شود، متن نمایش داده شده در این کادر، بابت این است که متقاضی، نسبت به درخواستی که دارد تعهد داشته باشد، متقاضی، می بایست متن را کامل مطالعه و سپس، برای انجام ادامه مراحل، گزینه متوجه شدم را انتخاب نماید.
در مرحله ششم، متقاضی ثبت نام، باید اطلاعات محل سکونت خود را وارد نموده و سپس، گزینه سبز رنگ مرحله بعد را انتخاب نماید.
در مرحله هفتم، شخص متقاضی، باید اطلاعات افراد تحت تکفل خود را به طور کامل وارد کرده و سپس، گزینه سبز رنگ مرحله بعد را کلیک نماید.
در مرحله هشتم ، یک پیش نمایش از تمامی اطلاعاتی که شخص متقاضی، تا این مرحله ثبت نموده است، نمایش داده خواهد شد. متقاضی، می بایست پس از بررسی کامل اطلاعات، کادر قسمت پایین صفحه را که در تصویر، به آن، اشاره شده است را کلیک نموده و گزینه سبز رنگ مرحله بعد را انتخاب نماید.
در آخرین مرحله، باید تایید شماره همراه، انجام گیرد. ابتدای ثبت نام، متقاضی پس وارد نمودن شماره موبایل خود، یک کد 4 رقمی، جهت احراز هویت برای ثبت نام در طرح های حمایتی مسکن دریافت می کند، که می بایست در این قسمت، وارد نماید و پس از وارد نمودن کد امنیتی، گزینه سبز رنگ تایید را انتخاب کند.
پس از طی نمودن مراحل ثبت نام، برای شخص متقاضی، همانند تصویر زیر، کادر سبز رنگ با این مفاد که اطلاعات شما با موفقیت ثبت گردید، نمایش داده خواهد شد. افراد پس از مشاهده این پیغام، می توانند با انتخاب گزینه سبز رنگ بازگشت به صفحه اصلی از این صفحه، خارج شوند.
با توجه به توضیحات بالا، تنها تفاوت دریافت وام مسکن خودمالکی با سایر طرح های حمایتی نهت ملی مسکن، این است که در این طرح، صرفا در مرحله وارد کردن مشخصات باید، شخص متقاضی اعلام کند که دارای زمین بوده و برای ساخت مسکن خود اقدام می کند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد وام مسکن خودمالکی در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید، همچنین کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره تجاری حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون وام مسکن خودمالکی پاسخ دهند.
برای مشاوره وام مسکن خودمالکی
برای مشاوره وام مسکن خودمالکی
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©