محمدباقر الفت در نشست امضای سند همکاری مشترک معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و سازمان امور مالیاتی کشور برای گسترش همکاری در تحقق عدالت مالیاتی و پیشگیری از فرار مالیاتی در کشور ، افزود: این تفاهم نامه با هدف ایجاد رویه واحد در پیشگیری منعقد می شود و در آن بر مقابله هوشمند با جرائم مالیاتی از طریق استفاده از ظرفیت های موجود در قوه قضائیه و سازمان امور مالیاتی تاکید شده است.
وی ادامه داد: قوه قضائیه علاوه بر عدالت گستری از طریق صدور حکم، تکالیف متعددی دارد که درصدد احیای همه وظایف و تکالیف قانونی است و این امر در دوره جدید شتاب بیشتری گرفته و وارد عملیات اجرایی شده است. همکاری با سازمان امور مالیاتی نیز در این راستا است و در خصوص اخذ مالیات وظیفه خود می دانیم که وارد میدان شویم .
معاون رئیس قوه قضائیه با اشاره به سابقه معاونت در برگزاری رویداد استارتاپی و گنجاندن محور مربوط به پیشگیری از فرار مالیاتی در این رویداد، بر لزوم استفاده از ظرفیت جوانان و استفاده از ایده های به روز آنها تاکید کرد.
الفت با نقد نگاه تهران محوری در بسیاری از برنامه ریزی ها، بر لزوم همکاری در سطوح استانی و ملی تاکید کرد و ابراز امیدواری کرد با همکاری معاونت اجتماعی و سازمان امور مالیاتی این اقدام در استان ها پررنگ شود و ارتباط دادگستری های کل استان و ادارات کل امور مالیاتی استان ها ارتقا یابد.
در این نشست، امید علی پارسا، رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: کشور ما اهداف بلندمدتی دارد اما وقتی عملکردها را با اهداف و آرزوها مقایسه میکنیم فاصله زیادی بین این دو وجود دارد.
وی با تاکید بر عبور از پارادایم مالیات ستانی به نگاه شراکتی گفت: هوشمندسازی نظام مالیاتی و ریزداده مبنا شدن مدیریت در کشور می تواند موجب ارتقا شفافیت و حل بسیاری از مسائل در این باره شود.
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور با ارزشمند شمردن نگاه و رویکرد قوه قضائیه و معاونت پیشگیری از جرم در مبارزه با فساد گفت: تمام کنش ها و تراکنش های مالی در کشور توسط سازمان رصد می شود که این امر با هدف پیشگیری از تخلف و فرار مالیاتی و برخورد با موارد جرم و تخلف است.
پارسا بر لزوم همکاری نهادهای قضایی و اجرایی در سطح استان با سازمان های امور مالیاتی تاکید کرد.
بر اساس این گزارش، همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با سازمان امور مالیاتی کشور از سال ۱۳۹۴ با تشکیل کمیته پیشگیری از جرایم مالیاتی و کارگروه های آسیب شناسی در ذیل اداره کل پیشگیری های قضایی شکل گرفت و تاکنون منتج به نتایج خوبی در حوزه مقابله با فرارهای مالیاتی شده است.
منبع : ایرنا
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©