دینا / اخبار مرتبط با حقوق تجاری / امکان پرداخت وجه چک از تمام حساب های بانکی صادرکننده چک

امکان پرداخت وجه چک از تمام حساب های بانکی صادرکننده چک

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

در این مقاله به بررسی دادگاه اطفال و آیین دادرسی آن می پردازیم . 

 

دادگاه اطفال زیر مجموعه سازمان زندان ها است اما دارای پروسه متفاوت با آن پروسه ای است که در دادگاه ها وجود دارد . زمانی که سن فردی از حدودی که قانونگذار تعیین کرده است ، کم تر باشد رسیدگی به جرائم در این مرکز انجام می شود . هدف از ایجاد این کانون و مجزا کردن مراجع قضایی اطفال از بزرگسالان به جهت تربیت و اصلاح آنان و بررسی دقیق رفتار کودکان و شخصیت آن ها برای بهبود و اماده سازی برای برگشتن به جامعه است . در این مراکز تمامی مراحل رسیدگی از قبیل کشف تعقیب و تحقیقات مقدماتی و محاکمه متهم یا مجرم انجام می گردد و در طی این مراحل همواره باید مصلحت کودک مورد توجه قرار گیرد . در این مقاله به بررسی دادگاه اطفال و آیین دادرسی دادگاه های اطفال می پردازیم . 

دادگاه اطفال

دادگاه اطفال دادگاهی است که صلاحیت رسیدگی به کلیه جرائم اطفال و کودکان که سن آنها بیشتر از 6 سال تمام و 18 سال تمام است را دارد . هرگاه قبل از شروع به رسیدگی و یا در حین آن سن طفل از ۱۸ سال تمام تجاوز کند ، رسیدگی به اتهام نیز در دادگاه اطفال به عمل خواهد آمد . 
اصولا در حوزه هر دادگاه شهرستان یک یا چند دادگاه اطفال تشکیل خواهد . برای رسیدگی به جرائم اطفال دادگاه محل وقوع جرم یا محل کشف جرم یا محلی که طفل در آنجا یافت شده یا محل اقامت طفل یا ابوین یا سرپرست او یا محلی که طفل تحت حفاظت قرار گرفته است صلاحیت دارد .

 

 

آیین دادرسی دادگاه اطفال

آیین دادرسی دادگاه های اطفال طبق قانون بدین صورت می باشد : زمانی که اطفال مرتکب جرمی شوند تمامی رسیدگی های مقدماتی اعم از تعقیب و تحقیق از طرف دادگاه اطفال انجام می گیرد . بعد از پایان تحقیقات مقدماتی اگر دلایل و مدارکی علیه متهم وجود نداشته باشد با صدور قرار منع تعقیب ، رسیدگی خاتمه پیدا می کند . ولی در غیر این صورت قرار رسیدگی صادر می گردد و وقت جلسه رسیدگی به سرپرست قانونی طفل و دادستان ابلاغ می نماید . 

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد دادگاه اطفال و آیین دادرسی آن به کانال تلگرام موضوعات حقوقی مراجعه کنید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون دادگاه اطفال و آیین دادرسی آن پاسخ دهند .