دینا / اخبار مرتبط با حقوق تجاری / اعلام ممنوعیت قبول چک های ثبت نشده در سامانه صیاد

اعلام ممنوعیت قبول چک های ثبت نشده در سامانه صیاد

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

در این مقاله به بررسی شرکت تعاونی تولید و مصرف می پردازیم .

 

یکی از انواع شرکت های تجاری که قانون تجارت به آن پرداخته است ، شرکت تعاونی تولید و مصرف می باشد . شرکت تعاونی طبق قانون تجارت به دو نوع شرکت تعاونی تولید و شرکت تعاونی مصرف تقسیم می شود . در سال 1370 قانون بخش تعاونی اقتصاد تصویب شد که در این قانون شرکت تعاونی را به صورت تعاونی تولید و تعاونی توزیع بیان شده است . برای ثبت و نحوه تشکیل و چگونگی تقسیم سهم بین اعضا این شرکت نیاز به اطلاعات کافی در این زمینه داریم . در دستورالعمل تشکیل تعاونی ها شرکت به لحاظ نوع فعالیت به دو دسته تقسیم گردیده و از لحاظ عضویت نیز به دو شاخه دیگر تقسیم می گردد . در این مقاله ما به بررسی شرکت تعاونی از منظر قانون تجارت که به دو دسته شرکت تعاونی تولید و شرکت تعاونی مصرف است می پردازیم . 

شرکت تعاونی تولید

شرکت تعاونی تولید طبق ماده 190 و 191 قانون تجارت شرکتی است که بین عده ای از صاحبان شناخته شده حرفه ها ، تشکیل می شود و شرکای شرکت مشاغل خود را برای تولید و فروش اشیا یا اجناس بکار می برند . لااقل دوسوم اعضای اداره کننده شرکت تعاونی تولید باید از شرکایی انتخاب شوند که حرفه آنها موضوع عملیات شرکت است . 
اگر موضوع فعالیت شرکت تعاونی امور بازرگانی باشد ، شرکت تجاری است . در این صورت، شرکا باید، مطابق مقررات مربوط به
ثبت شرکت تعاونی، شرکت مورد نظر خود را ثبت کنند .   

 

شرکت تعاونی مصرف

طبق ماده 192 شرکت تعاونی مصرف شرکتی است که برای اهداف زیر تشکیل می گردد : 
فروش اجناس لازمه برای مصارف زندگانی ، تقسیم نفع و ضرر بین شرکا به نسبت خرید هر یک از آنها . 
نکته قابل توجه آنکه شرکا شرکت های تعاونی تولیدی موظف به گرفتن مجوز تشکیل از وزارت تعاون برای انجام فعالیت خود و موظف به گرفتن مجوز لازم از دستگاه های ذی ربط می باشند . 

 

برای نحوه نام گذاری این شرکت باید گفت شرکت تعاونی نیز همانند سایر شرکت های تجاری برای ثبت به عنوان شخصیت حقوقی مستقل در اداره ثبت شرکت ها نیاز به انتخاب نام دارند که برای انتخاب نام این شرکت حتما باید کلمه تعاونی در نام آن قید گردد .

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد شرکت تعاونی تولید و مصرف به کانال تلگرام ثبت و تغییرات شرکت ها مراجعه کنید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون شرکت تعاونی تولید و مصرف​​​ پاسخ دهند .