دینا / اخبار مرتبط با حقوق تجاری / صدور برگه های تشخیص مالیاتی خانه های خالی از دی ماه

صدور برگه های تشخیص مالیاتی خانه های خالی از دی ماه

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

در این مقاله به بررسی تامین دلیل و شرایط آن می پردازیم .

 

زمانی که فردی دعوا را در مراجع قضایی مطرح می کند ، علی الاصول باید مدارک و مستنداتی به همراه خود داشته باشد . رسیدگی به پرونده و جریان دادرسی ممکن است طولانی باشد و مدت زمانی برای حصول نتیجه نیاز باشد ؛ همچنین در حین رسیدگی به پرونده ممکن است برخی دلایل و مستندات فرد مدعی از بین برود . قانونگذار برای حل این مشکل راهکار تامین دلیل را ارائه داده است که هم در دعوی حقوقی امکانپذیر است و هم در دعوی کیفری . درخواست تامین دلیل ممکن است کتبی باشد یا شفاهی . در این مقاله به بررسی تامین دلیل و شرایط آن می پردازیم . 

تامین دلیل چیست ؟

در پاسخ به سوال تامین دلیل چیست باید بگوییم تامین در لغت به معنای اماده کردن ، امنیت داشتن ، حفظ کردن می باشد و به طور کلی تامین دلیل به معنای ایمن کردن و حفاظت از دلایل است . در مواردی که اشخاص ذی نفع احتمال بدهند که در اینده استفاده از دلایل و مدارک دعوای از قبیل : تحقیق محلی و کسب اطلاع از مطلعین و استعلام نظر کارشناسان یا دفاتر تجاری یا استفاده از قراین و امارات موجود در محل و یا دلایلی که نزد طرف دعوا یا دیگری است ، متعذر یا معتسر خواهد شد ، می توانند از دادگاه درخواست تامین انها را بنماید . برای مثال در تصادفات رانندگی فرد با مراجعه به شورای حل اختلاف می تواند دادخواست تامین دلیل بدهد کارشناس با بررسی شواهد و صورت برداری و بازدید از اتومبیل به تامین دلیل می پردازد تا مدعی بعدا با طرح دعوا مطالبه خسارت وارده را بخواهد . بعد از تامین دلیل مدعی می تواند به تعمیر ماشین بپردازد . لازم به ذکر است تامین دلیل با تامین خواسته متفاوت است . 

شرایط تامین دلیل

شرایط تامین دلیل در مواد 149 الی 155 قانون ایین دادرسی مدنی به بیان شده است . ازجمله اینکه باید دلیل وجود داشته باشد و بیم آن برود که در آینده از بین برود . تامین دلیل ممکن است شفاهی یا کتبی باشد . در درخواست تامین دلیل باید مشخصات درخواست کننده و طرف مقابل ذکر شود و موضوع دعوایی که برای آن نیاز به تامین دلیل است و بیان شرایطی که نیاز به تامین دلیل شده است . دادخواست تامین دلیل در اکثر مواقع قبل طرح دعوا داده می شود اما در حین دادرسی هم دادخواست تامین دلیل داده می شود . 
دادگاه طرف مقابل را برای تامین دلیل احضار می کند در صورتی که حضور پیدا نکند ، مانع از تامین دلیل نمی شود . در صورتی که تعیین طرف مقابل دعوی ممکن نباشد ، مانع از تامین دلیل نمی شود . 

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد تامین دلیل و شرایط آن به کانال تلگرام آیین دادرسی و ادله اثبات دعوا مراجعه کنید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون تامین دلیل و شرایط آن پاسخ دهند .