سرهنگ پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با بیان این مطلب که افسران سایبری پلیس فتا به صورت شبانه روز در حال رصد فضای مجازی هستند اظهار داشت: فضای مجازی و محتوای درج شده در شبکه های اجتماعی به صورت ۲۴ ساعته توسط تیم مجرب افسران پلیس فتا رصد و بررسی شده و اگر با مواردی از قبیل ترویج خشونت، اوباشگری، فساد ، قمار، شرطبندی و کلاهبرداری مواجه شویم بلافاصله مراتب به مقام قضایی منعکس شده و هماهنگی لازم جهت برخورد و دستگیری متهمان اخذ می شود.
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا تصریح کرد: کریخوانی، خط و نشان کشیدن، انتشار تصاویر و فیلمهای غیر اخلاقی و کلیپهای خشونت زا و اوباشگرانه که به هر بهانه و دلیلی در فضای مجازی منتشر شود از جمله مواردی است که پلیس فتا قاطعانه با آن برخورد می کند.
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا در پاسخ به این پرسش که مردم نسبت به انتشار مطالب غیر اخلاقی در فضای سایبری گلهمند هستند، گفت: تقریبا تمام موارد غیر اخلاقی در رصد پلیس فتا قرار میگیرد اما بحث اصلی شناسایی است؛ متاسفانه بیشتر محتوای غیر اخلاقی که هیچ سنخیتی با فرهنگ، شعور، آداب و رسوم کشور ما ندارد در بیرون از کشور و خارج از مرزهای آبی و خاکی تولید شده و به داخل کشور پمپاژ میشود.
سرهنگ پاشایی با تأکید دوباره بر این مطلب که پلیس در رصد مشکلی ندارد خاطرنشان کرد: پلیس تمام مطالب را می بیند اما فقط با مطالبی که در داخل کشور تولید می شود و تولیدکنندگان آن، بنابر قانون_ که کاملاً وظایف را مشخص کرده_ میتواند برخورد کند.
سرهنگ پاشایی در پاسخ به این پرسش که برخی افراد محتواهای بد را به قصد اذیت و آزار دیگران ارسال می کنند و چگونه باید این موضوع را پیگیری کرد،گفت: قانونگذار برای هرگونه آزار و اذیت، توهین، فحاشی و اخاذی در فضای مجازی جرم انگاری کرده است؛ بنابراین اگر فردی با چنین مواردی مواجه شد باید به دادسرای ویژه جرایم رایانهای شهرستان خود یا دادسرای عمومی مراجعه و طرح شکایت کند؛ بعد از شکایت بلافاصله پلیس فتا به موضوع رسیدگی و فرد خاطی را دستگیر می کند.
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با بیان اینکه متاسفانه حجم زیادی از کلیپها و موارد غیراخلاقی خارج از مرزهای آبی و خاکی کشور تولید میشود به هموطنان توصیه کرد که هوشیار باشند؛ به خصوص در این ایام که با شیوع ویروس کرونا مواجه بوده و سطح دسترسی فرزندان و کودکان به فضای مجازی نسبت به قبل بیشتر شده است.
وی به خانوادهها تاکید کرد: در این ایام بیش از گذشته مراقب بوده و از یک سری نرم افزارهای خاص مثل کنترل والدین استفاده کنند تا انشاالله حداقل امنیت نسبی و قابل قبولی را در فضای مجازی تجربه کنیم.
معاون اجتماعی پلیس فتا از شهروندان درخواست کرد: در صورت مشاهده موارد مشکوک موضوع را از طریق سایت رسمی پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir اعلام کنند.
منبع: فارس
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©