رئیس امور شوراهای حل اختلاف کشور در خصوص نقش شوراهای حل اختلاف در بحث میانجی گری گفت:میانجی گری یکی از شاخههای مهمی است که اخیرا به شوراهای حل اختلاف واگذار شد.
وی گفت: یک تاسیس حقوقی جدیدی است که در قانون آیین دادرسی مدنی در سال ۹۲ تصویب و در سال ۹۴ اجرایی شد، اما تاکنون در بحث میانجی گری؛ متولی و پیگیری و ساختارهای اولیهی آن به معاونت منابع انسانی واگذار شده بود وفقط ۱۵ استان کارهای اولیه این امر را انجام داده اند و هنوزدر ۱۶ استان اقدام خاصی صورت نپذیرفته است.
وی بیان کرد: ساختار اولیه این قانون تقریبا حدود ۷۰-۸۰ درصد انجام گرفته، اما تبعا نیازمند به تکمیل ساختارهای اولیه هستیم که ان شاالله ظرف چند ماه آینده بتوانیم هم بحث داوری و هم بحث میانجی گری را انجام دهیم.
رییس امور شوراهای حل اختلاف کشور اضافه کرد: در حال حاضر استانهایی هستند که افرادی برای حوزه میانجی گری ثبت نام نموده و خواستار تعیین و تکلیفند، اما بر حسب دستور رئیس قوه قضاییه؛ این موضوع و مجموعه به شوراهای حل اختلاف ارجاع شده است و ما با ایجاد کارگروههای خاص در حال پیگیری این امر هستیم که ان شالله مقدمات کامل اجرای این برنامه از اوایل سال ۱۳۹۹ شروع به صدور پروانه موسسات داوری و میانجی گری در ۱۶ استان دیگر را خواهیم داشت.
منبع : خبرگزاری میزان
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©