دینا / اخبار مرتبط با موضوعات حقوقی / لزوم تشکیل رسمی کانون بازنشستگی قوه قضاییه

لزوم تشکیل رسمی کانون بازنشستگی قوه قضاییه

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

در این مقاله به بررسی جرم دایر کردن محلی برای شرب خمر و مجازات دایر کردن محل شب خمر می پردازیم .

 

مصرف مشروب طبق قانون جرم است . مشروبات الکلی به دلیل عوارضی که بر مغز انسان می گذارند ، باعث رفتارهایی در انسان می شود که موجب بر هم ریختن نظم جامعه و ایجاد وحشت بین مردم است . مثلا افراد مست در حالت مستی رانندگی های خطرناکی می کنند و یا با عربده کشی نظم را بهم می زنند . از این رو نوشیدن مشروبات الکلی جرم است . موضوعی که در اینجا می خواهیم به آن بپردازیم ، موضوع دایر کردن محلی برای مصرف مشروب است . طبق قانون کسی که این محل را دایر می کند مجرم است و مجازات می شود . ضمنا باید بدانیم کسانی که در این مکان ها مشروب خورده اند نیز به جرم مصرف مشروبات الکلی مجازات خواهند شد . در این مقاله به بررسی جرم دایر کردن محلی برای شرب خمر و مجازات دایر کردن محل شب خمر می پردازیم .

جرم دایر کردن محلی برای شرب خمر

هرکسی محلی را برای شرب خمر دایر کرده باشد  یا مردم را به آنجا دعوت کند طبق قانون مرتکب فعل مجرمانه شده است . این موضوع در ماده 704  قانون مجازات اسلامی آمده است . بنابراین طبق این ماده هم برپا کردن محلی برای شراب خواری و هم دعوت کردن مردم به آنجا جرم است و مستحق مجازات . علاوه بر جرم برپا کردن محلی برای شراب خواری ، قانون گذار مجازات خرید و فروش مشروب ، مجازات حمل و نگهداری مشروب در ماشین ، مجازات قاچاق مشروب و مجازات تولید مشروبات الکلی را نیز در نظر گرفته است .

مجازات دایر کردن محل شب خمر

تا اینجا دانستیم که دایر کردن محلی برای شراب خواری یا دعوت مردم به شراب خواری جرم است . قانونگذار در ادامه ماده 704 قانون مجازات اسلامی ، مجازات این جرم را مشخص کرده است : " هر کس محلی برای شرب خمر دایر کرده باشد یا مردم را به آنجا دعوت کند به سه تا دو سال حبس و هفتاد و چهار ضربه شلاق و یا از یک میلیون و پانصد هزار تا دوازده میلیون ریال جزای نقدی یا هر دوی آنها محکوم خواهد شد و در صورتی که هر دو مورد را مرتکب شود به حداکثر مجازات محکوم خواهد شد " . 
1- بنابراین می توان گفت که مجازات کسی که محلی برای شرب خمر دایر کرده است یکی از موارد زیر است : 
سه تا دو سال حبس و هفتاد و چهار ضربه شلاق
یا
2- از یک میلیون و پانصد هزار تا دوازده میلیون ریال جزای نقدی 
یا 
3- هر دو مجازات بالا که این موضوع با توجه به اوضاع و احوال جرم توسط قاضی مشخص می شود . 
در صورتی که مرتکب هم محلی برای شراب خواری دایر کند و هم دیگران را به آنجا دعوت کند ، مرتکب دو جرم شده است ، در این مورد قاضی برای او حداکثر مجازات های بالا یعنی سه سال حبس ، 74 ضربه شلاق و دوازده میلیون ریال جریمه نقدی را تعیین خواهد کرد .

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مجازات دایر کردن محل شرب خمر ، به کانال تلگرام حقوق کیفری مراجعه نمایید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مجازات دایر کردن محل شرب خمر پاسخ دهند