به گزارش تجارت نیوز، کیان یک نهاد مالی ثبت شده نزد سازمان بورس است که در گروه خود، مجوزهای کارگزاری، مشاوره سرمایهگذاری، سبدگردانی، ۱۰ صندوق سرمایهگذاری و پردازش اطلاعات مالی را از سازمان بورس اوراق بهادار و مجوز پرداخت یاری و لیزینگ را از بانک مرکزی اخذ کرده است. این گروه مالی صبح روز دوشنبه 20 اسفند 1403 در بازار سرمایه عرضه اولیه خواهد داشت. به مناسبت این عرضه اولیه و اهمیت آن گفتوگویی با ابراهیم عابدینی، رئیس هیات مدیره گروه مالی کیان، انجام دادهایم که در ادامه خواهید خواند.
با عرضه اولیه کیانا، نقدینگی از بازار خارج نمیشود
* قرار است صبح دوشنبه گروه مالی کیان در بازار سرمایه عرضه اولیه داشته باشد. لطفا نظر خود را درباره این عرضه اولیه بفرمایید
گروه مالی کیان به عنوان اولین نهاد مالی بخش خصوصی در روز دوشنبه عرضه اولیه در بازار سرمایه خواهد داشت. به هر حال موضوع عرضه اولیه در شرایط کنونی بازار سرمایه ممکن است برخی از حاضران در بازار را نگران کرده باشد اما ما به عنوان یک نهاد مالی این موضوعات را به طور دقیق بررسی و پیگیری میکنیم. گروه مالی کیان از سالها پیش این موضوع را پیگیری میکرد و درج نماد گروه مالی کیان به سالهای گذشته بر میگردد اما به دلیل برخی مسائل و مشکلات این مساله به تاخیر افتاد.
یکی از شرایط مهمی که در زمینه عرضه اولیه وجود داشت این بود که نقدینگی از بازار سرمایه خارج نشود. این در حالی است که گروه مالی کیان به عنوان یک نهاد مالی، سرمایه خود را دقیقا در همین راستا خرج خواهد کرد و تاکنون ارزش گروه مالی کیان به صورت افزایش سرمایه و سلب حق تقدم از سهامداران قبلی بوده است. ما از این شرایط استقبال کردیم چون سهامداران ما به هیچ عنوان دنبال این نبودند که از محل این شرکت برای خود تامین مالی انجام دهند.
بزرگترین مزیتی که شرکتها برای IPO شدن دارند بحث نقدشوندگی است
سهامداران گروه مالی کیان به دو دسته تقسیم میشوند که سرمایهگذاران و همکاران بنده هستند. همکاران، دوستان ما در بازار سرمایه و شناخته شده هستند و معمولا در مجامع اکثر شرکتها حضور دارند و بازار سرمایه را میشناسند. از سوی دیگر سرمایهگذاران، از سه گروه تشکیل میشوند که این سه گروه هر کدامشان بیش از نیم قرن تجربه در بخشهای تولید، خدمات و بازرگانی دارند و این سه گروه کمک خیلی زیادی کردند و اصلا نیازی به این بحث که بخواهند از این شرکت تأمین مالی انجام بدهند، نداشتند.
به هر حال عرضه اولیه گروه مالی کیان روز دوشنبه انجام میشود و همانطور که میدانید خیلی مواقع بزرگترین مزیتی که شرکتها برای IPO شدن دارند بحث نقدشوندگی و نقل و انتقال راحت سهام است. ما در ایران دو مساله خیلی مهم داریم؛ یکی بحث افزایش اعتبار برای گروه مالی کیان همراه با شفافسازی است که از سالهای پیش شروع کردیم. گروه مالی کیان خود را ملزم به ارائه گزارشها در سامانه کدال و در جاهای دیگر کرده است. بحث دوم در این زمینه که برای ما اهمیت دارد بحث توسعه برند کیان است.
کیان در حوزههای دیجیتال و فینتک سرمایه گذاری کرده است
* در مورد سهم کیانا توضیح بیشتری میدهید. فکر میکنید روند کنونی و آینده سهم چطور خواهد بود؟
روند کنونی شرکتهایی مانند گروه مالی کیان آینهای از وضع اقتصادی کشور است. شما میدانید وضعیت اقتصادی کشور و موضوعاتی که در اقتصاد کشور وجود دارد در تمام نهادهای مالی، شرکتها و… خود را نشان داده و ما هم از این موضوع متاثر هستیم. ولی به هر حال در کیان ساختار و سازماندهی بسیار خوبی انجام شده که باعث میشود از این بابت خیلی نگران وضعیت اقتصادی نباشیم.
من به عنوان رئیس هیات مدیره گروه ملی کیان و آقای نوریان به عنوان مدیرعامل هر دو عضو هیات عامل گروه مالی کیان هستیم. در هیات عامل مدیران عامل شرکتهای گروه به صورت هفتگی جلسات را برگزار میکنند و هر یک از ما فقط یک رای داریم و بر اساس آن تک رای صحبت میکنیم. بنابراین یک فرهنگ سازمانی خوب در گروه مالی کیان وجود دارد که بر پایه خرد جمعی بنا شده است. در این سازمان مشارکت به صورت جمعی وجود دارد و فقط یک نفر تصمیمگیر نیست که اگر فردا کسی به هر دلیلی از مجموعه جدا شود، سازمان با مشکل روبهرو شود.
درباره آینده گروه مالی کیان میتوان بحث را به دو قسمت تقسیم کرد. موضوع اول بحث درونی است. ما در بحث درونی سرمایهگذاریهای بسیار خوبی در بخش دیجیتال و فینتک انجام دادیم و به آینده بسیار امیدواریم. بر اساس دیدگاههای کارشناسی و با تکیه بر سرمایهگذاریها به آینده کیان امیدواریم.
کیان به رقابت سالم در بازار سرمایه اعتقاد دارد
بخش دیگری که باید درباره آن صحبت کنم عوامل بیرونی است که نه تنها آینده گروه مالی کیان بلکه سایر نهادهای مالی و شرکتها را نیز متاثر کرده است. یکی از مهمترین عوامل وضعیت اقتصادی کشور است که همه شرکتها را تحت تاثیر قرار داده و بهبود وضعیت اقتصادی همسو با سایر شرکتها بر گروه مالی کیان نیز تاثیر خواهد گذاشت.
از سوی دیگر مسائلی مانند سیاستهای دولت، نرخ بهره، سیاستهای بانک مرکزی بر گروه مالی کیان در کنار شرکتهای دیگر تاثیرگذار خواهد بود. یکی دیگر از عوامل بیرونی بحث رقابت در بازار است که نه تنها بر آینده کیان بلکه در سایر نهادها مالی هم تاثیر خواهد داشت. ما به یک رقابت سالم در بازار اعتقاد داریم و از این موضوع هم استقبال میکنیم.
ما در گروه مالی کیان شعاری داریم که برای تک تک ریالی و دارایی تحت مدیریت خود، برنامه دارند و به هیچ عنوان حاضر نیستند حتی یک ریال از شرکت خارج شود و این موضوع را به دقت پیگیری میکنند. از سوی دیگر ما در گروه مالی کیان به هیچ عنوان حاضر نیستیم که داراییهای تحت مدیریت شرکت را به هر قیمتی بالا ببریم. در مجموع فکر میکنم که آینده شرکت روشن است و آینده خوبی با توجه به بدنه همکاران و تلاشی که آنها انجام میدهند در پیشروی ماست.
منبع: تجارت نیوز
.
.
.
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©