دینا / اخبار مرتبط با موضوعات حقوقی / کاهش مالیات واحدهای تولیدی در سال آینده

کاهش مالیات واحدهای تولیدی در سال آینده

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

در این مقاله آثار قرابت سببی از جمله حرمت نکاح با خویشاوندان ، قضاوت در دعاوی و شهادت در دادگاه را مورد بررسی قرار می دهیم .

 

بر اساس قانون ، بین اقارب سببی به استثنای زن و شوهر که از یکدیگر ارث می برند و به زن مهریه و نفقه تعلق می گیرد ، هیچ گونه رابطه مادی و مالی به وجود نمی آید . یعنی خویشاوندان سببی در مقابل همدیگر حقوق و تکالیف مالی ندارند . لذا پدر و مادر زن یا مرد از داماد و عروس خود ارثی نمی برند و عروس یا داماد نیز از آنها ارثی نخواهد برد . با این وجود ، قرابت سببی موجب ایجاد آثار غیر مالی میان خویشان سببی می شود که در ادامه قصد داریم به بررسی آنها بپردازیم . بنابراین ، در این مقاله آثار قرابت سببی از جمله حرمت نکاح با خویشاوندان سببی ، قضاوت و داوری در دعاوی و شهادت در دادگاه را مورد بررسی قرار می دهیم .

حرمت نکاح با خویشاوندان سببی

یکی از موانع نکاح بر اساس قانون مدنی ، خویشاوندی یا قرابت سببی است . یعنی برخی از اشخاصی که با یکدیگر قرابت سببی دارند ، نمی توانند با هم ازدواج کنند و نکاح میان آنها حرام است . به عنوان مثال ، حرمت ازدواج با مادر زن ، با عروس ، ازدواج با خواهر زن و غیره . برای دریافت اطلاعات کامل در مورد محارم نسبی کلیک کنید .

قضاوت و داوری در دعاوی

یکی از شرایط اساسی قاضی برای صحت قضاوت میان افراد ، بی طرفی اوست . به همین دلیل ، در صورتی که قاضی با یکی از طرفین دعوا قرابت نسبی یا قرابت سببی داشته باشد ، می توان او را رد کرد . بر اساس قانون آیین دادرسی مدنی ، در صورتی که دادرس قرابت نسبی یا سببی تا درجه سوم از هر طبقه با یکی از طرفین دعوا داشته باشد ، باید از رسیدگی امتناع نماید . داوری میان اشخاص نیز مشمول این حکم کلی است . برای آشنایی با موارد رد دادرس و اینکه چه کسانی نمی توانند داوری کنند کلیک کنید .

شهادت در دادگاه

یکی از ادله اثبات دعوا مطابق قانون ، شهادت می باشد که در روشن شدن حقایق دعوا نقش قابل ملاحظه ای ایفا می کند . اما بر اساس قانون سابق ، یکی از موانع شهادت در دعوا ، داشتن قرابت نسبی یا سببی بود تا شاهد در بیان حقایق تردید به خود راه ندهد . البته در قانون فعلی این مانع برداشته شده است . برای آشنایی با شهادت شهود و شهادت خویشاوندان کلیک کنید .

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد آثار قرابت سببی چیست به کانال تلگرام موضوعات حقوقی مراجعه کنید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون  آثار قرابت سببی چیست پاسخ دهند .