دینا / اخبار مرتبط با موضوعات حقوقی / آیین نامه واردات خودرو جانبازان

آیین نامه واردات خودرو جانبازان

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

در این مقاله نفقه جاریه زن ، مطالبه نفقه جاریه و دادخواست مطالبه نفقه جاریه را ارائه می نماییم .

 

یکی از مهم ترین تکالیفی که به موجب عقد نکاح به عهده مرد قرار می گیرد ، پرداخت نفقه به همسر در صورت تمکین می باشد . البته در شرایطی ممکن است که مرد با وجود این الزام قانونی ، نفقه همسر خود را نپردازد که در این صورت زن می تواند به دادگاه خانواده دادخواست مطالبه نفقه دهد . دادخواست مطالبه نفقه می تواند به دو شیوه مطالبه نفقه جاریه ( از زمان ارائه دادخواست به بعد ) و مطالبه نفقه معوقه ( مطالبه نفقه قبل از تنظیم دادخواست ) تنظیم گردد . دراین مقاله قصد داریم دادخواست مطالبه نفقه جاریه زن را مورد بررسی قرار دهیم . به این منظور ، ابتدا نفقه جاریه زن و مطالبه نفقه جاریه را بررسی نموده و در ادامه متن دادخواست مطالبه نفقه جاریه را ارائه می نماییم .

نفقه جاریه زن

بر اساس قانون مدنی ، مطالبه نفقه زن به دو شیوه امکان پذیر است . در حالت اول ، زن می تواند بابت نفقه جاریه خود به دادگاه خانواده دادخواست دهد . نفقه جاریه زن به نفقه ای گفته می شود که زن در حال حاضر استحقاق دریافت آن را دارد . بر اساس ماده 1111 قانون مدنی ، زن می تواند در صورت استنکاف شوهر از دادن نفقه به محکمه رجوع کند . در این صورت ، محکمه میزان نفقه را معین و شوهر را به دادن آن محکوم خواهد کرد . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نفقه جاریه زن کلیک کنید .

علاوه بر این ، در صورتی که زن در گذشته استحقاق دریافت نفقه را داشته ولی شوهر از دادن نفقه به وی خودداری نموده است ، می تواند تحت عنوان نفقه ایام گذشته یا نفقه معوقه به دادگاه خانواده دادخواست بدهد . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نفقه معوقه زن کلیک کنید .

مطالبه نفقه جاریه

مطالبه نفقه جاریه زن به دو شیوه امکان پذیر است . یعنی زن می تواند ابتدا به دادگاه خانواده دادخواست مطالبه نفقه جاریه تقدیم نماید . علاوه بر این ، زن می تواند بابت عدم پرداخت نفقه جاریه از سوی مرد ، در دادگاه کیفری شکایت کند که در این صورت ، اگر مرد استطاعت کافی برای پرداخت نفقه زن را داشته و با این وجود از پرداخت نفقه به زن امتناع کرده باشد ، جلب ( زندانی ) می شود . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد جرم ترک انفاق کلیک کنید .

دادخواست مطالبه نفقه جاریه

در این قسمت ، متن دادخواست نفقه جاریه برای شما عزیزان ارائه می شود :

باسمه تعالی

ریاست محترم دادگاه های عمومی

با سلام

احتراماً به استحضار عالی می رسانم ، اینجانب ......... به موجب سند ازدواج شماره .......... از تاریخ ........... همسر دائمی خوانده هستم و همواره نسبت به ایشان تمکین داشته و دارم ؛ لکن خوانده علی رغم داشتن استطاعت از پرداخت هزینه متعارف زندگی استنکاف می ورزد . لذا مستند به ماده 1206 ، 1106، 1107 و 1111 قانون مدنی ، تعیین میزان نفقه و الزام خوانده به پرداخت نفقه جاریه را تقاضا دارم .

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد دادخواست مطالبه نفقه جاریه در کانال تلگرام حقوق خانواده عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون دادخواست مطالبه نفقه جاریه پاسخ دهند .