دینا / اخبار مرتبط با سرمایه گذاری / عرضه اولیه سفید

عرضه اولیه سفید

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب


در این مقاله به بررسی مراحل صدور گواهی فوت و مدارک مورد نیاز می پردازیم .

 

سازمان ثبت احوال کشور برای اینکه آمار دقیقی از جمعیت داشته باشد باید از ولادت ها و وفات هایی که صورت می گیرد اطلاع داشته باشد . فوت افراد در حقوق به معنای پایان یافتن بسیاری از حقوقی است که به آن فرد به واسطه حیاتش اعطا شده است . بنابراین وقتی یک نفر فوت می کند باید مدارک شخصی مثل شناسنامه او باطل شود تا امکان سوء استفاده از آنها از بین برود و علاوه بر این سازمان از تعداد وفات های کشور و علت و نوع آنها آگاه باشد . از این رو برای متوقی باید گواهی فوت صادر شود . دریافت گواهی فوت مراحل و تشریفاتی دارد که باید طی شود . از این رو ما در این مقاله به بررسی مراحل صدور گواهی فوت و مدارک مورد نیاز جهت صدور گواهی فوت می پردازیم . 

مراحل صدور گواهی فوت

طبق قانون وفات هر کسی اعم از ایرانی یا خارجی باید به ماموران و نمایندگان سازمان ثبت احوال اعلام شود و افراد مسئول، می بایست برای باطل کردن شناسنامه متوفی اقدام نمایند. حتی فوت نوزادی که مرده به دنیا می آید یا اینکه بلافاصله بعد از تولد ، فوت می کند ، باید اعلام شود .

وقتی کسی فوت می کند سندی تحت عنوان سند وفات صادر می شود که مانند شناسنامه یک سند رسمی است . گواهی فوت از روی این سند فوت صادر می شود . فوت می تواند از طرف نزدیکترین خویشاوندان متوفی یا هر شخص دیگری که در موقع وفات حاضر است ، ماموران انتظامی ، متصدی یا صاحب مکانی که وفات در آن رخ داده است ، متصدیان گورستان ها ، مقامات قضایی و نظامی و گروه های امدادی اعلام شود .

برای ثبت وفات به همه ادارات ثبت احوال می توان مراجعه کرد و با در دست داشتن مدارک مورد نیاز برای ثبت فوت و پرداخت هزینه صدور گواهی فوت که معادل 10 هزار تومان بوده و متفاوت از تعرفه صدور جواز دفن می باشد ، این گواهی را دریافت کرد . 

ارائه مدارک لازم، شامل شناسنامه، کارت ملی و جواز دفن و پرداخت هزینه های مربوطه، از جمله هزینه خرید قبر و تغسیل و تکفین متوفی، گرفتن مباشر و اخذ گواهی فوت از پزشکی قانونی، در صورتی که علت فوت، مشکوک بوده، از مهم ترین نکات حقوقی مراسم تدفین و خاکسپاری می باشد.

برای مطالعه درباره جعل گواهی فوت و مجازات آن کلیک کنید .

مدارک مورد نیاز جهت صدور گواهی فوت

مدارک لازم جهت صدور گواهی فوت از قرار زیر است :
 
1- شناسنامه متوفی 
 
2- کارت ملی متوفی 
 
3- گواهی پزشک یا بیمارستان ( در صورت نیاز )
 
4- گواهی گورستان ( در صورت نیاز )
 
5- در صورت نیاز دو نفر گواه که با ارائه کارت شناسایی خود فوت را در اداره ثبت احوال تایید می کنند . 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مراحل صدور گواهی فوت و مدارک مورد نیاز در کانال تلگرام موضوعات حقوقی مراجعه شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مراحل صدور گواهی فوت و مدارک مورد نیاز پاسخ دهند .