دادخواست اثبات رابطه زوجیت، دادخواستی است که شخص مدعی وجود رابطه، با تنظیم آن، اقدام به طرح دعوای اثبات زوجیت می نماید. نحوه تنظیم این دادخواست و نمونه دادخواست اثبات زوجیت نکاح دائم و موقت و در صورت فوت زوج، از موارد حائز اهمیت در مسئله اثبات زوجیت است.
برای مشاوره دادخواست اثبات رابطه زوجیت
برای مشاوره دادخواست اثبات رابطه زوجیت
نمونه دادخواست اثبات رابطه زوجیت، نمونه ای از تنظیم دادخواست اثبات وجود رابطه زوجیت می باشد، که از طرف مدعی وجود رابطه زوجیت و توسط دفاتر خدمات قضایی، تنظیم و به دادگاه صالح تسلیم می شود. خواسته این دادخواست، اثبات وجود رابطه زوجیت میان طرفین رابطه بوده و شخص نسبت به استحقاق حق از رابطه زوجیت، اقدام به طرح دعوای اثبات زوجیت می نماید.
اهمیت موضوع نمونه دادخواست اثبات رابطه زوجیت از آن جهت است که؛ وجود رابطه زوجیت میان دو نفر، باعث ایجاد آثار حقوقی مانند، مسئله ارث، نفقه، تمکین و ... شده و در واقع انکار این رابطه، حقوق نام برده شده را ضایع می کند. شخصی که مدعی وجود رابطه زوجیت است، باید با تنظیم دادخواست، اقدام به طرح دعوا نماید. از این جهت آشنایی با نمونه دادخواست اثبات رابطه زوجیت می تواند، شخص را در تنظیم صحیح و اصولی آن، یاری نماید.
با توجه به اهمیت نمونه دادخواست اثبات رابطه زوجیت، در این مقاله به بررسی نحوه تنظیم دادخواست اثبات زوجیت پرداخته شده و همچنین نمونه دادخواست هایی نظیر؛ نمونه دادخواست اثبات زوجیت، نمونه دادخواست اثبات زوجیت در صورت فوت زوج، نمونه دادخواست اثبات زوجیت موقت و نمونه استشهادیه اثبات زوجیت، جهت دانلود متقاضیان، ارائه شده است.
برای مطرح کردن دعوای اثبات زوجیت در دادگاه، شخص ابتدا باید اقدام به تنظیم دادخواست اثبات زوجیت نماید. این دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی تنظیم شده و به دادگاه تسلیم می شود. در این قسمت از مقاله نحوه تنظیم دادخواست اثبات زوجیت در نکاح دائم و موقت، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
برای تنظیم دادخواست اثبات رابطه زوجیت، ابتدا باید اطلاعات و خواسته متقاضی اثبات زوجیت، در محل های معین شده فرم دادخواست، درج شود. این موارد شامل اطلاعات هویتی، مدارک اثبات رابطه زوجیت، شرح خواسته و ... می باشد. مواردی که باید در دادخواست اثبات زوجیت درج شود، عبارت است از:
خواهان: نام، نام خانوادگی، شماره ملی، محل اقامت و ...
خوانده: نام، نام خانوادگی، شماره ملی، محل اقامت و ...
وکیل یا نماینده قانونی: در صورت وجود، درج اطلاعات آنها.
خواسته و بهای آن: یعنی هر آنچه از تنظیم دادخواست، مد نظر است.
دلایل و منضمات دادخواست: یعنی مدارک اثبات رابطه زوجیت.
شرح دادخواست: یا همان متن دادخواست.
نحوه تنظیم دادخواست اثبات زوجیت، به این صورت است که، متقاضی ابتدا اطلاعات هویتی خود و خوانده را در محل تعیین شده فرم، درج می نماید. همچنین در صورت وجود وکیل و نماینده قانونی برای خواهان، درج اطلاعات آنها ضروری است. پس از آن، بهای خواسته باید درج شود. منظور از خواسته و بهای آن، اثبات رابطه زوجیت می باشد. شخص با قید و ارائه مدارک اثبات رابطه زوجیت در قسمت دلایل و منضمات، از دادگاه می خواهد تا این موضوع را پیگیری نماید.
دلایل و منضمات دادخواست، همان مدارکی است که، شخص جهت اثبات رابطه زوجیت تهیه کرده است. این مدارک شامل مواردی نظیر؛ عقدنامه، شهادت شهود، عکس و فیلم از عروسی یا عقد و ... می باشد. در آخر متقاضی باید، شرح دادخواست یا همان خواسته خود یعنی اثبات زوجیت، را در قالب یک متن، در این قسمت قید نماید.
در قسمت قبل، نحوه تنظیم دادخواست اثبات زوجیت مورد بررسی قرار گرفت و موارد مورد نیاز برای درج در دادخواست به صورت موردی توضیح داده شد. برای آشنایی بیشتر متقاضی با نحوه تنظیم دادخواست اثبات زوجیت، در این قسمت از مقاله، نمونه دادخواست اثبات زوجیت در نکاح دائم و موقت، به صورت لینک دانلود، قرار داده شده است.
علاقه مندان به دانلود نمونه دادخواست اثبات زوجیت، می توانند از طریق لینک، اقدام به دانلود نمایند.
نویسنده: دینا
حجم:512KB
منبع: دینا
با توجه به نمونه دادخواست اثبات زوجیت در نکاح دائم و موقت، که در لینک بالا ارائه شده است؛ متقاضی باید متنی مبنی بر خواسته خود از دادگاه را، در قسمت شرح دادخواست، قید نماید. این متن باید حاوی، اطلاعات هویتی خواهان و خوانده، خواسته و مدارک موجود جهت اثبات زوجیت، باشد و به درستی و با دقت در محل تعیین شده قید شود.
نحوه تنظیم نمونه دادخواست اثبات زوجیت در صورت فوت زوج، با نمونه دادخواستی که در بالا به آن اشاره شد، متفاوت بوده و شرح دادخواست آن باید به صورت دیگری، نوشته شود. دادخواست اثبات زوجیت در صورت فوت زوج، زمانی تنظیم می شود که، یکی از طرفین رابطه زوجیت فوت شده و شخص مدعی وجود این رابطه، باید دعوای اثبات رابطه زوجیت را علیه وراث وی مطرح نماید.
علاقه مندان به دانلود نمونه دادخواست اثبات زوجیت در صورت فوت زوج، می توانند از طریق لینک زیر اقدام نمایند.
نویسنده: دینا
حجم:528KB
منبع: دینا
با توجه به نمونه دادخواست اثبات زوجیت در صورت فوت زوج، متقاضی باید در فرم دادخواست، خواسته خود مبنی بر اثبات رابطه زوجیت با متوفی را، علیه خوانده یعنی وراث متوفی، تنظیم نماید. نحوه نگارش شرح دادخواست نیز، به همان صورت است که در نمونه دادخواست، در لینک بالا قید شده است.
در قسمت های قبل، نمونه دادخواست های اثبات زوجیت و اثبات زوجیت در صورت فوت زوج، مورد بررسی قرار گرفت. در این قسمت نمونه دادخواست اثبات رابطه زوجیت موقت، در مورد وجود رابطه زوجیت به صورت موقت میان دو نفر می بوده و در تنظیم آن باید به موقت بودن عقد نکاح توجه شود.
علاقه مندان به دانلود نمونه دادخواست اثبات زوجیت موقت، می توانند از طریق لینک زیر اقدام نماید.
نویسنده: دینا
حجم:516KB
منبع: دینا
شخصی که مدعی وجود رابطه زوجیت است، باید به موقت بودن عقد نکاح و مدارک اثبات کننده عقد موقت، در دادخواست استناد نماید. نکاح موقت، معمولا به صورت پنهانی انجام می شود، مدارکی نیز دال بر اثبات آن در اکثر مواقع وجود ندارد و اثبات آن کمی دشوار است. نمونه دادخواست اثبات زوجیت موقت، که در لینک بالا آمده است، به صورت اصولی، نحوه نگارش و همچنین بعضی از مدارک لازم جهت اثبات زوجیت در عقد نکاح موقت را معرفی می کند.
در این قست به بررسی نمونه استشهادیه اثبات زوجیت پرداخته شده و نحوه تنظیم استشهادیه اثبات زوجیت، آموزش داده خواهد شد. استشهادیه فرمی که است که در آن اظهارات شاهد قید شده است. با توجه به اینکه شهادت شهود، یکی از ادله اثبات دعوا و موثر در رای دادگاه است، نمونه استشهادیه اثبات زوجیت و مفاد آن، حائز اهمیت بوده و در رای دادگاه تاثیر گذار است.
علاقه مندان به دانلود نمونه استشهادیه اثبات زوجیت می توانند، از طریق لینک زیر اقدام نمایند.
نویسنده: دینا
حجم: 156KB
منبع: دینا
با توجه به نمونه استشهادیه اثبات زوجیت که در بالا به صورت لینک قرار داده شده است؛ متقاضی باید اظهارات شهود را به ترتیب، همراه با اطلاعات هویتی آنها در فرم استشهادیه، درج و فرم را تکمیل نماید. اگر شهادت شهود مطابق با قانون و معتبر باشد، می تواند تاثیر بسزایی در رای صادره از دادگاه داشته باشد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نمونه دادخواست اثبات رابطه زوجیت در کانال تلگرام حقوق خانواده عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نمونه دادخواست اثبات رابطه زوجیت پاسخ دهند.
برای مشاوره دادخواست اثبات رابطه زوجیت
برای مشاوره دادخواست اثبات رابطه زوجیت
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©