دینا / خانواده / طلاق / رجوع بعد از طلاق مبارات

رجوع بعد از طلاق مبارات

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

در این مقاله طلاق مبارات چیست ، عده طلاق مبارات و رجوع از طلاق مبارات را توضیح خواهیم داد . 

 

یکی از انواع طلاق بر اساس قانون مدنی ، طلاق مبارات می باشد . طلاق مبارات نوعی از طلاق است که زن و مرد از یکدیگر کراهت دارند و زن با مالی که به مرد می بخشد ، وی را راضی به طلاق می کند . این نوع طلاق تحت عنوان طلاق توافقی نیز شناخته می شود . اما سوال مهمی که در این خصوص ممکن است مطرح شود آن است که آیا رجوع از طلاق مبارات امکان پذیر است ؟ رجوع بعد از طلاق مبارات چگونه امکان پذیر است ؟ برای پاسخ دادن به این سوالات ، در این مقاله ابتدا اینکه طلاق مبارات چیست را مورد بررسی قرار می دهیم و سپس عده طلاق مبارات و رجوع از طلاق مبارات را توضیح خواهیم داد . 

طلاق مبارات چیست

یکی از انواع طلاق بر اساس قانون مدنی ، طلاق مبارات است . در ماده 1147 قانون مدنی ، طلاق مبارات تعریف شده است . بر اساس این ماده ، " طلاق مبارات آن است که کراهت از طرفین باشد ؛ ولی در این صورت عوض باید زائد بر مهر نباشد " . بنابراین ، در طلاق مبارات ، هر دوی زوجین از یکدیگر کراهت دارند و از هم بیزار هستند . به همین دلیل ، زن با پرداخت مبلغی که به آن، فدیه در طلاق می گویند و می تواند معادل مهریه یا کمتر از مهریه باشد ، خود را از قید زوجیت مرد رها کند . برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص اینکه طلاق مبارات چیست و طلاق خلع به چه معناست کلیک کنید .

عده طلاق مبارات

در ماده 1151 قانون مدنی ، عده طلاق به طور کلی مطرح شده است . این عده ، شامل عده طلاق مبارات هم می شود . بنابراین ، عده طلاق مبارات ، سه طهر است . یعنی زن باید سه بار دوران پاکیزگی پس از عادت ماهیانه را سپری نماید . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد عده طلاق مبارات کلیک کنید .

رجوع بعد از طلاق مبارات

طلاق بائن ، بر خلاف طلاق رجعی ، نوعی از طلاق است که مرد پس از آن ، دیگر امکان رجوع به همسر خود در طول مدت عده طلاق را نخواهد داشت . بر اساس ماده 1145 قانون مدنی ، انواع طلاق بائن مشخص شده اند . بر اساس این ماده ، طلاق خلع و مبارات مادامی که زن به عوض رجوع نکرده است ، طلاق بائن می باشد . بر این اساس ، قاعدتا مرد امکان رجوع بعد از طلاق مبارات را نخواهد داشت ؛ مگر اینکه زن به مالی که به مرد برای طلاق بخشیده است رجوع نماید . در این شرایط ، مرد نیز امکان رجوع از طلاق مبارات را پیدا می کند . 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد رجوع از طلاق مبارات  در کانال تلگرام حقوق خانواده عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون رجوع از طلاق مبارات  پاسخ دهند .