برای مشاوره مدیر ساختمان و وظایف وی
برای مشاوره مدیر ساختمان و وظایف وی
آپارتمان ها و ساختمان ها با موضوعات و چالش های مختلفی مثل تغییر ظاهر ساختمان ، تعیین شارژ ساختمان ، عدم پرداخت شارژ ساختمان و موضوعاتی از این دست ، رو به رو است . امروزه مالکان و ساکنان ساختمان ها برای رعایت مقررات ساختمان ، یک نفر را به عنوان مدیر انتخاب می کنند تا به نمایندگی از همه اعضا به این موضوعات رسیدگی کند . البته انتخاب مدیر ساختمان در صورتی که این توافق صورت نگیرد بر اساس قانون صورت خواهد گرفت . مدیر ساختمان طبق قانون وظایف و اختیاراتی دارد که باید به آنها عمل کند . از این رو ما در این مقاله ابتدا به بررسی اینکه مدیر ساختمان کیست و سپس به وظایف مدیر ساختمان می پردازیم .
در صورتی که در یک ساختمان ، تعداد مالکین بیش از سه نفر باشد ، مجمع عمومی ساختمان ، مدیر یا مدیرانی را بین خود یا از خارج انتخاب می کنند . طبق ماده 14 فصل دوم قانون تملک آپارتمان ها ، مدیر یا مدیران مسئول حفظ و اداره ساختمان و اجرای تصمیمات مجمع عمومی می باشند . از این رو مدیر ساختمان کسی که به نمایندگی از همه مالکان ساختمان انتخاب می شود تا به به امور اداره و حفظ ساختمان بپردازد . تعداد مدیران یک ساختمان باید فرد باید و مدت مدیریت مدیر یا مدیران نیز دو سال است ولی مجمع عمومی می تواند این مدت را اضافه کند . هم چنین انتخاب مجدد مدیران بلامانع است . اما مدیر ساختمان چه وظایفی دارد .
وظایف مدیر ساختمان در قانون تملک آپارتمان ها اشاره شده است . طبق این قانون اولین و اصلی ترین وظیفه مدیر ساختمان حفظ و اداره امور جاریه ساختمان است مثل تعمیر خرابی ها . همچین مدیر ساختمان موظف است که بر اساس هزینه های مشترک ساختمان ، اقدام به تعیین شارژ هر واحد کند و در صورت عدم پرداخت شارژ توسط آنها ، اقدامات لازم را انجام دهد . مدیر ساختمان موظف است که ساختمان را در برابر آتش سوزی بیمه کند و هزینه بیمه را در میان شارژ ساختمان می تواند از مالکین دریافت کند . علاوه بر اینها مدیر موظف است صورت جلسات مجمع عمومی ساختمان را نگهداری کند . در نهایت مدیر موظف است که اعتراضات مالکین ساختمان درباره موارد و موضوعات مختلف را بشنود و در صورت نیاز به آنها رسیدگی کند .
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مدیر ساختمان کیست و چه وظایفی دارد در کانال تلگرام موضوعات حقوقی مراجعه شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مدیر ساختمان کیست و چه وظایفی دارد پاسخ دهند .
برای مشاوره مدیر ساختمان و وظایف وی
برای مشاوره مدیر ساختمان و وظایف وی
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©