دینا / حقوقی / مالکیت / شارژ واحدهای خالی آپارتمان

شارژ واحدهای خالی آپارتمان

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب


در این مقاله به بررسی شارژ واحدهای خالی آپارتمان می پردازیم .

 

 

امروزه با گسترش زندگی شهری و افزایش جمعیت ، آپارتمان نشینی به صورت یک موضوع رایج در آمده و کمتر کسی است که در خانه های آپارتمانی زندگی نکند . زندگی کردن در آپارتمان ها به دلیل وجود چند خانواده و مالک ، نیازمند این است که همه افراد قوانین و مقررات ساختمان را رعایت کنند . این مقررات را قانون تملک آپارتمانها تنظیم شده است تا در صورتی که مالکان نتوانند در مورد امور مربوط به ساختمان به توافق برسند ، قانون به آن روابط نظم دهد . یکی از موضوعات مهم در ساختمان ها ، موضوع حق شارژ و پرداخت آن است . اما گاهی پیش می آید که یک واحد در آپارتمان خالی است و کسی در آن زندگی نمی کند . سوالی که ایجاد می شود این است که آیا مالک واحد خالی هم باید حق شارژ را پرداخت کند ؟ ما در این مقاله به این سوال جواب می دهیم و به بررسی نحوه محاسبه شارژ واحد های خالی آپارتمان می پردازیم . 

شارژ واحدهای خالی آپارتمان

شارژ ساختمان ، شامل هزینه های مشترکی است که هر کدام از مالکین باید بابت هزینه های ساختمان پرداخت کنند و همانطور که در مقاله نحوه تعیین شارژ آپارتمان گفته شد به دو دسته هزینه های ثابت و هزینه های متغیر تقسیم می شود . هزینه های ثابت هزینه هایی هستند که همه مالکان باید پرداخت کنند و بین آنها به صورت مساوی تقسیم می شود و هزینه های متغیر یا نسبی هم هزینه هایی هستند که با توجه به مساحت زیر بنای هر واحد تعیین می شوند . حال سوالی این است که اگر واحدی خالی باشد باز هم باید حق شارژ خود را بپردازد . ماده 4 قانون تملک آپارتمان ها به این سوال جواب داده است و می گوید تمام واحدهای آپارتمان باید حق شارژ خود را پرداخت کنند ؛ چه از آپارتمان خود استفاده کنند و چه استفاده نکنند . نکته مهمی که درباره شارژ واحد های خالی آپارتمان وجود دارد این است که مالک تنها باید هزینه هایی که بابت نگهداری ساختمان لازم است را پرداخت کند مثل حقوق سرایدار و هزینه ایزوگام ولی پرداخت هزینه های مثل شارژ مربوط به آب و برق را نیازی نیست پرداخت کند . برای مطالعه نحوه تذکر به همسایه کلیک کنید . 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد شارژ واحدهای خالی آپارتمان در کانال تلگرام موضوعات حقوقی مراجعه شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون شارژ واحدهای خالی آپارتمان پاسخ دهند .