با فوت هر فرد، اموال و دارایی های به جا مانده از وی، به بازماندگان او می رسد که به این اموال و دارایی ها ، ارث می گویند. طبق قانون مدنی، تحت شرایطی، کسانی که به لحاظ قانونی، وراث محسوب می گردند، از ارث محروم می شوند که قتل، کفر، لعان، ولادت از زنا، از جمله موانع ارث هستند. بر اساس موانع ارث، چنانچه شخصی، مورث خود را به قتل برساند، از وی، ارث، نخواهد برد.
برای مشاوره قتل مورث مانعی برای ارث بردن
برای مشاوره قتل مورث مانعی برای ارث بردن
با فوت هر فردی اموال و دارایی اش به بازماندگان فرد متوفی می رسد . به این اموال و دارایی که بعد از فوت شخص به صورت قهری به بازماندگان او انتقال می یابد ، ارث می گویند . طبق قانون مدنی تحت شرایطی کسانی که به لحاظ قانونی وراث محسوب می گردند از ارث محروم می شوند که در این قانون موارد آن عبارت است از قتل ، کفر ، لعان ، ولادت از زنا ، جنین و غایب مفقودالاثر و برده بودن از جمله موانع ارث هستند . در این مقاله به بررسی مواردی که قتل مانع ارث بردن می گردد و مواردی قتل مانع ارث بردن نمی گردد ، می پردازیم .
یکی از موانع ارث که در قانون مدنی به آن اشاره شده است ، قتل مورث است .
قتل از موانع ارث است . بنابراین کسی که مورث خود را عمدا بکشد از ارث او ممنوع می شود اعم از اینکه قتل را به تنهایی انجام دهد یا با شرکت فرد دیگری ، در هر صورت مانع ارث بردن فرد می شود .
به طور مثال زمانی که پسری پدر و یا مادر خود را بکشد و یا مردی همسر خود را با عمد بکشد از ارث متوفی محروم می گردد .
طبق ماده 881 قانون مدنی ، قتل عمدی مورث زمانی باعث ارث بردن وراث نمی شود که به حکم قانون باشد و یا برای دفاع از خود باشد .
قتل عمد در واقع کشتن غیر قانونی یک انسان زنده با قصد و تصمیم قبلی می باشد که در صورتی که برای دفاع از خود و یا مواردی که به حکم قانون باشد مانع ارث بردن قاتل نیست .
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد قتل مورث مانعی برای ارث بردن به کانال تلگرام موضوعات حقوقی مراجعه کنید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون قتل مورث مانعی برای ارث بردن پاسخ دهند .
برای مشاوره قتل مورث مانعی برای ارث بردن
برای مشاوره قتل مورث مانعی برای ارث بردن
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©