در این مقاله به بررسی حضانت فرزندان ، حضانت فرزند دختر قبل از هفت سالگی و حضانت فرزند دختر بعد از هفت سالگی خواهیم پرداخت .
برای مشاوره حضانت فرزند دختر بعد از هفت سالگی
برای مشاوره حضانت فرزند دختر بعد از هفت سالگی
زمانی که والدین کودک از هم جدا می شوند و یا بنا به دلایلی از هم جدا زندگی می کنند ، این پرسش به میان می آید که حضانت فرزند به عهده کیست . در قانون مدنی ، به عهده گرفتن حضانت فرزندان بر اساس سن کودک تعیین می شود . در مورد دختران ، حضانت در دو بازه زمانی قبل از هفت سالگی و بعد از هفت سالگی تا نه سالگی مدنظر قرار می گیرد . در این مقاله قصد داریم به بررسی این سوال بپردازیم که حضانت فرزند دختر بعد از 7 سالگی با کیست . بنابراین ، به بررسی حضانت فرزندان ، حضانت فرزند دختر قبل از هفت سالگی و حضانت فرزند دختر بعد از هفت سالگی خواهیم پرداخت .
به طور کلی ، حضانت ناظر بر مراقبت و حمایت جسمی و عاطفی از فرزندان می باشد . به همین دلیل ، بر اساس قانون مدنی ، حضانت فرزندان در درجه اول به عنوان حق و تکلیف والدین به عهده آنهاست . اما در شرایطی که یکی از والدین فوت کرده باشد ، حضانت به عهده دیگری قرار می گیرد . در صورتی که هم که هر دوی والدین فوت کنند ، حضانت فرزند به عهده جد پدری طفل خواهد بود . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مفهوم حضانت و اشخاص عهده دار آن و حضانت فرزندان بعد از فوت والدین کلیک کنید .
بر اساس قانون مدنی ، حضانت و نگهداری طفلی که والدین او از هم جدا شده اند و یا جدا از یکدیگر زندگی می کنند ، مادر تا سن هفت سالگی اولویت دارد . بر اساس این ماده ، حضانت فرزند دختر و حضانت فرزند پسر قبل از رسیدن به سن هفت سالگی به عهده مادر است . دلیل این امر هم لزوم برخورداری کودکان در سنین پایین از مهر و محبت و عاطفه مادر است . علاوه بر اینکه اصولا نوزادان تا سن دو سالگی شیرخوار محسوب شده و باید نزد مادر خود بمانند . به همین دلیل است که حضانت فرزند دختر قبل از هفت سالگی به عهده مادر وی می باشد . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد حضانت مادر کلیک کنید .
سوال مهمی که قصد داریم در این قسمت به آن پاسخ دهیم آن است که حضانت فرزند دختر بعد از 7 سالگی به عهده کیست . بر اساس قانون مدنی ، بعد از اینکه فرزند دختر به سن هفت سالگی رسید ، حضانت مادر نیز به اتمام می رسد . لذا به استناد قانون مدنی ، پس از سن هفت سالگی ، حضانت فرزند دختر با پدر وی خواهد بود . البته حضانت فرزند بعد از هفت سالگی تا رسیدن به سن بلوغ که نه سال تمام قمری است ، با پدر خواهد بود ولی به محض اینکه فرزند دختر به سن بلوغ رسید ، از حضانت والدین خود خارج می شود . به این معنا که خودش می تواند تصمیم بگیرد که می خواهد با کدامیک از والدینش زندگی کند .
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد حضانت فرزند دختر بعد از هفت سالگی به کانال تلگرام حقوق خانواده مراجعه کنید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون حضانت فرزند دختر بعد از هفت سالگی پاسخ دهند .
برای مشاوره حضانت فرزند دختر بعد از هفت سالگی
برای مشاوره حضانت فرزند دختر بعد از هفت سالگی
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
مطالب تصادفی
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©