برای مشاوره شکایت بابت نگهداری سگ در آپارتمان
برای مشاوره شکایت بابت نگهداری سگ در آپارتمان
این روز ها حضور حیواناتی مثل سگ و گربه در خانه ها و آپارتمان ها مرسوم شده . اگرچه این موضوع سوغات فرهنگ غربی به کشورمان است اما امروزه در حال تبدیل به یکی از عادت های خانواده های ایرانی شده است . با این وجود همیشه افرادی هستند که با حضور حیوانات در آپارتمان ها به دلایل مختلف ، مخالفند . مخالفت این دسته از افراد با حضور حیوانات خانگی ای مثل سگ در آپارتمان در بعضی از موارد مورد حمایت قانون گذار بوده است و می توان بابت نگهداری سگ در آپارتمان به دادسرا شکایت کرد . از این رو در این مقاله به بررسی شکایت بابت نگهداری سگ در آپارتمان از جمله شکایت بابت نگهداری سگ در قسمت های مشترک آپارتمان ، شکایت بابت نگهداری سگ در قسمت اختصاصی آپارتمان و مجازات نگهداری از سگ در آپارتمان می پردازیم .
طبق قانون آپارتمان ها نگهداری حیوانات در قسمت های مشترک ساختمان جرم است و می توان از مرتکب شکایت کیفری کرد . در تبصره ماده 3 آیین نامه اجرایی قانون آپارتمان ها آمده است که نگهداری حیوانات در قسمت های مشترک ساختمان ممنوع است . منظور از قسمت های مشترک آپارتمان ، راه پله ها ، پشت بام ، راهروو ها ، حیاط و پارکینگ است . هیچ کس نمی تواند در یک هیچ کدام از قسمت های مشترک آپارتمان ، هیچ گونه حیوانی اعم از اهلی یا وحشی نگه دارد . بنابراین امکان شکایت بابت نگهداری سگ در قسمت های مشترک آپارتمان وجود دارد .
برای مطالعه درباره مسئولیت قانونی پیدا کردن حیوانات کلیک کنید.
اما آیا نگهداشتن سگ در داخل آپارتمان خودمان هم جرم است ؟ در جواب باید گفت نگهداری از حیوانات خانگی مثل سگ در آپارتمان در صورت رعایت دو نکته مشکلی ندارد . اول اینکه حیوان باید از نظر بهداشتی سالم باشد یعنی حیوان نباید ایجاد بیماری کند در غیر این صورت نگهداری آن در آپارتمان جرم است . علاوه بر این حیوان نباید منجر به سلب آرامش و آسایش سایر ساکنین ساختمان شود و در صورت ایجاد مزاحمت نگهداری آن غیر قانونی است . از این رو در صورت عدم رعایت دو ضابطه فوق ، امکان شکایت بابت نگهداری سگ در قسمت اختصاصی آپارتمان نیز وجود دارد . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد راه های شکایت از اذیت همسایه کلیک کنید .
ساکنینی که قصد دارند ، بابت نگهداری سگ شکایت کنند ، باید به دادسرا مراجعه کنند و شکایت خود را مطرح کنند . دادسرا ، شکواییه را به کلانتری محل ارجاع می دهد تا کلانتری موضوع را بررسی کند و صحت موضوع را تایید کند . در صورت صحت شکایت ، شخص نگهدارنده به کلانتری دعوت می شود تا موضوع در همین مرحله حل و فصل شود . اما اگر فرد نگهدارنده حیوان در کلانتری حاضر نشود ، کلانتری می تواند او را جلب کند . بعد از این پرونده تشکیل شده به دادسرا فرستاده می شود . دادسرا هم بعد از بررسی موضوع اقدام به صدور حکم می کند و مجازات نگهداری سگ در خانه را تعیین خواهد کرد .
مجازات نگهداری سگ در آپارتمان ، می تواند حبس تا یک سال هم باشد . اما چون این جرم از جرائم تعزیری است ، قاضی می تواند در صورت صلاحدید ، آن را به جریمه تقدی تبدیل کند . هم چنین در صورتی که شرایط تخفیف در مجازات وجود داشته باشد ، قاضی می تواند مجازات را کاهش دهد اما در صورت تکرار جرم ، مجازات به همان شکل اصلی خود اجرا خواهد شد .
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص شکایت بابت نگهداری سگ در آپارتمان و مجازات آن ، به کانال تلگرام حقوق کیفری مراجعه نمایید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون شکایت بابت نگهداری سگ در آپارتمان و مجازات آن پاسخ دهند .
برای مشاوره شکایت بابت نگهداری سگ در آپارتمان
برای مشاوره شکایت بابت نگهداری سگ در آپارتمان
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©