دینا / آشنایی با مراجع دادگستری / آشنایی با مراجع قضایی / کانون اصلاح و تربیت

کانون اصلاح و تربیت

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

در این مقاله به بررسی کانون اصلاح و تربیت می پردازیم .

 

زمانی که اطفال یا نوجوانان مرتکب جرمی می شوند به جرائم آنان در دادگاه اطفال رسیدگی می شود و آیین دادرسی و رسیدگی به پرونده های جرائم در این دادگاه ها از مرحله تعقیب و تحقیق تا صدور حکم متفاوت از سایر محاکم است و بر طبق اصول این دادگاه ها انجام می شود و زمانی که حکم صادر می شود حسب مورد اطفال و نوجوانان ممکن است به کانون اصلاح و تربیت فرستاده شوند . کانون اصلاح و تربیت نیز زیر مجموعه سازمان زندان ها است اما با این تفاوت که نحوه برخورد با آن ها ، میزان و مدت مجازات این دسته از مجرمان با دادگاه های کیفری بزرگسالان کاملا متفاوت می باشد . به همین دلیل در این مقاله به بررسی کانون اصلاح و تربیت و ساختار کانون اصلاح و تربیت می پردازیم . 

کانون اصلاح و تربیت

کانون اصلاح و تربیت بر طبق قانون مربوط به تشکیل دادگاه اطفال بزهکار در مقر هر دادگاه اطفال وزارت دادگستری یک کانون اصلاح و تربیت برای اجرای این قانون تاسیس می نماید که کانون های اصلاح و تربیت دارای قسمت های مختلفی است که طرز تشکیل کانون اصلاح و تربیت و کیفیت اصلاح و تربیت طفل در هر یک از قسمت های کانون مزبور طبق آیین نامه وزارت دادگستری خواهد بود . 
لازم به ذکر است که آیین دادرسی و نحوه برخورد با مرتکبین متفاوت با زندان بزرگسالان می باشد و همانطور که در ذیل به آن خواهیم پرداخت ساختار کانون اصلاح و تربیت نیز متفاوت با سایر زندانها می باشد . 

 

ساختار کانون اصلاح و تربیت

کانون اصلاح تربیت بر طبق قانون مربوط به تشکیل دادگاه اطفال بزهکار تشکیل می شود و یکسری اقدامات تامینی را انجام می دهند و این کانون دارای سه بخش می باشد : 


یک ) قسمت نگهداری موقت 


دو ) قسمت اصلاح و تربیت 


سه ) زندان 


اطفالی که هنوز درباره آنان از طرف دادگاه تصمیمی اتخاذ نشده به قسمت اول اعزام خواهند گردید و اطفالی که در مورد آنان تصمیم اعزام به کانون اصلاح و تربیت اتخاذ شود بر حسب مورد به قسمت دوم یا سوم اعزام خواهند گردید و در هر قسمت محل نگاهداری دختران از محل پسران مجزا خواهد بود . 
اطفالی که طبق این ماده به یکی از قسمت های مذکور اعزام گردیده و به سن پانزده سال تمام رسیده اند اعم از این که تصمیمی از طرف دادگاه درباره آنها اتخاذ شده باشد یا خیر در قسمتی از کانون که برای این منظور تشخیص داده خواهد شد ، نگاهداری می شود .
 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد کانون اصلاح و تربیت به کانال تلگرام موضوعات حقوقی مراجعه کنید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون کانون اصلاح و تربیت​ پاسخ دهند .