طرح نرگس بانک سینا، تسهیلاتی تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۳ تا ۶۰ ماهه، برای اشخاص حقیقی است که بر اساس میانگین حساب در سپرده های قرض الحسنه جاری، جاری-کارت یا سپرده کوتاه مدت، اعطا می شود. سپرده گذاری بین ۱ تا ۱۲ ماه و برخورداری از مدارک لازم، از شرایط دریافت وام طرح نرگس است.
برای مشاوره جزئیات طرح نرگس بانک سینا
برای مشاوره جزئیات طرح نرگس بانک سینا
بانک سینا، ازجمله بانک هایی است که از دیرباز تاکنون، کوشیده با ارائه تسهیلات مالی مختلف، مشتریان حقیقی و حقوقی خود را حمایت مالی نماید و بدین ترتیب در شکوفایی مالی و اقتصادی آن ها نقشی موثر داشته باشد. این بانک با ارائه طرح های متنوع، سعی در تامین نیازهای مالی اقشار مختلف جامعه داشته و از طریق تسهیلات هدفمند، امکان بهره مندی از منابع مالی را برای مشتریان خود فراهم کرده است.
یکی از جدیدترین طرح های بانک سینا در بانکداری خرد، طرح نرگس است که برای مشتریان حقیقی در نظر گرفته شده و تسهیلات مالی مناسبی را به متقاضیان واجد شرایط ارائه می دهد. با توجه به قواعد مخصوصی که برای اخذ این تسهیلات وجود دارد، ضروری است اشخاص حقیقی متقاضی وام طرح نرگس، از جزئیات مربوطه مطلع باشند.
لذا در مقاله حاضر، طرح نرگس بانک سینا، شرایط و جزئیات دریافت وام این طرح با میانگین حساب، مدارک لازم برای دریافت تسهیلات طرح نرگس و نحوه ثبت نام و دریافت تسهیلات، مورد بررسی قرار گرفته و درباره مبلغ و سقف، کارمزد و سود، همچنین نحوه و مدت بازپرداخت وام طرح نرگس، توضیح داده شده است.
در پاسخ به این پرسش که طرح نرگس بانک سینا چیست؟ باید گفت، طرح نرگس بانک سینا یکی از طرح های تسهیلاتی این بانک است که به منظور حمایت از شخصیت های حقیقی، طراحی شده است؛ در این طرح، متقاضیان می توانند بر اساس میانگین حساب خود در سپرده های قرض الحسنه جاری، جاری-کارت و یا سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت، از تسهیلات ویژه ای بهره مند شوند.
این اقدام به منظور تشویق مشتریان به سپرده گذاری و افزایش گردش مالی در بانک انجام می شود. طرح نرگس با هدف ارائه تسهیلات متنوع به مشتریان، امکان دریافت وام را بر اساس عملکرد سپرده ها و در قالب عقود مرابحه و خرید دین فراهم می کند. به این ترتیب، مشتریان می توانند با توجه به میانگین موجودی حساب خود، از تسهیلات با نرخ های سود متنوع، بهره مند شوند.
طرح نرگس بانک سینا با در نظر گرفتن نیازهای مختلف مشتریان، شرایط متنوعی را برای مدت سپرده گذاری و دوره بازپرداخت تسهیلات ارائه می دهد. به این ترتیب، افراد می توانند با توجه به شرایط مالی و توان بازپرداخت خود، از این تسهیلات بهره مند شوند. این طرح به عنوان یکی از محصولات مالی بانک سینا، نقش مهمی در جذب و رضایت مشتریان ایفا می کند.
برای بهره مندی از مزایای طرح نرگس بانک سینا، متقاضیان باید از شرایط و جزئیات دریافت طرح وام نرگس بانک سینا مطلع باشند. لذا در ادامه این تیتر از مقاله حقوقی دینا، در خصوص این شرایط و جزئیات، توضیح داده خواهد شد که عبارتند از:
گروه هدف طرح تسهیلات نرگس، صرفا اشخاص حقیقی ای است که فاقد چک برگشتی یا بدهی معوقه به بانک هستند و نتیجه اعتبارسنجی بانکی آن ها، مثبت می باشد.
متقاضیان باید دارای سپرده قرض الحسنه جاری، جاری-کارت و یا سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت در این بانک باشند.
مدت سپرده گذاری مورد نیاز بین ۱ تا ۱۲ ماه، متغیر است.
نرخ سود تسهیلات در این طرح، بسته به مدت سپرده گذاری و دوره بازپرداخت، متغییر می باشد.
شرایط وام طرح نرگس، به گونه ای طراحی شده که مشتریان با میانگین حساب مناسب، بتوانند از تسهیلات با نرخ سود و دوره بازپرداخت مطلوب، بهره مند شوند.
در طرح نرگس بانک سینا، امکان انتقال امتیاز تسهیلات به اشخاص حقیقی (صرفا پدر، مادر، همسر، فرزندان، خواهر و برادر) با تکمیل فرم مربوطه، وجود دارد. همچنین، انتقال امتیاز به اشخاص حقوقی نیز مجاز است. این ویژگی ها به مشتریان، انعطاف بیشتری در استفاده از تسهیلات و مدیریت منابع مالی خود می دهد.
در توضیح مدارک لازم برای دریافت تسهیلات طرح نرگس بانک سینا، باید گفت، برای دریافت تسهیلات طرح نرگس، متقاضیان باید از مدارک لازم و مورد نیاز آن، بهره مند باشند، لذا در ادامه این تیتر از مقاله حقوقی دینا، این مدارک، مورد توضیح و بررسی قرار خواهند گرفت.
مدارک شناسایی شامل کارت ملی و شناسنامه
مدارک یا اطلاعات مربوط به حساب بانکی مانند دفترچه حساب یا کارت بانکی مرتبط با سپرده مورد نظر.
مدارک مربوط به سپرده گذاری، نظیر گواهی سپرده یا رسید واریز وجه به حساب مورد نظر (این مدارک، نشان دهنده میانگین موجودی حساب مشتری در دوره ای مشخص است و برای تعیین سقف تسهیلات قابل پرداخت و نرخ سود مربوطه، مورد استفاده قرار می گیرد.)
در برخی موارد، بانک ممکن است مدارک تکمیلی مانند گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی یا مدارک مربوط به وثیقه را نیز درخواست کند. این مدارک به منظور ارزیابی توان بازپرداخت متقاضی و اطمینان از بازگشت تسهیلات ارائه شده، مورد نیاز است. ارائه کامل و دقیق این مدارک، فرآیند دریافت تسهیلات را تسهیل می کند.
یکی از پرسش های مطروحه پیرامون طرح نرگس، مبنی بر این است که نحوه ثبت نام و دریافت تسهیلات نرگس بانک سینا چگونه است؟ در توضیح این امر باید گفت، برای بهره مندی از وام و تسهیلات طرح نرگس با میانگین حساب، متقاضیان اقدامات زیر را انجام دهند:
متقاضی ابتدا باید به یکی از شعب بانک سینا مراجعه کرده و نسبت به افتتاح حساب قرض الحسنه جاری یا جاری-کارت و یا سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت، اقدام کند. پس از افتتاح حساب، لازم است مبلغ مورد نظر را در حساب واریز کرده و به مدت ۱ تا ۱۲ ماه نگهداری نماید تا میانگین حساب مورد نیاز برای دریافت تسهیلات، حاصل شود.
پس از گذشت مدت زمان سپرده گذاری و کسب میانگین حساب مطلوب، متقاضی می تواند با مراجعه مجدد به شعبه مربوطه، درخواست دریافت تسهیلات خود را ثبت کند. در این مرحله، ارائه مدارک لازم، الزامی است. پس از تکمیل مدارک و بررسی های لازم توسط بانک، قرار داد تسهیلات طرح نرگس تنظیم و به امضای طرفین می رسد.
پس از امضای قرارداد، مبلغ تسهیلات به حساب متقاضی واریز می شود و دوره بازپرداخت، بر اساس توافق صورت گرفته، آغاز می گردد. متقاضیان باید در مدت زمان تعیین شده، نسبت به پرداخت اقساط وام خود اقدام کنند تا سابقه اعتباری مثبتی در بانک، ایجاد نمایند.
شایان ذکر است، امکان ثبت درخواست تسهیلات طرح نرگس، از طریق سیبانک بانک سینا نیز وجود دارد. سیبانک یک شعبه دیجیتال از بانک سینا است که برخی خدمات مالی را به مشتریان این بانک، ارائه می دهد. برای استفاده از خدمات این شعبه دیجیتال، افراد باید اپلیکیشن موبایلی آن را دانلود کرده یا به نسخه تحت وب آن، دسترسی پیدا کنند.
بدین منظور، شخص باید آدرس سایت بانک سینا sinabank.ir را در مرورگر خود جستجو نماید و پس از هدایت شدن به صفحه ای مشابه تصویر زیر، برروی گزینه "خدمات بانکداری الکترونیک" و "سیبانک"، کلیک کند.
در این مرحله، فرد باید گزینه مد نظر خود را انتخاب نماید که در این راهنما، گزینه مربوط به دسترسی به نسخه تحت وب سیبانک، انتخاب شده است.
با هدایت شدن به نسخه تحت وب سیبانک، فرد باید شماره همراه و کد ملی خود را در کادرهای مربوطه، وارد کند.
در این مرحله، فرد باید، گزینه "درخواست تسهیلات" را انتخاب نماید.
با طی باقی مراحل، نظیر انتخاب طرح نرگس، موافقت با شرایط و ضوابط اخذ تسهیلات این طرح و درج اطلاعات لازم و مورد نیاز، ثبت نام و درخواست دریافت وام طرح نرگس با میانگین حساب، انجام خواهد شد. در ادامه، مبلغ و سقف تسهیلات طرح نرگس، بررسی می گردد.
در توضیح مبلغ و سقف وام طرح نرگس بانک سینا باید گفت، در طرح نرگس بانک سینا، سقف تسهیلات قابل پرداخت به متقاضیان، ۳ میلیارد ریال، معادل ۳۰۰ میلیون تومان تعیین شده است. این مبلغ بر اساس میانگین موجودی حساب افراد در سپرده های آن ها، محاسبه می شود.
هرچه رسوب منابع مالی در حساب بیشتر باشد، مبلغ وام دریافتی نیز افزایش می یابد. میزان تسهیلاتی که به هر متقاضی تعلق می گیرد، به ضریب تسهیلات مرتبط با مدت سپرده گذاری، بستگی دارد. در این طرح، سپرده های کوتاه مدت و جاری، ضرایب متفاوتی دارند که تعیین کننده حداکثر مبلغ قابل پرداخت می باشد. ظرایب طرح نرگس، 10%، 12%، 15%، 18%، 20% و 23% می باشد و در زیر، جدول مربوط به آن، ارائه شده است.
جدول ضرایب تسهیلات طرح نرگس بانک سینا | |||
مدت سپرده گذاری | نوع سپرده | مدت بازپرداخت | ضریب تسهیلات |
1 ماه | قرض الحسنه جاری | 6 ماه اقساطی | %29 |
1 ماه | قرض الحسنه جاری | 12 ماه اقساطی | %16 |
1 ماه | قرض الحسنه جاری | 3 ماه راس مدت | %33 |
1 ماه | سپرده کوتاه مدت | 6 ماه اقساطی | %20 |
1 ماه | سپرده کوتاه مدت | 12 ماه اقساطی | %11 |
1 ماه | سپرده کوتاه مدت | 3 ماه راس مدت | %23 |
به عنوان مثال، برای سپرده گذاری یک ماهه در حساب قرض الحسنه جاری، ضریب تسهیلات می تواند ۲۹٪ برای بازپرداخت ۶ ماهه باشد. برای دریافت حداکثر وام در این طرح، متقاضیان باید سپرده گذاری بلند مدت داشته باشند تا از بالاترین ضرایب بهره مند شوند. سقف مبلغ وام و شرایط بازپرداخت به گونه ای طراحی شده که متقاضیان با توان مالی مختلف بتوانند از تسهیلات، متناسب با نیاز خود استفاده کنند. این ویژگی، طرح نرگس را به یکی از گزینه های مناسب برای دریافت تسهیلات بانکی، تبدیل کرده است.
کارمزد و سود وام نرگس بانک سینا بر اساس نوع سپرده و مدت بازپرداخت تعیین می شود. سود وام طرح نرگس بانک سینا بسته به دوره بازپرداخت و مدت سپرده گذاری، بین ۱۰ تا ۲۰ درصد متغیر است. این سود بر اساس ضریب برابری تسهیلات تعیین شده و میزان آن به میانگین حساب متقاضی بستگی دارد.
نسبت مبلغ وام به میزان سپرده نیز بر اساس دوره سپرده گذاری و مدت بازپرداخت مشخص می شود و تا ۱۰۰ درصد میانگین حساب قابل افزایش است. وام طرح نرگس بدون نیاز به مسدودسازی سپرده ارائه میشود و متقاضی می تواند از سپرده خود برداشت کند یا موجودی آن را افزایش دهد.
کارمزد این نوع از انواع وام بانکی نیز مطابق با عقود مرابحه و خرید دین محاسبه شده و در هنگام عقد قرارداد تسهیلات، مشخص می گردد. متقاضیان باید توجه داشته باشند که میزان سود و کارمزد نهایی، بر اساس مدت سپرده گذاری، نوع سپرده و مدت بازپرداخت تعیین می شود. انتخاب مدت بازپرداخت کوتاه تر می تواند باعث کاهش سود کلی وام گردد.
با توجه به تنوع ضرایب در طرح نرگس بانک سینا، لازم است متقاضیان قبل از اقدام برای دریافت تسهیلات، میزان سود پرداختی و شرایط بازپرداخت را به دقت بررسی کنند. این موضوع به آن ها کمک می کند تا با مدیریت بهتر منابع مالی خود، از مزایای این طرح به بهترین شکل، استفاده نمایند.
در توضیح نحوه و مدت بازپرداخت وام طرح نرگس بانک سینا باید گفت، بر اساس آنچه در سایت بانک سینا آمده، بازپرداخت وام طرح نرگس، فقط به صورت اقساطی است و تحت هیچ شرایطی، پرداخت به صورت یک جا و راس مدت، ممکن نیست.
نحوه و مدت بازپرداخت وام طرح نرگس بانک سینا با توجه به نوع سپرده و مدت سپرده گذاری تعیین می شود. حداقل مدت بازپرداخت، ۳ ماه و حداکثر ۶۰ ماه تعیین شده است که بسته به شرایط متقاضی متغیر خواهد بود. در تیتر پنجم این مقاله، جدول مربوط به مدت بازپرداخت، به تناسب نوع سپرده و ضرایب تسهیلات، ارائه شده است.
برای پرداخت اقساط تسهیلات طرح نرگس می توان از مراجعه حضوری به شعب، استفاده از همراه بانک، اینترنت بانک یا مراجعه به عابربانک، استفاده کرد. علاقمندان به کسب اطلاعات درباره سامانه پایا بانک سینا می توانند، نسبت به مطالعه مقاله زیر، اقدام کنند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص جزئیات طرح نرگس بانک سینا در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون جزئیات طرح نرگس بانک سینا پاسخ دهند.
برای مشاوره جزئیات طرح نرگس بانک سینا
برای مشاوره جزئیات طرح نرگس بانک سینا
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©