دریافت مجوز فعالیت صنفی در ماه مبارک رمضان، از طریق سامانه پلیس من police-man.ir و در مهلت 20 بهمن تا 2 اسفند ماه 1403، امکان پذیر است. شرایط دریافت این سند، دارا بودن مجوز فعالیت معتبر، برخورداری از گواهی پایش تصویری (سپتام) و عدم سابقه تخلفات انتظامی در سال گذشته می باشد.
برای مشاوره نحوه دریافت مجوز فعالیت صنفی در ماه مبارک رمضان
برای مشاوره نحوه دریافت مجوز فعالیت صنفی در ماه مبارک رمضان
با توجه به اسلامی بودن کشور ایران و احترام و تکریمی که نسبت به ماه مبارک رمضان وجود دارد، فعالیت بدون مجوز برخی واحدهای صنفی و کسب و کارها در این ماه، ممنوع است و برای فعالیت قانونی باید نسبت به دریافت مجوز موقت فعالیت صنفی در ماه مبارک رمضان، اقدام کنند.
بر اساس اطلاعیه اتاق اصناف ایران، در سال جاری، تمام مراحل صدور این مجوز، به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه مخصوص در نظر گرفته شده برای این امر، امکان پذیر است و همین امر، ضرورت آشنایی با روند دریافت مجوز از طریق سامانه را ایجاب می نماید.
لذا در مقاله حاضر و با هدف اطلاع رسانی، سامانه دریافت مجوز فعالیت صنفی در ماه مبارک رمضان، معرفی گردیده و در خصوص شرایط و مدارک لازم برای دریافت این مجوز، همچنین نحوه اخذ آن به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه مخصوص، توضیح داده شده است.
با توجه به غیرحضوری شدن روند اخذ مجوز فعالیت صنفی در ماه رمضان، این پرسش مطرح می گردد که سامانه دریافت مجوز فعالیت صنفی در ماه مبارک رمضان چیست و از طریق چه آدرسی در دسترس می باشد؟ در پاسخ به پرسش های مذکور باید گفت؛
سامانه دریافت مجوز فعالیت صنفی در ماه مبارک رمضان، سایت "پلیس من" به نشانی police-man.ir می باشد. این سامانه، بر اساس دستورالعمل تامین نظم و امنیت اماکن عمومی از سوی پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا، طراحی شده و امکان ثبت نام غیرحضوری برای اخذ مجوز فعالیت صنفی در این ماه را فراهم می کند.
بر اساس اخبار منتشره، متقاضیان دریافت مجوز فعالیت صنفی در ماه مبارک رمضان باید از 20 بهمن 1403 تا 2 اسفند 1403، در این سامانه ثبت نام نموده و درخواست صدور مجوز را ثبت نمایند. پس از انقضای تاریخ اعلام شده، گزینه مربوط به دریافت مجوز فعالیت صنفی در ماه مبارک رمضان، غیرفعال خواهد شد. شایان ذکر است، برای اخذ مجوز مذکور، به هیچ وجه نیاز به مراجعه حضوری به ادارات پلیس نیست.
شرایط دریافت مجوز فعالیت صنفی ماه مبارک رمضان، مبحثی است که در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، مورد توضیح و بررسی قرار خواهد گرفت. بدیهی است که فقدان این شرایط، سبب رد درخواست متقاضی خواهد شد. این شرایط، به شرح زیر هستند:
دارا بودن مجوز فعالیت معتبر
برخورداری از گواهی پایش تصویری (سپتام)
متقاضی نباید در یک سال گذشته، از تخلفات انتظامی یا ارتکاب جرایم اعمال قانون گردیده، برخوردار باشد.
صنف متقاضی مجوز، نباید در مجاورت (100 متری) امکان مذهبی یا مساجد قرار داشته باشد.
صنف متقاضی باید متعهد به رعایت ساعات فعالیت مجاز و احترام به حال و هوای معنوی ماه رمضان گردد.
شایان ذکر است، صدور مجوز فعالیت موقت ماه مبارک رمضان، صرفا برای صاحب مجوز صورت خواهد گرفت؛ واگذاری این مجوز تحت عنوان فروش، اجاره و...، به افراد دیگر، ممنوع می باشد؛ حضور صاحب مجوز یا مباشر قانونی وی در زمان فعالیت واحد، الزامی است؛ هرگونه تبلیغ، نصب بنر، پخش تراکت توسط کسب و کارها در خصوص ارائه خدمات پذیرایی، ممنوع می باشد.
با توجه به اهمیت برخورداری از مدارک لازم برای اخذ مجوز فعالیت صنفی در ماه رمضان، ضروری است متقاضیان اخذ این مجوز موقت، از مدارک لازم و مورد نیاز، مطلع باشند. لذا در ادامه، این مدارک ذکر و توضیحات لازم درباره آن ها، ارائه خواهد شد:
مجوز فعالیت معتبر
گواهی پایش تصویری (سپتام)
تاییدیه بهداشت (سیب سلامت) برای واحدهای پذیرایی.
کارت ملی و مدارک هویتی مالک یا مدیر واحد صنفی و حسب مورد، مباشر.
گواهی عدم تخلف از قوانین صنفی.
شایان ذکر است، علاوه بر داشتن مدارک مذکور، برخورداری از اطلاعاتی نظیر کد ملی مباشر، شناسه ملی شرکت (در صنف حقوقی)، تاریخ ثبت شرکت، نام تجاری آن و... نیز ضروری است. در ادامه، نحوه دریافت مجوز فعالیت صنفی در ماه مبارک رمضان، بررسی خواهد شد.
نحوه دریافت مجوز فعالیت صنفی ماه مبارک رمضان، بدین صورت است که متقاضی (اعم از شخصیت حقیقی یا شخص حقوقی) باید، در تاریخ های اعلامی (که در سال جاری، "20 بهمن ماه لغایت 2 اسفند ماه 1403" می باشد)، به سامانه پلیس من police-man.ir، مراجعه کرده و پس از ورود به صفحه اصلی سامانه، برروی گزینه "پلیس اماکن"، کلیک کند.
در این مرحله، متقاضی باید شماره تلفن همراه خود را در کادر مربوطه، وارد نماید.
در این گام، شخص باید کد ارسالی به تلفن همراه خود را در کادر مربوطه، وارد کند.
در این مرحله، شخص باید از میان گزینه های موجود، گزینه "پلیس نظارت بر امکان عمومی" را انتخاب نماید.
در این قسمت، فرد باید برروی گزینه "درخواست تاییدیه موقت ماه مبارک رمضان"، کلیک کند.
در این مرحله، شخص باید قوانین و مقررات مربوطه و مدارک مورد نیاز برای تقاضای مجوز را مطالعه کرده و برروی گزینه مربوط به پذیرش شرایط، کلیک نماید.
در این مرحله، فرد باید اطلاعات لازم و مورد نیاز را در کادرهای مربوطه، وارد کرده و به مرحله بعدی برود.
با طی باقی مراحل، درج اطلاعات لازم و مورد نیاز، بارگذاری مدارک و پرداخت هزینه، درخواست متقاضی برای صدور مجوز موقت فعالیت صنفی در ماه مبارک رمضان، ثبت خواهد شد. علاقمندان به کسب اطلاعات درباره درخواست مجوز موکب می توانند نسبت به مطالعه مقاله زیر، اقدام کنند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه دریافت مجوز فعالیت صنفی در ماه مبارک رمضان در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه دریافت مجوز فعالیت صنفی در ماه مبارک رمضان پاسخ دهند.
برای مشاوره نحوه دریافت مجوز فعالیت صنفی در ماه مبارک رمضان
برای مشاوره نحوه دریافت مجوز فعالیت صنفی در ماه مبارک رمضان
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©