دینا / خانواده / طلاق / تبدیل طلاق یک طرفه به توافقی

تبدیل طلاق یک طرفه به توافقی

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

در طلاق یک طرفه یکی از زوجین دعوای طلاق را مطرح می کند و در طلاق توافقی هردو طرف با رضایت و توافق اقدام به این امر می نمایند. حال اگر یکی از طرفین برای طرح دعوای طلاق یک طرفه اقدام نماید، و پس از آن با توافق این دعوا به طلاق توافقی تبدیل شود؛ اصطلاحا حالت تبدیل طلاق یک طرفه به توافقی رخ داده است.

 

زمانی که زوجین در زندگی مشترک به بنبست رسیده و قصد ادامه و ترمیم آن را نیز ندارند؛ مسئله طلاق اولین موضوعی است که مطرح خواهد شد. تبدیل طلاق یک طرفه به توافقی در واقع از طریق طرح یک توافق نامه اتفاق افتاده که طبق آن، زوجین به عدم ادامه زندگی مشترک اقرار کرده و جدایی از یکدیگر را به صورت توافقی می پذیرند.

 

اهمیت موضوع تبدیل طلاق یک طرفه به توافقی از آن جهت است که، این تبدیل طلاق، می تواند برخی از حقوق زوجین را تحت تاثیر قرار دهد. علت این امر آن است که، این عمل تبدیل طلاق، به جهت توافق میان طرفین به وجود آمده و این توافق ممکن است بر سر بعضی از حقوق مسلم زوجین صورت گیرد. از آن جهت آشنایی با مفهوم آن حائز اهمیت است.

 

با توجه به اهمیت موضوع تبدیل طلاق یک طرفه به توافقی، در این مقاله مواردی نظیر، مفهوم تبدیل طلاق یک طرفه به توافقی، نحوه تبدیل نمونه لایحه تغییر خواسته به طلاق توافقی، مورد بررسی قرار گرفته و همچنین نمونه لایحه تغییر خواسته به طلاق توافقی و نمونه رای تبدیل آن، در قالب لینک دانلود برای متقاضیان ارائه شده است.

تبدیل طلاق یک طرفه به توافقی

طلاق زمانی اتفاق می افتد که زوجین شرایط ادامه زندگی مشترک را نداشته و قصد جدایی از یکدیگر را دارند. اصولا طلاق به دو صورت طلاق از طرف زن و مرد و طلاق توافقی انجام می شود. در واقع هر یک از زن و مرد می تواند هم به صورت یک طرفه و هم به صورت توافقی از یک دیگر طلاق بگیرند.

 

تبدیل طلاق یک طرفه به توافقی، زمانی رخ می دهد که یکی از طرفین اعم از زن و مرد، قصد جدایی از زندگی مشترک را دارد و مسئله طلاق را به صورت یک طرفه مطرح می نماید. در صورتی که طرف دیگر رابطه نیز با طلاق موافق باشد؛ این قصد یک طرفه از طریق توافق میان زوجین، تبدیل به طلاق توافقی شده و از حالت طلاق یک طرفه خارج می شود.

 

از آنجایی که تبدیل طلاق یک طرفه به طلاق توافقی، از طریق توافق طرفین طی یک توافق نامه صورت می گیرد؛ می تواند آثار حقوقی متعددی در پی داشته باشد. در واقع ممکن است مفاد این توافق نامه هر یک از زن و مرد را از هر یک از حقوق مسلم خود، با توافق طرفین محروم نموده یا حقی به آن اضافه نماید. منظور این حقوق مسلم، مواردی نظیر نفقه، مهریه، حضانت فرزند و ... بوده که ممکن است توافقی بر سر آن ها صورت گیرد.

 

نحوه تبدیل نمونه لایحه تغییر خواسته به طلاق توافقی

همانطور که در قسمت قبل گفته شد، طلاق می تواند به صورت یک طرفه و توافقی صورت گیرد و همچنین امری نظیر تبدیل طلاق یک طرفه به طلاق توافقی امکان پذیر است. در این قسمت به بررسی نحوه تبدیل نمونه لایحه تغییر خواسته به طلاق توافقی، پرداخته و شرایط تبدیل آن توضیح داده می شود.

 

نحوه تبدیل نمونه لایحه تغییر خواسته از طلاق یک طرفه به طلاق توافقی به این صورت است که، ابتدا طرفی که قصد جدایی دارد، دادخواستی مبنی بر طلاق یک طرفه تنظیم کرده، به دادگاه مربوطه تسلیم و در واقع دعوای طلاق یک طرفه را در مرجع قضایی مطرح می نماید. پس از دریافت ابلاغیه توسط زوجین، اگر طرف دیگر نیز با طلاق موافق باشد، در جلسه رسیدگی، پذیرش طلاق را منوط به توافق نامه ای می کند که میان خود و طرف دیگر تنظیم شده است.

 

تبدیل لایحه تغییر خواسته به توافقی مطابق با توضیحی که در بالا داده شد، انجام شده و باید این توافق نامه به صورت کتبی با امضای طرفین به دادگاه تسلیم می شود. لازم به ذکر است که این توافق نامه باید شامل مسائل زناشویی شده و مواردی نظیر، مهریه، نفقه، حضانت فرزند و ... را در بر گیرد و از درج موضوعاتی غیر از مسائل مربوط به موضوعات زناشویی و حقوق زوجین در آن پرهیز شود.

 

نمونه لایحه تغییر خواسته به طلاق توافقی

در قسمت قبل تغییر خواسته لایحه طلاق از یک طرفه به توافقی مورد بررسی قرار گرفت و موارد لازم به ذکر در توافق نامه توضیح داده شد. در این قسمت از مقاله، نمونه لایحه تغییر خواسته به طلاق توافقی، در قالب لینک جهت دانلود متقاضی ارائه شده است. 

 

علاقه مندان به دانلود نمونه لایحه تغییر خواسته به طلاق توافقی می توانند از طریق لینک زیر اقدام نمایند.

 

نمونه لایحه تغییر خواسته به طلاق توافقی

نویسنده: دینا

حجم:236KB

منبع: دینا 

 

همانطور که در نمونه لایحه تغییر خواسته به طلاق توافقی قابل مشاهده است، شخص ابتدا اقدام به طرح دعوای طلاق یک طرفه نموده و پس از آن توافقی میان وی و طرف دیگر دعوا، به وجود آمده است. این توافق به صورت یک توافق نامه به دادگاه تسلیم شده و دادگاه صالح نیز، با توجه به مفاد توافق نامه، اقدام به صدور رای نموده است.

 

نمونه رای تبدیل طلاق یک طرفه به توافقی

نمونه لایحه تغییر خواسته به طلاق توافقی در قسمت قبل به صورت لینک دانلود ارائه و موارد موجود در آن مورد بررسی قرار گرفت. در این قسمت نمونه رای تبدیل طلاق یک طرفه به توافقی در قالب لینک جهت دانلود متقاضی ارائه شده است.

 

علاقه مندان به دانلود نمونه رای تبدیل طلاق یک طرفه به توافقی می توانند از طریق لینک زیر اقدام نمایند.

 

نمونه رای تبدیل طلاق یک طرفه به توافقی

نویسنده: دینا

حجم:304KB

منبع: دینا

 

همانطور که در نمونه رای تبدیل طلاق یک طرفه به توافقی مشاهد شد، دادگاه صالح، مفاد موجود در توافق نامه را بررسی و با توجه به وجود شرایط قانونی، آن ها را در زمان صدور حکم لحاظ می کند. به این صورت و با وجود توافق نامه، طلاق از حالت یک طرفه به حالت طلاق توافقی تغییر خواهد کرد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد تبدیل طلاق یک طرفه به توافقی در کانال تلگرام حقوق خانواده عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون تبدیل طلاق یک طرفه به توافقی پاسخ دهند.