سامانه صدور حواله الکترونیکی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای که ورود به آن از طریق آدرس havaleh.rmto.ir و با درج نام کاربری و رمز عبور دریافتی، میسر است، راه اندازی گردیده تا شرکت ها و تعاونی های مسافربری بتوانند، صورت وضعیت های خود را به صورت برخط و آنلاین، دریافت کنند.
برای مشاروه امکانات سامانه صدور حواله الکترونیکی سازمان راهداری
برای مشاروه امکانات سامانه صدور حواله الکترونیکی سازمان راهداری
یکی از مهم ترین مدارک مورد نیاز شرکت ها و تعاونی های مسافربری برای فعالیت قانونی، داشتن صورت وضعیت است. در گذشته، روند اخذ صورت وضعیت، بدین صورت بود که نمایده شرکت مسافربری باید با در دست داشتن مدارک، به ادارات استانی، مراجعه می کرد تا بتواند برگه های کاغذی حواله و صورت وضعیت را دریافت کند.
اما امروزه، این کار، به صورت اینترنتی و از طریق سامانه مخصوص راه اندازی شده از سوی سازمان راهداری، یعنی سامانه صدور حواله الکترونیکی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، انجام می گیرد و همین امر، ضرورت آشنایی با سامانه havaleh.rmto.ir را ایجاب می نماید.
لذا در مقاله حاضر، سامانه صدور حواله الکترونیکی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای havaleh.rmto.ir، معرفی شده، نحوه ورود و دریافت حواله از آن، مورد بررسی قرار گرفته و درباره سامانه پرداخت الکترونیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای psoorat.rmto.ir، توضیح داده شده است.
برای ورود به سامانه صدور حواله الکترونیکی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کلیک کنید.
کاربران، برای ورود به سامانه صدور حواله الکترونیکی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای باید، به آدرس havaleh.rmto.ir مراجعه کنند.
سامانه صدور حواله الکترونیکی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای havaleh.rmto.ir که به آن، سامانه حذف فیزیکی صورت وضعیت یا سامانه صدور حواله صورت بر خط نیز می گویند، راه اندازی شده تا شرکت های مسافربری و تعاونی های مسافربری، از طریق آن، صورت وضعیت خود را دریافت کنند.
باید دانست، تنها شرکت های مسافربری و تعاونی های مسافربری، امکان ورود به سامانه صدور حواله الکترونیکی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای havaleh.rmto.ir را دارند و ادارات استانی و انجمن ها، امکان ورود به سامانه را نداشته و برای انجام کنترل ها و مشاهده گزارش ها باید وارد سامانه پرداخت الکترونیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای psoorat.rmto.ir شوند.
حداکثر تعداد صورت وضعیت قابل دریافت از طریق این سامانه، میانگین مصرف سه ماهه شرکت مسافربری است و در این امر، قانون ۸۰/۲۰ رعایت می گردد. یعنی چنانچه شرکت مسافربری، 80 درصد صورت وضعیت های دریافتی سنوات قبلی خود را مصرف کرده باشد، میانگین سه ماهه گذشته، محاسبه و به همان تعداد، به شرکت، صورت وضعیت داده خواهد شد.
برای ورود به سامانه صدور حواله الکترونیکی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای havaleh.rmto.ir باید، آدرس سامانه را جستجو کرد و پس از درج نام کاربری و رمز عبور، برروی گزینه "ورود"، کلیک نمود. (نام کاربری و رمز عبور، همان رمز عبور و نام کاربری سامانه psoorst.rmto.ir است.)
در این مرحله، باید کد ارسالی به شماره همراه ثبت شده در سامانه شحباز، در کادر مربوطه، وارد گردد. با این توضیح که؛ برای ورود به سامانه صدور حواله الکترونیکی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، نیاز به احراز هویت پیامکی است و احراز هویتی برای ورود به این سامانه، از طریق شماره همراه ثبت شده در سامانه شحباز که به طور معمول، شماره تماس مدیر عامل شرکت مسافربری است، انجام می گردد.
در صورتی که شماره تماس، در دسترس نیست، افراد باید برای تغییر آن باید، درخواست خود را برروی سامانه شحباز، ثبت نمایند. شایان ذکر است، با داشتن کد ملی و شماره همراه در دسترس مدیر عامل، می توان برای ورود به سامانه صدور حواله الکترونیکی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای havaleh.rmto.ir، از طریق گزینه "ورود از پنجره ملی خدمات دولت هوشمند" نیز، اقدام کرد.
نحوه دریافت حواله الکترونیکی از سایت صدور حواله الکترونیکی havaleh.rmto.ir، بدین صورت است که متقاضی باید، پس از طی مراحل ورود به سامانه و دسترسی به حساب کاربری خود که راهنمای آن، در تیتر پیشین، ارائه گردید، برروی گزینه "درخواست حواله"، کلیک کند.
در این مرحله، فرد باید، نوع صورت وضعیت و تعداد آن را مشخص کرده و به مرحله بعدی برود
در این گام، فرد باید، با کلیک برروی گزینه "انتقال به سامانه پرداخت"، بدهی صورت وضعیت های قبلی خود را بپردازد. (با کلیک برروی گزینه مذکور، شخص به سامانه پرداخت الکترونیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای psoorat.rmto.ir، هدایت می گردد که در خصوص آن، در تیتر بعدی، توضیح داده خواهد شد.)
با کلیک برروی گزینه سبز رنگ "برای پرداخت بدهی کلیک کنید"، فرد به مرحله بعد، هدایت خواهد شد.
در این گام، پیش فاکتور مربوط به پرداخت، به شخص نمایش داده می شود.
با پرداخت بدهی، شخص مجددا به سامانه صدور حواله الکترونیکی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای havaleh.rmto.ir، هدایت خواهد شد و باید، باقی مراحل را طی کند تا حواله درخواستی وی، صادر شود. شایان ذکر است؛
نصب میان افزار توکن امضای دیجیتال و دستینه، برروی سیستم مربوطه (سیستمی که افراد از طریق آن برای درخواست حواله الکترونیکی، اقدام می کنند)، ضروری است. باید دانست، تمام شرکت های مسافربری باید برای اخذ توکن امضای دیجیتال یا الکترونیک، به دفاتر خدمات قضایی، مراجعه کنند و با توجه به اینکه توکن ها دارای تاریخ انقضا هستند، باید در مواعد مقرر، نسبت به تمدید آن ها، اقدام کرد.
قبل از معرفی سامانه پرداخت الکترونیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای psoorat.rmto.ir، باید گفت، همانطور که در راهنمای ارائه شده در تیتر پیشین نیز، قابل مشاهده است، یکی از مراحل صدور حواله الکترونیکی، پرداخت بدهی شرکت به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از طریق سامانه پرداخت الکترونیک psoorat.rmto.ir، است.
متقاضیان پرداخت بدهی شرکت مسافربری در خصوص صورت وضعیت های استفاده شده، می توانند قبل از هرگونه ثبت درخواست حواله الکترونیکی، به سامانه پرداخت الکترونیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای psoorat.rmto.ir، مراجعه کرده و بدهی خود را بپردازند. برای ورود به سامانه، شخص باید آدرس psoorat.rmto.ir را در مرورگر خود، جستجو کند و پس از هدایت شدن به صفحه ای مشابه تصویر زیر، نام کاربری و رمز عبو خود را در کادرهای مربوطه، وارد نماید.
با طی مراحل ورود به سامانه و دسترسی به پروفایل کاربری، فرد باید برروی گزینه "پرداخت بدهی های شرکت"، کلیک کنند.
دراین بخش، شخص، فاکتور بدهی را مشاهده خواهد کرد و می تواند برای پراخت آن برروی گزینه پرداخت، کلیک کند.
شایان ذکر است، پرداخت بدهی های شرکت مسافربری برای صورت وضعیت های استفاده شده، در فرایند دریافت حواله الکترونیکی از سایت صدور حواله الکترونیکی havaleh.rmto.ir نیز میسر است و راهنمای تصویری آن، در تیتر پیشین مقاله، موجود می باشد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص امکانات سامانه صدور حواله الکترونیکی سازمان راهداری در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون امکانات سامانه صدور حواله الکترونیکی سازمان راهداری پاسخ دهند.
برای مشاروه امکانات سامانه صدور حواله الکترونیکی سازمان راهداری
برای مشاروه امکانات سامانه صدور حواله الکترونیکی سازمان راهداری
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©