دینا / تجاری / امور بانکی / جریمه دیر کرد وام بانکی

جریمه دیر کرد وام بانکی

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

جریمه دیر کرد وام بانکی، مبلغی است که بانک ها، در صورت عدم پرداخت یا تاخیر در بازپرداخت اقساط وام و تسهیلات اخذ شده توسط مشتری، دریافت می نمایند و محاسبه جریمه به صورت آنلاین، مستلزم مراجعه به سایت ها و استفاده از نرم افزارهای ارائه دهنده این خدمت است.

 

 امروزه، بانک ها با اهدافی مختلف، نظیر کمک به راه اندازی کسب و کار، خرید و ساخت مسکن، خرید جهیزیه و...، تسهیلات و وام های بانکی مختلفی را به متقاضیان واجد شرایط، ارائه می دهند و بدین ترتیب، نقشی موثر در رفاه مادی و معنوی اشخاص، همچنین، رشد اقتصاد کشور، ایفا می نمایند.

 

با وجود ارائه تسهیلات و وام های حمایتی، بانک ها برای اجتناب از ضرر، مکانیزمی تحت عنوان جریمه دیرکرد وام بانکی را پیش بینی کرده اند که فرمول و نحوه محاسبه مخصوص خود را دارد و مشتریان بد حساب بانکی را با تبعات حقوقی بسیار منفی، روبرو می نماید.

 

با توجه به اهمیت این موضوع، در مقاله حاضر، جریمه دیر کرد وام بانکی، فرمول و نحوه محاسبه آن، همچنین، نرم افزار محاسبه آنلاین جریمه وام ها، مورد بررسی قرار گرفته و پس از توضیح درباره تبعات عدم پرداخت اقساط تسهیلات و وام، به این پرسش که در صورت عدم پرداخت اقساط وام دادگاه چه حکمی صادر خواهد نمود؟ پاسخ داده شده است.

جریمه دیرکرد یا وجه التزام وام بانکی چیست

در پاسخ به این پرسش که جریمه دیرکرد یا وجه التزام وام بانکی چیست؟ باید گفت، یکی از راه‌های کنترل بازپرداخت بدهی افراد به بانک‌ ها، گرفتن درصدی به صورت وجه التزام یا جریمه دیر کرد است و بنابراین، در تعریف جریمه دیرکرد وام بانکی می توان گفت؛

 

 مقصود از جریمه دیر کرد وام بانکی، مبلغی است که بانک ها، در صورت عدم پرداخت یا تاخیر در بازپرداخت اقساط وام و تسهیلات دریافتی توسط مشتری، محاسبه و دریافت می نمایند. (محاسبه جریمه، بر اساس فرمول های مورد تصویب قانون گذار و شورای نگهبان، خواهد بود.)

 

با این توضیح که، بانک ها و موسسات مالی و اعتباری، با هدف ترغیب اشخاص حقوقی و حقیقی وام گیرنده، به پرداخت به موقع اقساط وام و تسهیلات دریافتی، مکانیزم جریمه دیرکرد یا وجه التزام را پیش بینی کرده اند و بدین ترتیب، ریسک‌ های مرتبط با وام‌ دهی را مدیریت می نمایند.

 

استفاده از تکنیک دریافت جریمه دیر کرد وام بانکی، به بانک ها کمک می نماید تا سودآوری و توان مالی اعتباری خود را برای ارائه تسهیلات مجدد به اشخاص، حفظ کرده، همچنین، تضمین بازپرداخت وام های ارائه شده را تا حد زیادی، کنترل نمایند. در ادامه، درباره فرمول و نحوه محاسبه جریمه دیرکرد وام، توضیح داده خواهد شد.

فرمول و نحوه محاسبه جریمه دیرکرد وام

از جمله رایج ترین پرسش ها درباره جریمه دیر کرد وام بانکی، مبنی بر این است که فرمول و نحوه محاسبه جریمه دیرکرد وام چیست و میزان جریمه دیرکرد وام ازدواج​ و سایر بانک ها، چگونه حساب می گردند؟ در پاسخ به این پرسش ها باید گفت، به طور کلی، اغلب بانک ها، از فرمول زیر به عنوان فرمول محاسبه جریمه دیرکرد اقساط وام بانکی، استفاده می کنند:

 

جریمه دیرکرد=روزهای دیرکرد * اقساط وام * (365/(نرخ سود وام+نرخ التزام))

 

 

یعنی، سود وام بانکی + وجه التزام می گردد و حاصل آن، تقسیم بر 365 روز سال می شود، سپس، حاصل محاسبه قبل، ضرب در مبلغ قسط و حاصل آن، ضرب در روزهای گذشته از سر رسید وام خواهد شد؛ عدد به دست آمده، برابر با مبلغ قسط به همراه جریمه دیر کرد آن است.

 

با این حال، بهتر است افراد، شرایط و نحوه محاسبه جریمه دیرکرد وام بانکی را از بانک ارائه دهنده وام و تسهیلات، مورد پرسش قرار دهند، چراکه بانک ها، در نحوه محاسبه جریمه دیرکرد وام بانکی، درصد جریمه روزانه و نحوه محاسبه آن، اندکی متفاوت عمل می کنند. با این توضیح که؛

 

بعضی از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری، برای هر وام، نرخ جریمه متفاوتی را لحاظ می کنند اما بعضی دیگر، برای تاخیر در بازپرداخت وام بانکی، نرخ جریمه روزانه ثابتی را در نظر می گیرند، همچنین، بعضی بانک ها، جریمه را بر اساس مبلغ قسط و تعداد روزهای تاخیر مشخص می کنند اما، بعضی بانک‌ ها، جریمه را به صورت درصدی از کل مبلغ معوق، محاسبه می نمایند.

نرم افزار محاسبه آنلاین جریمه دیرکرد وام

مقصود از نرم افزار محاسبه آنلاین جریمه دیرکرد وام، ابزاری است که توسط متخصصین این امر، طراحی شده و در سایت مجموعه های خصوصی یا دولتی، همچنین، در اپلیکیشن های مختلف، به کار گرفته می شود. لازم به توضیح است؛

 

افراد می توانند با نصب اپلکیشن های معتبر ارائه دهنده خدمت محاسبه آنلاین جریمه دیر کرد وام از سایت هایی نظیر بازار، پلی استور و.... یا با مراجعه به سایت های معتبر ارائه دهنده خدمت مذکور، نسبت به محاسبه آنلاین جریمه دیرکرد وام مسکن و سایر وام ها، اقدام کنند.

 

در واقع با کمک نرم افزار محاسبه آنلاین جریمه دیرکرد وام، افراد می توانند، صرف درج برخی اطلاعات نظیر قسط عقب افتاده، تاریخ پرداخت، تاریخ آخرین قسط، نرخ سود، نرخ التزام و...، همچنین با کلیک برروی گزینه محاسبه، از جریمه دیرکرد وام خود، مطلع گردند.

 

اگر قسط وام پرداخت نشود چه میشود

اینکه اگر قسط وام پرداخت نشود چه میشود؟ مبحثی است که در این تیتر از مقاله دینا، مورد توضیح و بررسی قرار خواهد گرفت. تبعات عدم پرداخت اقساط وام و تسهیلات دریافتی یا تاخیر در پرداخت آن، یکی از موارد زیر، خواهد بود:

 

در بدو امر، به ویژه در مواردی که برای اخذ وام، نیاز به معرفی ضامن نبوده باشد، بانک به دریافت کننده وام، اطلاع خواهد داد؛

 

در مرحله بعدی و در صورت وجود موجودی در حساب، بانک مبلغ اقساط را از موجوی حساب وام گیرنده، کسر خواهد کرد. در صورت عدم موجودی، انجام شکایت توسط بانک در دادگاه و طی مراحل قانونی، امکان صدور حکم جلب وام گیرنده، مصادره اموال و... او نیز وجود خواهد داشت؛

 

در گام بعدی و در صورت وجود ضامن، بانک به ضامن بازپرداخت وام بانکی، اطلاع رسانی خواهد کرد و مبلغ، حسب مورد، از حساب وی، کسر می گردد، همچنین، تحت شرایطی، حساب بانکی ضامن، مسدود خواهد شد و امکان صدور حکم جلب وی نیز وجود خواهد داشت؛

 

 در برخی موارد که ضمانت بازپرداخت وام و تسهیلات، مال غیر منقول یا منقول است، مال، به نفع بانک، مصادره خواهد شد و به مزایده گذاشته می شود.

 

باید دانست، عدم پرداخت اقساط یا تاخیر در پرداخت آن، سبب معرفی شدن فرد به عنوان شخص بد حساب بانکی خواهد شد و این امر، نتیجه اعتبار سنجی های بانکی وی را تحت تاثیر، قرار خواهد داد؛ منفی شدن اعتبار سنجی بانکی، بر مواردی نظیر دریافت انواع وام و تسهیلات بانکی، انجام ضمانت بانکی یا دریافت دسته چک و افتتاح حساب بانکی، تاثیر خواهد گذاشت.

 

در صورت عدم پرداخت اقساط وام دادگاه چه حکمی صادر خواهد نمود؟

در تیترهای پیشین، جریمه دیر کرد وام بانکی، فرمول و نحوه محاسبه آنلاین این جریمه، مورد توضیح و بررسی قرار گرفت و تبعات نپرداختن اقساط وام بانکی، ذکر شد. در این تیتر از مقاله دینا، به یکی از پرسش های پر تکرار، مبنی بر اینکه، در صورت عدم پرداخت اقساط وام دادگاه چه حکمی صادر خواهد نمود؟ پاسخ داده می شود. مواردی که امکان صدور حکم به آن ها در رای دادگاه وجود دارد، عبارتند از:

 

صدور حکم جلب دریافت کننده وام

 

صدور حکم جلب ضامن وام

 

صدور حکم به توقیف وثیقه ارائه شده، کسر اقساط از حقوق ضامن یا مصادره اموال وام گیرنده و به مزایده گذاشتن آن ها

 

علاقمندان به کسب اطلاعات درباره مستثنیات دین و اموال و دارایی هایی که امکان توقیف، مصادره و به مزایده گذاشتن آن ها، وجود ندارد می توانند، نسبت به مطالعه و بررسی مقاله پیشنهادی در لینک در ادامه بخوانید، اقدام نمایند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص فرمول و نحوه محاسبه جریمه دیر کرد وام بانکی در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون فرمول و نحوه محاسبه جریمه دیر کرد وام بانکی پاسخ دهند.