انصراف از مسکن ملی، قبل و بعد از واریز پول، امکان پذیر است و متقاضیان باید حسب مورد، از طریق اداره راه و شهرسازی و سایت tem.mrud.ir یا هر سایتی که دولت معرفی کند، اقدام نمایند. امکان بازگشت پول واریزی، بعد از انصراف وجود دارد اما باید دانست، سود مدتی که وجه در حساب بانکی بوده، به فرد، پرداخت نمی گردد.
برای مشاوره شرایط و جزئیات انصراف از مسکن ملی
برای مشاوره شرایط و جزئیات انصراف از مسکن ملی
طرح مسکن ملی، یکی از مهم ترین و پرتقاضا ترین طرح های حمایتی دولت، در راستای کمک به مسکن دار شدن قشر متوسط و ضعیف جامعه است و هرساله، پس از آغاز ثبت نام این طرح، افراد بسیاری، نسبت به نام نویسی در آن، اقدام می نمایند.
علی رغم پر مخاطب بودن طرح مسکن ملی، برخی افراد پس از نام نویسی ابتدایی، اخذ امتیاز کافی برای شرکت در طرح و پرداخت وجوه اولیه، از ثبت نام خود، منصرف شده و تصمیم بر انصراف از مسکن ملی می گیرند. با توجه به اینکه اقدام برای انصراف از مسکن ملی، ضوابط و تبعات مخصوص به خود را دارد، ضروری است، متقاضیان این امر، از نحوه و مراحل، همچنین، تبعات انصراف از طرح بعد از واریز پول، مطلع باشند.
لذا در مقاله حاضر و با هدف اطلاع رسانی، انصراف از مسکن ملی، قبل و بعد از واریز پول مورد بررسی قرار گرفته و درخصوص مواردی چون، فرم انصراف مسکن ملی سال جاری، امکان یا عدم امکان ثبت نام مجدد پس از انصراف و تبعات انصراف، توضیح داده شده است.
یکی از رایج ترین پرسش های افرادی که اقدام به ثبت نام طرح مسکن ملی نموده اند، مبنی بر این است که آیا امکان انصراف از مسکن ملی وجود دارد یا خیر و در صورت مثبت بودن پاسخ، شرایط و مراحل آن چگونه می باشد؟ در پاسخ به پرسش های مطروحه باید گفت؛
بله، امکان انصراف از مسکن ملی، قبل و بعد از واریز پول وجود دارد و حسب مورد و بسته به شرایط متقاضی انصراف، همچنین زمان انصراف از مسکن ملی، نحوه و مراحل آن، متفاوت خواهد بود. به طور کلی، برای انصراف از مسکن ملی، متقاضیان باید، از طریق روش های زیر، اقدام کنند:
مراجعه حضوری به مراجع ذی صلاح (اداره راه و شهرسازی محل سکونت)؛ مراجعه به سایت ثبت نام مسکن ملی tem.mrud.ir یا هر سایتی که دولت معرفی کند. باید دانست، اساسا، برای انصراف از مسکن ملی، قبل از واریز پول باید، به سایت مسکن ملی یا سایت های معرفی شده از سوی نهادهای ذی صلاح، مراجعه نمود.
در تیتر پیشین مقاله، درباره امکان یا عدم امکان انصراف از مسکن ملی، توضیح داده شد؛ در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، وضعیت و نحوه انصراف از مسکن ملی بعد از واریز پول، مورد بررسی قرار خواهد گرفت و پیرامون انصراف از مسکن ملی و بازگشت پول، توضیحاتی، ارائه خواهد گردید.
در توضیح انصراف از مسکن ملی بعد از واریز پول باید گفت، امکان انصراف از مسکن ملی بعد از واریز پول، وجود دارد و برای این امر، کافی است متقاضی، به اداره راه و شهرسازی محل خود، مراجعه نماید تا با تکمیل فرم های لازم، ثبت تعهد محضری و ارائه مدارک مورد نیاز، درخواست خود را ثبت کند.
شایان ذکر است، در حال حاضر و تا زمان نگارش این مقاله، امکان انصراف از مسکن ملی بعد از واریز پول، از طریق مراجعه به سایت، وجود ندارد و تنها افرادی که قبل از واریز پول، قصد انصراف دارند می توانند از طریق سایت مسکن ملی یا سایت های معرفی شده از سوی دولت، اقدام کنند.
در توضیح وضعیت انصراف از مسکن ملی و بازگشت پول نیز باید گفت، مانعی در خصوص دریافت پول واریزی، پس از اعلام انصراف از طرح مسکن ملی، وجود ندارد اما، سود مربوط به سپرده کردن وجه واریز شده، به شخص، پرداخت نخواهد شد و صرفا، اصل وجه، عودت داده می شود.
در توضیح فرم انصراف مسکن ملی ۱۴۰۳ باید گفت، مقصود از این فرم، برگه ای کاغذی یا فرمی اینترنتی است که متقاضی باید پس از مراجعه حضوری به اداره راه و شهرسازی یا مراجعه به سایت ثبت نام مسکن ملی، تکمیل نموده و درخواست انصراف خود را ثبت نماید.
فرم فیزیکی و کاغذی، هنگام مراجعه حضوری به ادارات کل، به فرد متقاضی انصراف، ارائه می گردد و فرم اینترنتی، هنگام مراجعه شخص، به سایت ثبت نام مسکن ملی tem.mrud.ir یا هر سایتی که دولت معرفی کند. لازم به تاکید مجدد است؛
همانطور که در تیتر یک مورد اشاره قرار گرفت، برای انصراف از مسکن ملی، حسب مورد باید به سایت معرفی شده یا اداره راه و شهرسازی محل سکونت، مراجعه کرد. در ادامه، انصراف از مسکن ملی و ثبت نام مجدد، مورد توضیح و بررسی قرار خواهد گرفت.
امکان انصراف از مسکن ملی و ثبت نام مجدد، یکی از پرتکرارترین مباحثی است که از سوی متقاضیان انصراف از این طرح، مورد پرسش، قرار می گیرد. لذا در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، این موضوع بررسی و جزئیات آن، ذکر خواهد شد.
در توضیح امکان انصراف از مسکن ملی و ثبت نام مجدد باید گفت، تا کنون و تا زمان نگارش این مقاله، منعی در خصوص ثبت نام مجدد در طرح مسکن ملی بعد از انصراف دادن از طرح، اعلام نشده و افراد می توانند پس از اعلام انصراف، در سال های آتی، به صورت مجدد در طرح مسکن ملی، نام نویسی نمایند.
لازم به ذکر است، در صورت انصراف از مسکن ملی و انجام ثبت نام مجدد، ممکن است فرم ج ثبت نام مجدد اشخاص، به رنگ قرمز درآید که برای اصلاح آن، متقاضیان باید به صورت حضوری، به اداره راه و شهرسازی، مراجعه کنند.
در تیترهای پیشین مقاله، در خصوص انصراف از طرح مسکن ملی بعد از واریز وجه، توضیح داده شد و وضعیت انصراف از مسکن ملی و بازگشت پول، مورد بررسی قرار گرفت. در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، در خصوص تبعات انصراف از مسکن ملی (قبل یا بعد از واریز وجه)، صحبت خواهد گردید.
انصراف از مسکن ملی، قبل از واریز وجه، تبعات خاصی نداشته و افراد می توانند در دوره های بعدی، نسبت به نام نویسی در طرح، اقدام نمایند.
انصراف از مسکن ملی، قبل از واریز وجه، متقاضی انصراف را با عدم دریافت سود مربوط به وجه واریز شده، مواجه خواهد کرد. با این توضیح که در صورت انصراف از مسکن ملی، بعد از واریز وجه، متقاضی می تواند، اصل پول های پرداخت شده را دریافت کند اما، سود ناشی از سپرده بودن وجه در بانک، به وی پرداخت نخواهد شد؛
همچنین باید دانست، این امکان وجود دارد که عودت و بازگرداندن وجه واریزی، بلافاصله پس از انصراف، انجام نشود و نیاز به مدتی در انتظار بودن داشته باشد. با این توضیح که پس از اعلام انصراف، ادارات کل باید، مراتب انصراف را به بانک، اعلام نمایند و سپس، موعدی از سوی بانک، برای واریز و عودت وجه، تعیین گردد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط و جزئیات انصراف از مسکن ملی در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون شرایط و جزئیات انصراف از مسکن ملی پاسخ دهند.
برای مشاوره شرایط و جزئیات انصراف از مسکن ملی
برای مشاوره شرایط و جزئیات انصراف از مسکن ملی
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©