طرح مائده بانک توسعه تعاون، یک طرح تسهیلاتی امتیازی برای اشخاص حقیقی و حقوقی است که فاقد سود بوده و با 4 درصد کارمزد اعطا می شود. مدارک لازم برای وام با گردش حساب شامل مدارک هویتی و تضامین مورد نیاز است. حداکثر مبلغ وام مائده برای اشخاص حقیقی 300 میلیون تومان و برای اشخاص حقوقی 750 میلیون تومان می باشد.
برای مشاوره مدارک لازم طرح مائده بانک توسعه تعاون
برای مشاوره مدارک لازم طرح مائده بانک توسعه تعاون
بانک توسعه تعاون به منظور توسعه فرهنگ قرض الحسنه، طرح مائده را اجرا کرده و با این کار، سعی در رفع نیازهای ضروری اشخاص حقیقی و حقوقی دارد. به منظور ثبت نام در طرح مائده نیاز به سپرده گذاری در بانک توسعه تعاون بوده و همچنین می بایست مدارک لازم برای وام با گردش حساب را به بانک ارائه داد.
متقاضیان راه اندازی کسب و کار، صاحبان شرکت ها و فروشگاه ها، اشخاص حقیقی و عموم مردم امکان ثبت نام در طرح مائده بانک توسعه تعاون را دارند. دغدغه آنان این بوده که شرایط دریافت وام طرح مائده بانک توسعه تعاون چیست و مراحل درخواست وام چه می باشد؟ بررسی سقف تسهیلات قابل اخذ از بانک حائز اهمیت بوده و افراد در ادامه می توانند میزان سپرده مورد نیاز برای دریافت حداکثر مبلغ وام را محاسبه نمایند.
در این مقاله به سوالات طرح مائده بانک توسعه تعاون چیست و شرایط و مدارک لازم برای دریافت وام چه می باشد، پاسخ داده خواهد شد. اشخاص از طریق مطالعه این مقاله اطلاعاتی در خصوص نحوه دریافت وام، مبلغ آن و میزان سود تسهیلات کسب خواهند کرد. در انتهای مقاله نحوه و مدت بازپرداخت مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
بانک توسعه تعاون در سال 1388 تاسیس شده و خدمات مالی را در جهت رشد اقتصادی کشور به مشتریان ارائه می دهد. یکی از طرح های تسهیلاتی و امتیازی این بانک، مائده نام داشته که اشخاص حقیقی و حقوقی پس از ثبت نام در طرح و جمع آوری امتیاز از طریق افزایش میانگین حساب، موفق به انتقال امتیازات خود به دیگران نیز خواهند شد.
یکی از سوالات مطرح شده توسط اشخاص حقیقی و صاحبان شرکت ها این است که شرایط و مزایای طرح قرض الحسنه مائده بانک توسعه تعاون چیست؟ در جواب باید اظهار داشت که سپرده گذاری در بانک، یکی از شرایط دریافت وام طرح مائده بوده و از مزایای طرح می توان به اخذ تسهیلات بدون سود، دریافت وام 300 الی 750 میلیون تومانی و امکان انتقال میانگین حساب اشاره کرد.
جهت شرکت در طرح مائده بانک توسعه تعاون ابتدا باید در بانک مربوطه یک حساب قرض الحسنه جاری یا پس انداز افتتاح نموده و مدارک لازم برای وام با گردش حساب را ارائه داد. ضریب برابری وام با سپرده در ماه، حداقل 4 درصد و حداکثر 27 درصد می باشد. افراد حداکثر 60 ماه برای بازپرداخت وام فرصت داشته و در حقیقت می توانند بدهی را در طی 60 قسط تسویه نمایند. افراد می توانند از طریق ورود به سایت بانک توسعه تعاون اطلاعیه های مربوط به طرح مائده را مطالعه کنند.
به منظور دریافت وام از بانک ها می بایست کلیه شرایط لازم را دارا بوده و همچنین مدارک لازم برای وام با گردش حساب را به مسئولان ارائه داد. اشخاص ابتدا باید با قوانین دریافت وام آشنا شوند که در ادامه مطلب شرایط و جزئیات دریافت وام طرح مائده بانک توسعه تعاون برای اشخاص حقیقی و حقوقی به صورت مجزا شرح داده شده است.
اشخاص حقیقی می توانند برای اشتغال زایی، رفع نیازهای ضروری و بهبود کیفیت زندگی از بانک توسعه تعاون وام بدون سود دریافت کنند. این اشخاص لازم است حداقل 1 ماه در بانک مذکور سپرده گذاری نمایند که جزئیات اخذ تسهیلات به طور کامل در ادامه آمده و امکان بررسی قوانین و مقررات برای علاقمندان فراهم می باشد:
اشخاص حقیقی باید حساب قرض الحسنه جاری یا حساب قرض الحسنه پس انداز در بانک افتتاح کنند.
سپرده گذاری و ایجاد معدل حساب ضرورت دارد.
حداقل بازه زمانی در نظر گرفته شده برای سپرده گذاری، 1 ماه است.
افراد باید تضامین لازم را طبق درخواست بانک ارائه دهند.
ممکن است از اشخاص خواسته شده تا ضامن معرفی نمایند.
وام درصد معینی کارمزد داشته اما فاقد سود می باشد.
نداشتن چک برگشتی و بدهکار نبودن به بانک، جزو شرایط و جزئیات دریافت وام طرح مائده بانک توسعه تعاون به حساب می آیند.
شرایط انتقال میانگین حساب به بستگان درجه یک وجود دارد.
صاحب حساب طرح مائده می تواند دیگر افراد را نیز برای انتقال میانگین حساب و دریافت وام به بانک معرفی نماید، اما خود می بایست ضامن آن ها شود.
افراد تحت پوشش کمیته امداد یا سازمان بهزیستی نیز می توانند از این وام بهره مند گردند.
در پاسخ به این پرسش که منظور از بستگان درجه یک برای انتقال میانگین حساب طرح مائده چیست، می توان بیان نمود که همسر و فرزندان، والدین و خواهر و برادر جزو بستگان درجه یک می باشند. تنها بستگان درجه یک واجد شرایط دریافت میانگین حساب منتقل شده نبوده و سایر افراد نیز می توانند از این مزیت استفاده کنند. اما لازم است معرفی شدگان برای دریافت وام، توسط صاحب حساب اصلی طرح مائده ضمانت شوند.
صاحبان کسب و کارهای خرد یا دانش بنیان می توانند از مزایای طرح مائده بانک توسعه تعاون بهره مند گردند. صاحبان دیگر سازمان ها نیز در صورت ثبت نام در طرح و جمع آوری امتیاز، می توانند میانگین حساب خود را به کارکنان منتقل کرده تا شرایط اخذ وام را برای آنان تسهیل نمایند. در ادامه لیست شرایط دریافت وام مائده برای شخص حقوقی آمده است:
اشخاص حقوقی می بایست در بانک توسعه تعاون حساب قرض الحسنه جاری یا حساب قرض الحسنه پس انداز افتتاح نموده و مراحل سپرده گذاری را طی نمایند.
حداقل مدت زمان سپرده گذاری برای اشخاص حقوقی تعیین نشده اما غالبا نیاز به حداقل 1 ماه سپرده گذاری است.
صاحبان کسب و کارهای خرد و دانش بنیان می توانند از بانک وام دریافت کنند.
مدیران دیگر شرکت ها در صورت جمع آوری امتیاز، می توانند میانگین حساب خود را به کارمندان منتقل نمایند.
وام طرح مائده بانک توسعه تعاون بدون سود اعطا می شود.
ارائه وثایق و تضامین لازم به بانک ضروری بوده و در صورت نیاز باید ضامن دارای شرایط ضامن وام بانکی نیز معرفی کرد.
نداشتن بدهی معوقه یکی از شرایط شرکت در طرح مائده بانک توسعه تعاون بوده و افراد نباید از چک برگشتی برخوردار باشند.
مدت زمان سپرده گذاری در بانک توسعه تعاون تعیین کننده مبلغ وام است. همچنین باید اشاره کرد که مبلغ سپرده و مبلغ وام نیز ارتباط مستقیم داشته و با افزایش هر یک، مورد دیگر نیز افزایش خواهد یافت. باید به این نکته اشاره کرد که مبلغ وام طرح مائده بانک توسعه تعاون برای اشخاص حقوقی بیشتر از مشتریان حقیقی است، زیرا صاحبان شرکت ها برای توسعه کسب و کار به بودجه بیشتری نیاز خواهند داشت.
طرح مائده بانک توسعه تعاون، یک طرح تسهیلاتی امتیازی است و اشخاص حقیقی و حقوقی پس از افتتاح حساب قرض الحسنه جاری یا پس انداز در بانک مربوطه می توانند سپرده گذاری انجام داده و میانگین حساب مناسبی را ایجاد نمایند. سوال مطرح شده این است که مدارک لازم برای وام طرح مائده بانک توسعه تعاون با گردش حساب چیست؟ در ادامه لیست مدارک مورد نیاز برای اشخاص حقیقی و حقوقی آمده است.
متقاضیان وام طرح مائده بانک توسعه تعاون به منظور بهره مندی از وام 300 میلیون تومانی بدون سود، باید تضامین لازم را در اختیار بانک قرار داده یا ضامن رسمی معرفی نمایند. می بایست بررسی کرد که کدام مدارک هویتی و بانکی برای دریافت وام مورد نیاز واقع می شوند؟ لیست کلیه موارد لازم به شرح زیر است:
کارت ملی هوشمند و شناسنامه
اطلاعات شغلی
فرم درخواست انتقال میانگین حساب یا رضایتنامه
فرم افتتاح حساب قرض الحسنه برای ایجاد میانگین حساب
فرم درخواست وام طرح مائده
شماره حساب قرض الحسنه برای بررسی میزان میانگین حساب ایجاد شده
تضامین مورد نیاز که توسط بانک تعیین خواهند شد.
مدارک هویتی و شغلی ضامن در صورت نیاز
مدارک هویتی بستگان درجه یک یا سایر افرادی که قرار است امتیاز وام به آنان منتقل شود.
اطلاعات تماس و نشانی منزل و کدپستی
باید اشاره داشت که اشخاص حقیقی می توانند میانگین حساب خود را به بستگان درجه یک یا به سایرین منتقل کرده که برای این کار باید اطلاعات هویتی گیرنده را در اختیار بانک قرار داد. شایان ذکر است که متقاضی انتقال میانگین حساب نیاز به تکمیل فرم درخواست انتقال یا امضای رضایتنامه داشته زیرا در صورت نارضایتی صاحب حساب، انتقال صورت نخواهد گرفت.
صاحبان شرکت ها در صورت سپرده گذاری در بانک توسعه تعاون می توانند از وام 750 میلیون تومانی بهره مند شوند که باید توضیح داد تنها شرکت های دانش بنیان یا کسب و کارهای خرد می توانند از وام مربوطه استفاده کنند. سایر شرکت ها امکان سپرده گذاری در بانک مربوطه را داشته اما در ادامه می بایست میانگین حساب خود را به کارکنان منتقل نمایند. لیست مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در طرح مائده شامل موارد زیر می باشد:
فرم ثبت نام در طرح مائده که منظور همان فرم های افتتاح حساب قرض الحسنه و درخواست وام است.
اساسنامه شرکت و اظهارنامه شرکت
مدارک دال بر این که شرکت دانش بنیان بوده یا کسب و کار خرد به حساب می آید.
کارت ملی و شناسنامه مدیر عامل شرکت
مدارک هویتی اعضای هیئت مدیره
مجوز کسب و کار
روزنامه رسمی که آگهی ثبت شرکت در آن چاپ شده باشد.
نشانی شرکت و شماره تماس
شماره تماس مدیر عامل و نماینده
مدارک هویتی کارکنان شرکت در صورت علاقمندی به انتقال میانگین حساب و رضایتنامه انتقال
شماره حساب قرض الحسنه
تضامین و وثایق مورد نیاز
نکته قابل توجه این است که شرکت ها برای دریافت وام طرح مائده بانک توسعه تعاون می بایست به شکل قانونی فعالیت کرده و از مجوزهای لازم برخوردار باشند. بنابراین در صورت ارائه مجوز فاقد اعتبار، بانک به متقاضی وام اعطا نکرده و شرایط بهره مندی از وام را فراهم نمی نماید. مدیران شرکت ها می بایست پیش از ثبت درخواست وام، مدارک لازم برای وام با گردش حساب و تضامین مورد نیاز را جویا شده تا در ادامه موارد را ارائه دهند.
در حال حاضر امکان ثبت نام آنلاین در طرح مائده بانک توسعه تعاون فراهم نشده و اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند برای اخذ تسهیلات به شکل حضوری به نزدیک ترین شعبه بانک مراجعه نمایند. در ادامه به بررسی نحوه دریافت تسهیلات طرح قرض الحسنه مائده بانک توسعه تعاون برای هر دو گروه مشتریان پرداخته شده است.
یکی از مهم ترین مدارک لازم برای وام با گردش حساب، اطلاعات حساب سپرده و میانگین حساب ایجاد شده می باشد. به همین دلیل اشخاص حقیقی می بایست برای بهره مندی از وام مائده ابتدا نسبت به افتتاح حساب قرض الحسنه اقدام کنند. لیست کلیه مراحل دریافت وام از جمله مراحل انتقال امتیاز در زیر آورده شده است:
آماده سازی مدارک لازم و مراجعه حضوری به بانک توسعه تعاون
مطرح کردن درخواست وام و ایجاد میانگین حساب
تکمیل فرم افتتاح حساب قرض الحسنه جاری یا پس انداز
افتتاح حساب و واریز سپرده
گذراندن دوره سپرده گذاری
مراجعه به بانک و درخواست وام طرح مائده
تشکیل پرونده اعتباری و ارائه تضامین لازم
دریافت وام و بهره مندی از مزایای طرح
پرداخت اقساط بهنگام به شکل حضوری یا آنلاین
طرح مائده بانک توسعه تعاون به منظور حمایت از اشخاص حقیقی برای اشتغال زایی یا رفع نیازهای ضروری اجرا شده است. مشتریان حقیقی بانک توسعه تعاون باید حداقل 1 ماه در بانک سپرده گذاری انجام داده تا در ادامه از مزایای طرح مائده بهره مند شوند. بنابراین افراد حداقل 1 ماه پس از افتتاح حساب و واریز وجه، موفق به درخواست وام خواهند شد
صاحبان شرکت های دانش بنیان یا کسب و کارهای خرد از طریق حضور در شعب بانک توسعه تعاون موفق به دریافت وام خواهند شد. این اشخاص می بایست مراحل زیر را به ترتیب طی کرده تا از وام طرح مائده مخصوص اشخاص حقوقی بهره مند شوند، صاحبان سایر شرکت ها نیز می توانند مراحل زیر را طی نموده و در نهایت میانگین حساب را به کارکنان منتقل کنند:
مراجعه حضوری به بانک توسعه تعاون
تکمیل فرم های ثبت نام در طرح مائده و ارائه مدارک لازم برای وام با گردش حساب
آغاز سپرده گذاری در بانک و ایجاد میانگین حساب
مراجعه مجدد به بانک توسعه تعاون و درخواست وام یا انتقال میانگین حساب
دریافت وام یا ارائه مدارک گیرندگان امتیاز به بانک جهت اعطای وام به آنان
تشکیل پرونده اعتباری و در اختیار قرار دادن تضامین
دریافت وام توسط شخص حقوقی یا کارکنان سازمان و پرداخت اقساط بهنگام
کارمندان شرکت ها به دلایل مختلف امکان دریافت وام را نداشته و به همین دلیل مدیران می توانند با انتقال میانگین حساب به آنان، شرایط بهره مندی از مزایای طرح مائده را فراهم نمایند. شایان ذکر است که مبلغ وام طرح مائده برای اشخاص حقوقی بیشتر از اشخاص حقیقی بوده و به همین دلیل مدیران شرکت ها نباید به عنوان شخص حقیقی برای دریافت تسهیلات اقدام نمایند.
پس از کسب اطلاعات در خصوص نحوه و مدارک لازم برای وام با گردش حساب، می بایست توضیح داد که جدول مبلغ و سقف وام طرح قرض الحسنه مائده بانک توسعه تعاون برای اشخاص حقیقی و حقوقی به شکل مجزا منتشر شده که بررسی جدول محاسبه مبلغ، حائز اهمیت است. به همین دلیل در ادامه جدول های مربوط به مشتریان حقیقی و حقوقی آمده و توضیحات مربوط به سقف وام قابل اخذ، قابل مطالعه می باشد.
مشتریان حقیقی به منظور دریافت وام طرح مائده بانک توسعه تعاون می بایست حداقل یک ماه در بانک مذکور سپرده گذاری کنند. ضریب تسهیلات بر اساس مدت زمان بازپرداخت و میزان کارمزد وام محاسبه شده که ضریب برابری به شکل ماهانه در جدول زیر آورده شده و برای اشخاص حقیقی واجد شرایط قابل بررسی است.
دوره بازپرداخت | نرخ کارمزد | ضریب برابری ماهانه |
12 | 0% | 13% |
12 | 2% | 16% |
24 | 8% | |
36 | 6% | |
12 | 4% | 27% |
24 | 14% | |
36 | 9% | |
48 | 7% | |
60 | 5% |
بر اساس جدول بالا می توان نتیجه گرفت که افزایش کارمزد وام منجر به افزایش مبلغ تسهیلات شده اما هر چقدر بازپرداخت طولانی تر شود، افراد وام کمتری دریافت می کنند. باید اظهار داشت که میزان و مدت زمان سپرده گذاری در افزایش مبلغ نقش موثری داشته و با سپرده گذاری بیشتر و طولانی تر، می توان از وام بیشتری بهره مند شد. سقف در نظر گرفته شده برای اعطای تسهیلات به اشخاص حقیقی 300 میلیون تومان بوده اما افراد می توانند مازاد میانگین حساب را به افراد واجد شرایط دیگر منتقل نمایند.
ضریب برابری ماهانه تسهیلات برای اشخاص حقوقی کمتر از ضریب های مربوط به اشخاص حقیقی است. جدول مربوط به محاسبه مبلغ وام بر اساس مدت زمان بازپرداخت و میزان کارمزد در زیر آورده شده و باید بیان کرد که اشخاص حقوقی می توانند از طریق کاهش تعداد اقساط، افزایش کارمزد، افزایش مبلغ و مدت زمان سپرده گذاری وام بیشتری دریافت نمایند.
دوره بازپرداخت | نرخ کارمزد | ضریب برابری ماهانه |
12 | 0% | 10% |
12 | 2% | 14% |
24 | 7% | |
36 | 5% | |
12 | 4% | 20% |
24 | 10% | |
36 | 6% | |
48 | 5% | |
60 | 4% |
باید اظهار داشت که اشخاص حقوقی می توانند حداکثر 750 میلیون تومان وام از بانک توسعه تعاون دریافت کنند. گسترش کسب و کار، تامین سرمایه ثابت یا در گردش یا انجام تعمیرات و رفع مشکلات شرکت نیازمند بودجه مالی مناسبی بوده که طبیعتا وام سیصد میلیون تومانی برای ارتقای شرکت مناسب نخواهد بود. به همین دلیل بانک توسعه تعاون برای حمایت از کسب و کارهای خرد و شرکت های دانش بنیان، وام 750 میلیون تومانی به اشخاص حقوقی اعطا می کند.
وام طرح مائده بانک توسعه تعاون سود نداشته و اشخاص حقیقی یا حقوقی بدون نیاز به پرداخت سود، وام دریافت می کنند. باید بیان نمود که کارمزد وام 0 الی 4 درصد بوده که مدت زمان بازپرداخت و ضریب برابری ماهانه تسهیلات، میزان کارمزد را تعیین خواهند کرد. اطلاعات کامل تر در جدول مندرج در زیر، آورده شده است.
کارمزد وام طرح مائده | مدت زمان بازپرداخت وام | ضریب برابری ماهانه |
0 درصد | 12 ماه | 10 الی 13 درصد |
2 درصد | 12 الی 36 ماه | 5 الی 16 درصد |
4 درصد | 12 الی 60 ماه | 4 الی 27 درصد |
باید اظهار داشت که میزان کارمزد و سود طرح تسهیلاتی مائده بانک توسعه تعاون برای اشخاص حقیقی و حقوقی یکسان بوده و حداکثر کارمزد تسهیلات 4 درصد است. افراد در صورت بازپرداخت وام در طی 12 ماه و انتخاب ضریب برابری ماهانه 10 یا 13 درصد، موفق به دریافت وام بدون کارمزد خواهند شد. باید اشاره کرد که ثبت نام در طرح تسهیلاتی و اعتبار سنجی هزینه در بر داشته و امکان دارد 300 هزار تومان برای تشکیل پرونده از افراد دریافت شود.
طرح مائده بانک توسعه تعاون به منظور رشد کسب و کارها، تشویق اشخاص حقیقی به اشتغال زایی و کارآفرینی و حمایت از افراد تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی ارائه می شود. این وام بدون سود و با 0 الی 4 درصد کارمزد ارائه شده و متقاضیان حقیقی و اشخاص حقوقی پس از ارائه مدارک لازم برای وام با گردش حساب، می توانند از این وام با شرایط مناسب استفاده نمایند.
پس از پاسخگویی به این سوال که مدارک لازم برای وام با گردش حساب چیست، باید بیان کرد که نحوه و مدت بازپرداخت وام طرح مائده بانک توسعه تعاون در سایت این بانک اطلاع رسانی شده است. طبق اخبار منتشر شده از سوی بانک می توان توضیح داد که افراد حداقل 12 ماه و حداکثر 60 ماه برای بازپرداخت فرصت خواهند داشت. جزئیات کامل در جدول زیر آورده شده است.
مدت بازپرداخت وام طرح مائده |
12 ماه یا 24 ماه یا 36 ماه یا 48 ماه یا 60 ماه |
بانک توسعه تعاون برای رفاه حال مشتریان خود اینترنت بانک و اپلیکیشن همراه بانک را در دسترس قرار داده تا اشخاص بدون مراجعه حضوری به شعب بانک، لیست تسهیلات را بررسی نموده یا اقساط ماهانه را پرداخت کنند. راهنمای تصویری پرداخت قسط از طریق اینترنت بانک به عنوان نمونه در زیر آورده شده و می توان به بررسی مراحل پرداخت.
افراد ابتدا باید وارد مرورگر خود شده و سپس نشانی اینترنت بانک modern.ttbank.ir را جستجو نمایند. در ادامه امکان تکمیل فرم ورود به حساب کاربری فراهم خواهد شد. اشخاص می توانند یکی از روش های ورود با رمز یکبار مصرف یا ثابت، شناسایی دو عاملی SMS یا همراه پرداخت را برای ورود انتخاب نمایند که رمز عبور ثابت تنها از طریق حضور در شعب بانک قابل دریافت بوده اما رمز یکبار مصرف هر بار از طریق دستگاه OTP دریافتی از بانک ارائه خواهد شد. بنابراین افراد در صورت عدم برخورداری از رمز ثابت یا دستگاه OTP باید ابتدا به بانک مراجعه کنند.
اشخاص پس از ورود به حساب کاربری در اینترنت بانک توسعه تعاون باید به قسمت تسهیلات مراجعه کرده و گزینه پرداخت اقساط را انتخاب نمایند. در ادامه امکان واریز قسط فراهم خواهد شد. مبلغ هر قسط بانک توسعه تعاون توسط کارشناسان تعیین شده و پس از دریافت تسهیلات اطلاع رسانی می شود. شایان ذکر است که اشخاص در صورت تمایل امکان پرداخت قسط از طریق خودپرداز یا از طریق حضور در شعبه را دارند
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مدارک لازم طرح مائده بانک توسعه تعاون در کانال تلگرام موضوعات تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مدارک لازم طرح مائده بانک توسعه تعاون پاسخ دهند.
برای مشاوره مدارک لازم طرح مائده بانک توسعه تعاون
برای مشاوره مدارک لازم طرح مائده بانک توسعه تعاون
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©