دینا / تجاری / امور بانکی / ضامن وام ازدواج

ضامن وام ازدواج ۱۴۰۳

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

اخذ تسهیلات قرض الحسنه ازدوج، نیازمند معرفی یک ضامن معتبر است و از مهم ترین شرایط ضامن وام ازدواج ۱۴۰۳، برخورداری از مدارکی نظیر پروانه کسب دارای فعالیت اقتصادی دایر یا فیش حقوقی با مبلغ قابل قبول، می باشد. در صورت نداشتن ضامن، می توان از سهام عدالت یا حساب یارانه، به عنوان وثیقه ضمانت وام، استفاده کرد.

 

وام ازدواج، یکی از مهم ترین تسهیلات قرض الحسنه ای است که دولت، در راستای حمایت از تشکیل خانواده و ازدواج دائم، در نظر گرفته و تمامی شهروندان واجد شرایط می توانند، برای یکبار، پس از انعقاد عقد دائم، از این تسهیلات، بهره مند گردند.

 

از مهم ترین شرایط اخذ وام ازدواج، حسب مورد، برخورداری از ضامن معتبر یا وثقه قابل قبول برای ضمانت وام می باشد و با توجه به اینکه بانک مرکزی، شرایط ویژه ای را در این زمینه، مورد پیش بینی قرار داده، ضروری است، متقاضیان این نوع از انواع وام بانکی، از شرایط لازم و وثیقه قابل قبول برای ضمانت وام ازدواج، مطلع باشند. 

 

لذا در مقاله حاضر و در راستای اطلاع رسانی، شرایط ضامن وام ازدواج 1403، مورد بررسی قرار گرفته و پس از پاسخ به این پرسش که وام ازدواج چند ضامن میخواد، در خصوص مدارک ضامنین، همچنین، راه حل دریافت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج، در صوت نداشتن فرد معتبر برای ضمانت، توضیح داده شده است.

شرایط ضامن وام ازدواج ۱۴۰۳

قبل از توضیح شرایط ضامن وام ازدواج ۱۴۰۳، ضروری است، جزء 8 ابلاغیه بند (ث) تبصره (13) قانون بودجه سال 1403 کل کشور (ابلاغی ۱۴۰۳/۰۱/۰۶ ) را مورد بررسی قرار داد. این جزء، در خصوص ضامن برای وام ازدواج در سال جاری، مقرر داشته:

 

"پس از اعتبارسنجی متقاضیان و در صورت عدم تکافوی اعتبار آن ها، به منظور تامین رکن ضامن، موسسات اعتباری، موظفند با توثیق حساب یارانه یا سهام عدالت متقاضیان یا بستگان درجه اول از طبقه اول آن ها یا سایر دارایی های مالی وی یا تنها دریافت یک فقره سفته و نیز یک ضامن، نسبت به پرداخت تسهیلات، اقدام نمایند." 

 

بنابراین، ضامن وام ازدواج می تواند، حساب یارانه و سهام عدالت متقاضی یا دارایی های مالی او یا حساب یارانه یا سهام عدالت بستگان واجد شرایط متقاضی، همچنین سفته و یک شخص، به عنوان ضامن باشد. برای بررسی شرایط ضامن وام ازدواج، باید به سایت بانک مرکزی cbi.ir، مراجعه کرد و در بخش خبرها و رویدادها، شرایط اعلام شده برای ضامن وام ازدواج را مورد بررسی قرار داد. بر اساس اعلام بانک مرکزی، ضامن وام ازدواج باید، دارای یکی از شرایط زیر باشد:

 

ميزان حقوق دريافتی ضامن، برای اقساط وام ازدواج هر دوی زوجين، کفایت کند؛ این امر، در شرایطی امکان پذیر است که هردوی زوجين، در سامانه وام ازدواج، يک بانک را انتخاب کرده باشند.

 

ضامن، کارمند رسمی، پيمانی، بازنشسته دولت، نيروی نظامی و انتظامی، نهادها و موسسات عمومی (کميته امداد، هلال احمر، شهرداری، بنياد و...)، کارگر يا کارمند شرکت‌ های توليدی صنعتی بزرگ و فعال، بوده و بتواند، آخرين فيش حقوقی و حکم کارگزينی خود را به بانک، ارائه دهد.

 

ضامن، کاسب دارای پروانه کسب بوده و پروانه وی، در زمان اعطای وام قرض الحسنه ازدواج، دارای فعاليت اقتصادی داير باشد. 

 

ضامن، دارنده حساب جاری فعال و خوش حسابی باشد که به تاييد و تشخيص شعبه پرداخت‌ کننده، رسيده است.

 

ضامن، يک نفر از ساکنین روستا باشد که اهليت و صلاحيت او، به صورت مکتوب، توسط شورای اسلامی روستا، تاييد گردیده و مهر شده است. (این شرط، صرفا در خصوص متقاضيان تسهيلات ازدواج، در مناطق روستايی، مصداق دارد.) برای دانلود متن منتشر شده در سایت بانک مرکزی، در خصوص شرایط ضامن وام ازدواج، می توان از طریق باکس زیر، اقدام کرد.

 

متن منتشر شده در سایت بانک مرکزی، در خصوص شرایط ضامن وام ازدواج
  • حجم: 445 KB
  • منبع: سایت بانک مرکزی cbi.ir

 

در تیتر بعدی، به این پرسش که برای وام ازدواج چند ضامن نیاز است؟ پاسخ داده خواهد شد. علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص وام ازدواج و شرایط و مراحل دریافت آن می توانند، نسبت به مطالعه مقاله پیشنهادی در لینک زیر، اقدام کنند.

وام ازدواج چند ضامن میخواد

اینکه وام ازدواج چند تا ضامن میخواد، از رایج ترین پرسش های متقاضیان ثبت نام وام ازدواج، می باشد. در پاسخ به این پرسش که وام ازدواج چند ضامن میخواد؟ باید گفت، هریک از متقاضیان، نیاز به یک ضامن واجد شرایط و معتبر دارد که این شرایط، در تیتر پیشین، مورد اشاره قرار گرفت.

 

مستند مدعای مذکور در خصوص تعداد ضامن وام ازدواج، مواردی چون، مفاد جزء 8 ابلاغیه بند (ث) تبصره (13) قانون بودجه سال 1403 کل کشور (ابلاغی ۱۴۰۳/۰۱/۰۶ )؛ شرایط و دستورالعمل ذکر شده در سامانه ثبت نام وام ازدواج ve.cbi.ir و شرایط ذکر شده در سایت بانک مرکزی cbi.ir است.

 

شایان ذکر است، همانطور که در تیتر پیشین نیز مورد اشاره قرار گرفت، این امکان وجود دارد که هردوی زوجین، صرفا یک ضامن، برای دریافت وام ازدواج، معرفی کنند؛ منوط بر اینکه، هردوی زوجين، در سامانه وام ازدواج، يک بانک را انتخاب کرده باشند و ميزان حقوق دريافتی ضامن، برای اقساط وام ازدواج هر دوی زوجين، کفایت کند.

مدارک ضامنین وام ازدواج

پس از بررسی شرایط ضامن وام ازدواج ۱۴۰۳ و پاسخ به این پرسش که تسهیلات قرض الحسنه ازدواج، چند ضامن میخواد، در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، مدارک ضامنین وام ازدواج، از جمله، مدارک ضامنین بازنشسته برای وام ازدواج، مورد توضیح و بررسی، قرار خواهد گرفت. بسته به موقعیت ضامن وام قرض الحسنه ازدواج 1403، مدارک لازم، یکی از موارد زیر است:

 

آخرین فیش حقوقی، حکم کارگزینی، گواهی تعهد کسر اقساط (در شرایطی که ضامن، کارمند مشغول به کار یا بازنشسته است.)

 

نامه تایید صلاحیت و اهلیت ضامن، که توسط شورای روستا، مهر شده است. 

 

تائیدیه مربوط به حساب جاری فعال و خوش حسابی ضامن.

 

پروانه کسب دارای فعالیت اقتصادی دایر، در زمان اعطای وام.

 

مدارک هویتی، اعم از کارت ملی، شناسنامه، برگه ثبت نام ثنا، برگه مربوط به اعتبار سنجی بانکی (این مدارک، در خصوص تمامی ضامنین وام ازدواج ۱۴۰۳، مشترک است.) در ادامه، شرایط ضمانت وام ازدواج، در صورت نداشتن ضامن معتبر، بررسی خواهد شد.

 

نداشتن ضامن برای وام ازدواج

باید دانست، نداشتن ضامن برای وام ازدواج، مانع از اخذ و دریافت این تسهیلات نیست و قانون گذار، تدابیر دیگری برای ضمانت وام ازدواج، پیش بینی کرده است. در صورتی که متقاضی تسهیلات قرض الحسنه ازدواج، از ضامن معتبر، برخوردار نباشد، می تواند یکی از موارد زیر را به عنوان وثیقه و ضامن وام ازدواج 1403، به بانک، معرفی کند:

 

 

سپرده متقاضی و یا بستگان وی (بستگان درجه اول از طبقه اول)

 

 اموال و دارایی های متقاضی

 

استفاده از تسهیلات یارانه متقاضی و یا بستگان وی، همچنین، سهام عدالت آن ها، به عنوان پشتوانه و ضامن وام ازدواج (در خصوص یارانه، متقاضی باید، بانکی را انتخاب کند که یارانه خود را از طریق آن، دریافت می نماید.)

 

استفاد از فيش حقوق، حکم کارگزينی و گواهی تعهد کسر اقساط از سازمانی که متقاضی وام ازواج، در آن، مشغول به کار است (این امر، صرفا در خصوص متقاضیانی کاربرد دارد که کارمند رسمی ‌يا پيمانی ‌دولت، نيروی نظامی و انتظامی، نهادها و موسسات عمومی (نظير شهرداری و بنياد، کميته‌ امداد، هلال‌ احمر) هستند و مانده حقوق آن ها، برای پرداخت اقساط وام، کفایت می کند.

 

ابلاغیه بانک مرکزی در خصوص شرایط اخذ تسهیلات قرض الحسنه ازدواج، در صورت نداشتن ضامن
  • حجم: 197 KB
  • منبع: سایت بانک مرکزی cbi.ir

 

باید دانست، با استناد به آنچه در سایت بانک مرکزی آمده، "متقاضیان تسهیلات ازدواج که در هر مرحله از فرآیند اخذ تسهیلات، با رفتار مغایر مقررات مواجه شده‌ اند، می‌ توانند شکایات و تقاضاهای خود را در سامانه پاسخگويی به شکايات و ارتباط‌ مردمی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، ثبت کنند تا در اسرع وقت، مورد رسیدگی قرار گیرد."

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط ضامن وام ازدواج در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون شرایط ضامن وام ازدواج پاسخ دهند.