انتقال وجه بالای ۱۰ میلیون با گوشی، با کمک اینترنت بانک یا همراه بانک و با استفاده از روش های ساتنا، پایا و پل، امکان پذیر می باشد و متقاضی برای انتقال اینترنتی وجه در هریک از این روش ها، به اطلاعاتی نظیر شماره شبا یا شماره کارت طرف مقابل، احتیاج دارد.
برای مشاوره شرایط انتقال وجه بالای 10 میلیون با گوشی
برای مشاوره شرایط انتقال وجه بالای 10 میلیون با گوشی
از مزایای پیشرفت تکنولوژی و استفاده اکثر افراد از تلفن همراه هوشمند، می توان به اینترنتی شدن خدمات بانکی اشاره کرد و در حال حاضر، مشتریان بانک های مختلف می توانند بدون مراجعه به بانک، به صورت برخط و آنلاین، بسیاری از امور بانکی خود را انجام دهند.
از مهم ترین خدمات برخطی که قابل انجام با تلفن همراه و اینترنت بانک می باشد، انتقال وجه بالای 10 میلیون و بیشتر با گوشی تلفن است و تنها افرادی قادر به انجام این امر خواهند بود که از راه ها و نحوه و مراحل آن، مطلع باشند.
لذا در مقاله حاضر، راه های انتقال وجه با مبلغ بالا، نحوه انتقال وجه بالای ۱۰ میلیون با گوشی، شیوه انتقال وجه بالای 15 میلیون با تلفن همراه، نحوه انتقال وجه اینترنتی بالای 50 میلیون و نحوه انتقال وجه بالای 100 میلیون با گوشی، بررسی گردیده و جدول انتقال وجه بالای ۱۰ میلیون در هر بانک، ارائه شده است.
راه های انتقال وجه با مبلغ بالا، پرسشی است که از سوی اکثر مشتریان بانک ها مطرح می گردد و از این رو، این تیتر از مقاله حقوقی دینا، به بررسی این راه ها و توضیح در خصوص هریک، اختصاص یافته است. راه های کارت به کارت مبلغ بالا اینترنتی، عبارتند از:
انتقال وجه از طریق مراجعه حضوری به بانک و با کمک یکی از روش های ساتنا، پایا و پل (تفاوت این روش ها، در سقف مبلغ قابل انتقال از طریق هریک از آن ها و مدت زمانی که برای انتقال لازم است، می باشد.)
انتقال وجه از طریق مراجعه به سایت بانک ها یا از طریق همراه بانک و اینترنت بانک و با کمک یکی از روش های ساتنا، پایا و پل
انتقال وجه از طریق شناسه واریز که در این روش، کدی توسط بانک، به هر مشتری اختصاص داده می شود تا مشتری بتواند از طریق شناسه دریافتی و بدون درج شماره حساب طرف مقابل، اقدام به واریز وجه، به صورت ایمن و بالاتر از سقف مبلغ تعیین شده برای هر تراکنش در روز، به حساب ذی نفع نماید.
انتقال وجه با کمک دریافت چک رمز دار به نام شخصی که انتقال وجه با مبالغ بالا، نسبت به او انجام می شود.
انتقال وجه از طریق سامانه شتاب یا سامانه شاپرک با کمک کارت بانکی و شماره کارت طرف مقابل.
انتقال وجه از طریق دستگاه خودپرداز (سقف انتقال از طریق این روش، تا 10 میلیون تومان در روز است.)
انتقال وجه از طریق شمارهگیری کد USSD که مستلزم ثبت اطلاعات کارت بانکی در سامانه پیوند بانک مرکزی است. شایان ذکر است، روش اخیر الذکر، کارایی چندانی نداشته و به دلیل امنیت ضعیف، در اکثر بانک ها، مورد استفاده قرار نمی گیرد.
انتقال وجه از طریق واریز اعتبار با کمک بخش واریز اعتبار اپلیکیشن های پرداختی و مالی. در این روش، فرد می تواند وجه مد نظر خود را به کیف پول حساب اپلیکیشن پرداختی خویش اضافه کند و سپس اعتبار اضافه شده را به کیف پول همان اپلیکیشن پرداختی، برای فرد مورد نظر ارسال نماید. در نهایت، فردی که اعتبار را دریافت کرده می تواند، مقدار وجه موجود در کیف پول خویش را برداشت کرده و به حساب بانکی خود، منتقل کند.
انتقال وجه با کمک ارزهای دیجیتال که در این روش، فرد، معادل مبلغ مورد نیاز، بیت کوین یا دیگر رمزارزها را به کیف پول ارز دیجیتال شخص مورد نظر واریز می نماید و فردی که پول به کیف پول او واریز شده می تواند با فروش آن ها، مبلغ را دریافت کند.
نحوه انتقال وجه بالای ۱۰ میلیون با گوشی، بدین صورت است که فرد باید، همراه بانک یا اینترنت بانک نصب شده برروی تلفن همراه خود را باز نماید و گزینه مربوط به کارت به کارت مبلغ بالا اینترنتی را انتخاب کند. با انتخاب این گزینه، صفحه ای مشابه تصویر زیر، به شخص، نمایش داده خواهد شد و باید، اطلاعات لازم و مورد نیاز را در آن، وارد نماید.
در این مرحله، فرد باید، بسته به مبلغ مد نظر خود، یکی از روش های انتقال وجه پل، پایا یا ساتنا را انتخاب کند. اگر مبلغ، بالای 10 میلیون تومان و تا سقف 15 میلیون تومان است، بهترین روش انتقال، گزینه پل یا همان، پرداخت لحظه ای می باشد که به صورت 24 ساعته، در دسترس بوده و انتقال وجه با کمک آن، در لحظه، انجام می گردد. در صورتی که مبلغ، بالای 15 میلیون تومان است، بسته به میزان آن باید، روش ساتنا یا پایا، انتخاب شوند.
پس از انتخاب روش، درج رمز پویا و طی باقی مراحل، کارمزد انتقال وجه، از حساب فرد، کسر می گردد و انتقال وجه، بسته به نوع انتقال، به صورت آنی یا در موعد مقرر، انجام می شود. شایان ذکر است، روش انتقال وجه با گوشی، تقریبا در تمامی همراه بانک ها و اینترنت بانک ها، مشابه بوده و تنها، فضای برنامه، کمی متفاوت می باشد.
نکته مهم اینکه، برخی بانک ها ممکن است، سقف انتقال وجهی متفاوت در هریک از روش های پل، پایا یا ساتنا از طریق تلفن همراه داشته باشند و بهتر است فرد، در این خصوص، از بانک مد نظر خود، سوال نماید. (متن مقاله حاضر، بر اساس آنچه در سال جاری، در اکثر بانک هار ایج می باشد، نوشته شده است.)
نحوه انتقال وجه بالای 15 میلیون با گوشی، از حیث مراحل، دقیقا مشابه انتقال اینترنتی بالای 10 میلیون با گوشی، می باشد و تنها تفاوت آن در این است که فرد انتقال دهنده، باید بسته به مبلغ مد نظر خود، یکی از روش های پایا یا ساتنا را انتخاب کند. بنابراین، به طور خلاصه، کارت به کارت مبلغ بالا اینترنتی از طریق گوشی، مطابق مراحل زیر، خواهد بود:
فرد باید، اپلیکیشن همراه بانک یا اینترنت بانک مد نظر خود را برروی گوشی تلفن همراه باز کرده و گزینه مربوط به انتقال پول یا انتقال وجه را انتخاب کند؛
در گام بعدی، فرد باید، اطلاعات مورد نیاز که شامل مبلغ و شماره شبای حساب طرف مقابل (اعم از شخصیت حقیقی یا شخص حقوقی) می باشد را در کادرهای مربوطه، در ج نماید و پس توضیح علت انتقال وجه (بدهی، ودیعه مسکن و...)، به مرحله بعدی برود؛
در مرحله بعدی، فرد باید، بسته به مبلغی که قصد انتقال آن را دارد، همچنین، بسته به سقفی که بانک متصل به حساب وی، برای کارت به کارت مبلغ بالا از طریق گوشی و با کمک روش پایا یا ساتنا، در نظر گرفته است، گزینه پایا یا ساتنا را انتخاب کند و پس از درج رمز پویا یا رمز تولید شده توسط اپلیکیشن رمز ساز، مراحل انتقال وجه را به پایان برساند. نکته مهم اینکه، کارت به کارت مبلغ بالا از طریق سامانه پایا یا ساتنا، صرفا در روزهای کاری، صورت می گیرد و درخواست ثبت شده در روز تعطیل، در روز کاری، انجام می گردد.
نحوه انتقال وجه اینترنتی بالای 50 میلیون، با کمک روش ساتنا یا پایا، در همراه بانک، اینترنت بانک و یا سایت بانک مبدا، صورت می گیرد. یعنی فرد باید، به سایت بانک مبدا، مراجعه کند یا همراه بانک و اینترنت بانک خود را باز نماید و فرایند انتقال وجه پایا یا ساتنا را از طریق آن، انجام دهد.
مراحلی که برای انتقال وجه اینترنتی بالای ۵۰ میلیون با گوشی، طی می گردد، درست همان مراحلی است که در تیتر دوم و سوم مقاله، توضیح داده شد و در این فرایند، شخص به اطلاعات شماره شبا حساب فردی که پول به حساب وی منتقل می گردد، نیاز دارد.
در صورتی که فرد بخواهد از طریق سایت بانکی که در آن حساب دارد، اقدام به انتقال وجه اینترنتی بالای 50 میلیون نماید، باید، به سامانه تعبیه شده برای این امر از سوی بانک، مراجعه کند و فرایند اینترنتی انتقال وجه را انجام دهد.
به عنوان مثال، برای انتقال وجه اینترنتی بالای ۵۰ میلیون از حساب بانک ملی، فرد باید به سامانه سبا بانک ملی saba.bmi.ir مراجعه نماید و پس از ورود به صفحه اصلی سامانه، نام کاربری و رمز عبور خود را در کادرهای مربوطه، وارد کند تا به حساب کاربری خویش، دسترسی یابد. (افراد فاقد حساب کاربری، ابتدا باید در سامانه، نام نویسی نمایند.)
در گام بعدی، فرد وارد پورتال خود در سایت سبا بانک ملی خواهد شد و باید، گزینه مربوط به انتقال وجه را انتخاب کند و پس از درج شماره شبا و سایر اطلاعات مورد نیاز، فرایند انتقال وجه اینترنتی بالای 50 میلیون تومان را تکمیل نماید.
در حال حاضر، بسیاری از بانک ها، سقف انتقال وجه اینترنتی با گوشی را در روش پایا و ساتنا، 100 میلیون و 200 میلیون تومان، تعیین کرده اند و افراد می توانند، برای انتقال وجه بالای میلیون تومان از حساب خود با گوشی، از این روش ها، استفاده کنند.
مراحل و نحوه انتقال وجه بالای 100 میلیون با گوشی، مطابق نحوه و مراحل انتقال وجه بالای 10 میلیون تومان و بالای 50 میلیون با گوشی می باشد. یعنی افراد متقاضی این امر باید، اینترنت بانک یا همراه بانک بانکی که در آن حساب دارند را نصب نمایند و پس از اجرا و باز کردن برنامه، گزینه انتقال وجه یا پول را انتخاب کنند؛
در گام های بعدی، فرد باید، اطلاعات مربوط به شماره شبا حساب مقصد، علت انتقال وجه، مبلغ و شیوه پرداخت را تعیین و درج نماید و پس از وارد کردن رمز پویا و سایر موارد مورد نیاز، فرایند انتقال وجه بالای 100 میلیون با گوشی را به اتمام برساند.
سقف انتقال وجه بالای ۱۰ میلیون در هر بانک، بسته به نوع بانک و سال اقدام فرد برای انتقال وجه، همچنین، روش انتخابی، متغییر است و افراد باید قبل از اقدام به انتقال وجه، از بانک مد نظر خود، پرس و جو کنند. در باکس دانلود زیر، جداول سقف انتقال وجه در برخی بانک های معتبر، ارائه شده است. علاقمندان به دانلود این فایل می توانند از طریق باکس زیر، اقدام کنند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط انتقال وجه بالای 10 میلیون با گوشی در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون شرایط انتقال وجه بالای 10 میلیون با گوشی پاسخ دهند.
برای مشاوره شرایط انتقال وجه بالای 10 میلیون با گوشی
برای مشاوره شرایط انتقال وجه بالای 10 میلیون با گوشی
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©