دینا / کیفری / سایر موضوعات کیفری / جریمه راه اندازی کاریابی غیر مجاز

جریمه راه اندازی کاریابی غیر مجاز

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

 جریمه راه اندازی کاریابی غیر مجاز در قانون مجازات اشتغال به حرفه کاریابی و مشاوره شغلی بدون داشتن پروانه کار، پیش بینی شده و مبلغ آن در سال جاری، برای بار اول، 33 میلیون تومان، برای بار دوم، 132 میلیون تومان و برای بار سوم، 230 میلیون تومان، می باشد. 

 

ازجمله نهادهای واسطه ای فعال در حوزه پیدا کردن یک شغل، کاریابی ها و دفاتر مشاوره شغلی هستند و سالانه، بخش زیادی از کارجویان، به واسطه کاریابی ها و دفاتر شغلی مورد تایید، به کارفرمایان مشاغل مختلف، معرفی می گردند.

 

با توجه به حساسیت فعالیت در این زمینه، دولت، طی تصویب قانونی مخصوص، فعالیت کاریابی ها و دفاتر مشاوره شغلی را منوط به اخذ مجوز و پروانه کار دانسته و برای فعالیت بدون پروانه در این حوزه، مجازات و جریمه تعیین کرده است.


لذا در مقاله حاضر، با هدف اطلاع رسانی به خوانندگان محترم، قانون مجازات اشتغال به حرفه کاریابی و مشاوره شغلی بدون داشتن پروانه کار، مورد بررسی قرار گرفته و مجازات و جریمه راه اندازی کاریابی غیر مجاز، ذکر شده است.

قانون مجازات اشتغال به حرفه کاریابی و مشاوره شغلی بدون داشتن پروانه کار

قانون مجازات اشتغال به حرفه کاریابی و مشاوره شغلی بدون داشتن پروانه کار، مصوب 1380/07/10 با اصلاحات و الحاقات بعدی، قانونی است که در خصوص مجازات و جریمه راه اندازی کاریابی غیر مجاز، تعیین تکلیف می نماید. این قانون، متشکل از 1 ماده و 4 تبصره است و علاقمندان به دانلود فایل PDF آن می توانند، از طریق باکس زیر، اقدام کنند.

 

قانون مجازات اشتغال به حرفه کاریابی و مشاوره شغلی بدون داشتن پروانه کار
  • حجم: 416 KB
  • منبع: سایت قانون و مقررات کشور

 

ماده 1 این قانون، بر ضرورت اخذ پروانه کار از وزارت کار و امور اجتماعی، برای فعالیت در حرفه کاریابی و مشاوره شغلی، تاکید می نماید و فعالیت بدون مجوز را جرم می داند. تبصره 1 تا 3 این قانون نیز به ترتیب، در خصوص موارد زیر، تعیین تکلیف می کنند؛

 

مجازات فعالیت بدون پروانه و میزان جریمه این امر؛ تعرفه فعالیت کاریابی های دارای مجوز؛ نحوه تعیین نرخ جریمه راه اندازی کاریابی غیر مجاز​. علاقمندان به کسب اطلاعات در خصوص شرایط اخذ مجوز کاریابی می توانند، مقاله لینک زیر را مورد مطالعه قرار دهند.

مجازات و جریمه راه اندازی کاریابی غیر مجاز

برای بررسی مجازات و جریمه راه اندازی کاریابی غیر مجاز، باید تبصره 1 و 3 قانون مجازات اشتغال به حرفه کاریابی و مشاوره شغلی بدون داشتن پروانه کار، مصوب 1380/07/10 با اصلاحات و الحاقات بعدی را مورد بررسی قرار داد. تبصره 1 و 3 قانون مذکور، مقرر می دارند:

 

"تخلف از مقررات این قانون، جرم محسوب و چنانچه در سایر قوانین، دارای مجازات شدیدتری نباشد، مرتکب به حکم دادگاه، علاوه بر جبران خسارت مالی در هر بار، به پرداخت جریمه نقدی، محکوم خواهد شد." "میزان جریمه های نقدی مذکور در تبصره (1)، براساس نرخ تورم که توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، اعلام می شود، هر سه سال یک بار، بنا به پیشنهاد وزارت کار و امور اجتماعی و تایید هیات دولت، قابل افزایش است." در زیر، جریمه راه اندازی کاریابی غیر مجاز، ارائه شده است.

 

جدول جریمه راه اندازی کاریابی غیر مجاز
مرتبه اول مرتبه دوم مرتبه سوم
33 میلیون تومان 132 میلیون تومان 230 میلیون تومان

 

بر اساس تبصره 2 قانون مجازات اشتغال به حرفه کاریابی و مشاوره شغلی بدون داشتن پروانه کار، "همه ساله، نرخ فعالیت کاریابی ها و مشاوره های شغلی غیر دولتی، به پیشنهاد وزارت کار و امور اجتماعی و تصویب هیات وزیران، تعیین خواهد شد. کاریابی ها و مشاوره های شغلی غیر دولتی که دارای پروانه کار از وزارت کار و امور اجتماعی هستند، ملزم به رعایت تعرفه های یاد شده و مقررات آیین نامه اجرایی این قانون، خواهند بود." علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص هزینه خدمات کاریابی ها می توانند، مقاله زیر را مطالعه نمایند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص جریمه راه اندازی کاریابی غیر مجاز در کانال تلگرام حقوق کیفری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون جریمه راه اندازی کاریابی غیر مجاز پاسخ دهند.