دینا / خانواده / سایر موضوعات خانواده / تعرفه مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه

تعرفه مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

تعرفه مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه، برای ارائه خدماتی چون، مشاوره به زوجین یا مشاوره در راستای ایجاد سازش به دستور دادگاه، اخذ می گردد و مبلغ آن، بسته به سال مراجعه و استان یا شهرستانی که مرکز در آن قرار دارد، متفاوت است و شامل هزینه تشکیل پرونده و جلسه 60 دقیقه ای مشاوره می باشد. 

 

مستفاد از ماده 16 قانون حمایت از خانواده، قوه قضائیه، به امر قانون مذکور و با اهدافی چون، تحکیم مبانی خانواده، جلوگیری از افزایش اختلافات خانوادگی و طلاق و سعی در ایجاد صلح و سازش، مراکز مشاوره خانواده را در کنار دادگاه‌ های خانواده، ایجاد کرده است.


تعرفه مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه، هر ساله، توسط مراجع ذی صلاح، تعیین و به رویت رئیس قوه قضاییه، می رسد و در صورت تصویب مبالغ و تعرفه های تعیین شده، به نهادهای ذی صلاح، ابلاغ می گردد. با توجه به تغییر میزان هزینه خدمات مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه در هر سال، ضروری است اشخاصی که قصد مراجعه به این مراکز را دارند، از تعرفه روز و جدید خدمات این مراکز، مطلع باشند.

 

لذا در مقاله حاضر، خدمات مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه و جدول میزان هزینه خدمات این مراکز در سال 1403، بررسی و ارائه گردیده و پس از توضیح در خصوص مفاد دستورالعمل نحوه تشکیل و فعالیت مراکز مشاوره خانواده، فایل دانلود آن، در اختیار خوانندگان محترم، قرار داده شده است.

مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه چه خدماتی ارائه می دهند؟

برای پاسخ به این پرسش که مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه چه خدماتی ارائه می دهند؟ باید، ماده 16 و 19 قانون حمایت از خانواده را مورد بررسی قرار داد. مستفاد از مواد مذکور، خدمات قابل ارائه در مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه عبارتند از:

 

ارائه خدمات مشاوره‌ ای به زوجین

 

ارائه مشاوره به خواسته‌ دادگاه، در راستای ایجاد سازش در دعاوی ای نظیر طلاق و...؛ در این شرایط، مشاور باید، حسب مورد، اقدام به صدور سازش‌ نامه یا گواهی عدم سازش نماید و گواهی های صادره باید، به صورت مکتوب و مستدل باشند. بر اساس تبصره - ماده 19 قانون حمایت از خانواده، "دادگاه با ملاحظه نظریه کارشناسی مراکز مشاوره خانواده، به تشخیص خود، مبادرت به صدور رای می‌ کند."

جدول میزان تعرفه مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه 1403

در توضیح تعرفه مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه باید گفت، هزینه قابل پرداخت به این مراکز، شامل هزینه تشکیل پرونده و حق المشاوره جلسه های 60 دقیقه ای است و مبلغ آن، تابع فاکتورهایی چون، سال مراجعه، تعداد جلسات و شهر یا استان محل مراجعه می باشد. در زیر، جدول میزان هزینه مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه در سال جاری، یعنی سال ۱۴۰۳، ارائه شده است.

 

جدول میزان تعرفه مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه 1403 
محل مرکز مشاوره هزینه تشکیل پرونده به تومان حق المشاوره یک جلسه 60 دقیقه ای
تهران (سطح 1)  45 هزار تومان 250 هزار تومان
مراکز استان های سطح 2 35 هزار تومان 200 هزار تومان
مراکز استان های سطح 3 30 هزار تومان 150 هزار تومان
سایر شهرستان ها 20 درصد، کمتر از نرخ مرکز هر استان 20 درصد، کمتر از نرخ مرکز هر استان

 

مقصود از استان‌های سطح ۲: آذربایجان شرقی، البرز، اصفهان، خراسان رضوی، فارس، قزوین، قم، کرمانشاه، گیلان، مازندران، مرکزی، هرمزگان و همدان است و مقصود از استان‌های سطح ۳، آذربایجان غربی، اردبیل، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، خوزستان، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، گلستان و یزد می باشد.

دستورالعمل نحوه تشکیل و فعالیت مراکز مشاوره خانواده

دستورالعمل نحوه تشکیل و فعالیت مراکز مشاوره خانواده، در 8 فصل، تدوین شده است و فصل ها به ترتیب، در خصوص مواردی که در ادامه ذکر می گردد، تعیین تکلیف می نمایند: فصل اول، کلیات و تعاریف؛ فصل دوم، ساختار و وظایف واحد مشاوره؛ فصل سوم، برگزاری آزمون؛

 

فصل چهارم، شیوه اجرایی ارجاع و نحوه فعالیت مراکز مشاوره خانواده؛ فصل پنجم، نظارت و ارزیابی عملکرد مراکز مشاوره؛ فصل ششم، مجازات ها و تخلفات انتظامی؛ فصل هفتم، تعرفه و فصل هشتم، مسائل متفرقه. علاقمندان به دانلود دستورالعمل نحوه تشکیل و فعالیت مراکز مشاوره خانواده، می توانند از طریق باکس زیر، اقدام کنند.

 

دستورالعمل نحوه تشکیل و فعالیت مراکز مشاوره خانواده
  • حجم: 712KB
  • منبع: سایت مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص تعرفه مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه در کانال تلگرام حقوق خانواده عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون تعرفه مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه پاسخ دهند.