دینا / حقوقی / سایر موضوعات حقوقی / سامانه اعلام قطعی تلفن

سامانه اعلام قطعی تلفن

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

 سامانه اعلام قطعی تلفن، حسب مورد و بسته به شرایط و امکانات فرد، می تواند سیستم تلفن گویای اعلام خرابی شرکت مخابرات ایران به شماره 20117 و کد دستوری #۲۰۲۰*، باشد. در گام اول، بهترین گزینه برای اعلام خرابی یا قطعی تلفن ثابت، تماس با ۲۰۱۱۷ بوده که به عنوان سامانه اعلام خرابی تلفن با موبایل نیز، معروف است.

 

از جمله مهم ترین خدماتی که شرکت مخابرات ایران در شهرها و استان های مختلف، به شهروندان ارائه می دهد، اختصاص خط تلفن ثابت به افراد متقاضی این امر است و با توجه به اهمیت حقوق دریافت کنندگان خدمات از شرکت مخابرات، این سازمان، همواره در حال پیش بینی و اجرایی سازی شرایط و امکاناتی است که رفاه حال مشتریان خود را فراهم آورد.

 

شرکت مخابرات، در راستای کاهش مراجعات حضوری و جهت رفاه حال شهروندانی که از تلفن ثابت استفاده می نمایند، سامانه هایی تحت عنوان سامانه اعلام قطعی و خرابی تلفن ثابت را راه اندازی نموده و تنها، افرادی می توانند از خدمات سامانه های راه اندازی شده توسط مخابرات، بهره مند گردند که از روند کار با آن ها، مطلع باشند.

 

لذا در مقاله حاضر، سامانه اعلام قطعی تلفن، نحوه اعلام خرابی تلفن ثابت با موبایل، شماره تلفن و کد خرابی تلفن ثابت و پیگیری درخواست اعلام قطعی تلفن، مورد بررسی و توضیح، قرار گرفته اند. علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر در این باره می توانند، ادامه متن مقاله را دنبال کنند.

سامانه اعلام قطعی تلفن

سامانه اعلام قطعی تلفن، از سوی مخابرات، جهت ارج نهادن به حقوق مصرف کنندگان، راه اندازی شده تا در صورتی که شهروندان، با قطعی و خرابی تلفن ثابت خود مواجه شدند و پس از وصل گوشی تلفن به سیم های ورودی درب منزل، از سالم بودن خطوط داخلی، اطمینان حاصل نمودند، بتوانند، از طریق سامانه های راه اندازی شده توسط این شرکت از شرکت های دولتی، برای اعلام قطعی و خرابی تلفن، موضوع را پیگیری کنند.

 

در توضیح سامانه اعلام قطعی تلفن، باید گفت، برای اعلام قطعی و خرابی تلفن ثابت، سایت و سامانه واحدی وجود ندارد و شهروندان، بر حسب امکانات و شرایط خود، می توانند از طریق، سیستم تلفن گویای اعلام خرابی شرکت مخابرات ایران به شماره ۲۰۱۱۷ و یا کد دستوری #۲۰۲۰*، خرابی یا قطعی تلفن ثابت خود را ثبت و پیگیری کنند.

 

بنابراین، سامانه اعلام قطعی تلفن، حسب مورد و بسته به شرایط و امکانات فرد، می تواند یکی از مواردی که در ادامه ذکر می گردند، باشد: سیستم تلفن گویای اعلام خرابی شرکت مخابرات ایران و کد دستوری #۲۰۲۰* که به سامانه اعلام خرابی تلفن ثابت با موبایل نیز معروف است. 

 

شایان ذکر است، در گام اول، بهترین گزینه برای اعلام خرابی یا قطعی تلفن ثابت و پیگیری آن، استفاده از سیستم تلفن گویای اعلام خرابی شرکت مخابرات ایران به شماره 20117 می باشد و نکته مهم اینکه، در شرایطی که به گزارش فرد، توجهی نشود یا تلفن وی، بی دلیل قطع گردد، امکان شکایت در سایت مرکز بازرسی و نظارت مخابرات، به آدرس bazresi.tci.ir نیز وجود دارد.

نحوه اعلام قطعی و خرابی تلفن با موبایل

نحوه اعلام قطعی و خرابی تلفن با موبایل، از طریق تماس با شماره تلفن 20117 یا شماره گیری کد دستوری #۲۰۲۰* صورت می گیرد. در صورت تماس با شماره ۲۰۱۱۷، فرد باید، پس از شنیدن پیغام صوتی، کد استان محل سکونت و شماره تلفن قطع یا خراب را وارد نماید و با طی باقی مراحل، قطعی و خرابی تلفن را گزارش دهد.

 

برای اعلام قطعی و خرابی تلفن با موبایل، به موجب کد دستوری #2020*، شخصیت حقیقی یا نماینده شخص حقوقی باید، از طریق شماره گیر تلفن، کد دستوری #۲۰۲۰* را شماره گیری نماید.

 

سامانه اعلام قطعی تلفن

 

در این گام، فرد باید، عدد گزینه مربوط به "تلفن"، یعنی عدد 1 را در کادر مربوطه وارد کرده و گزینه "send/ارسال" را انتخاب کند.

 

 سامانه اعلام خرابی تلفن ثابت با موبایل

 

در این مرحله، فرد باید، عدد گزینه "شهری"، یعنی عدد 1 را در کادر مربوطه، وارد نماید و گزینه "send/ارسال" را انتخاب کند.

 

 سامانه اعلام خرابی تلفن

 

در این قسمت، فرد باید، عدد گزینه مربوط به "ثبت خرابی" یعنی عدد 3 را در کادر مربوطه، درج نماید و گزینه "send/ارسال" را انتخاب کند.

 

 سامانه اعلام قطعی تلفن ثابت

 

در این گام، فرد باید شماره تلفن قطع یا خراب را به همراه کد استان یا شهرستان محل سکونت خود، در کادر مربوطه، وارد نماید و گزینه "send/ارسال" را انتخاب کند.

 

سامانه اعلام قطعی تلفن

 

با طی مراحل فوق الذکر، پیغامی مبنی بر قرار گرفتن شماره تلفن در لیست خرابی، به فرد، نمایش داده می شود و پیامک قرار گرفتن شماره تلفن شخص در لیست خرابی، با سر شماره مخابرات، برای وی، ارسال می گردد.

 

شایان ذکر است، همانطور که در تیتر پیشین ذکر شد، در شرایطی که به گزارش فرد، توجهی نشود یا تلفن وی، بی دلیل قطع گردد، امکان شکایت در سایت مرکز بازرسی و نظارت مخابرات، به آدرس bazresi.tci.ir نیز وجود دارد و مطالعه مقاله زیر، تحت عنوان شکایت از مخابرات، جهت کسب اطلاع از نحوه و مراحل این امر، به علاقمندان این موضوع، توصیه می گردد.

شماره تلفن و کد خرابی تلفن ثابت

در تیترهای قبلی مقاله، سامانه و نحوه اعلام خرابی تلفن ثابت با موبایل، مورد بررسی قرار گرفت و راهنمای تصویری ثبت خرابی یا قطعی تلفن ثابت با گوشی تلفن همراه، ارائه گردید. در این تیتر از مقاله، درباره شماره تلفن و کد خرابی تلفن ثابت، توضیح داده خواهد شد.

 

شماره تلفن اعلام خرابی و قطعی تلفن ثابت، ۲۰۱۱۷ می باشد و در صورت تماس با تلفن همراه، لازم است تا کد استان محل سکونت فرد، قبل از 20117، شماره گیری شود. ۲۰۱۱۷، سامانه تلفنی گویایی است که از سوی شرکت دولتی مخابرات، راه اندازی شده و امکان تماس با آن، به صورت 24 ساعته وجود دارد.

 

مقصود از کد خرابی تلفن ثابت، کد دستوری #۲۰۲۰* است که از آن، تحت عنوان سامانه اعلام خرابی تلفن ثابت با موبایل نیز یاد می شود و نحوه و مراحل، همچنین، راهنمای تصویری ثبت خرابی تلفن از طریق شماره گیری این کد، در تیتر پیشین، ارائه گردید.

 

پیگیری درخواست اعلام قطعی تلفن

شیوه پیگیری درخواست اعلام قطعی تلفن، بستگی به این دارد که فرد، از طریق تماس با سامانه تلفن گویای 20117، اعلام خرابی نموده یا از طریق شماره گیری کد دستوری #۲۰۲۰*. در شرایطی که فرد، از طریق تماس با تلفن گویای ۲۰۱۱۷، اعلام خرابی کرده باشد، نتیجه، از طریق پیامک به وی، ارسال خواهد شد و از سوی مخابرات، با وی، تماس گرفته می شود.

 

در شرایطی که فرد، از طریق شماره گیری کد دستوری #2020*، اعلام خرابی نموده باشد، باید مجددا، کد #۲۰۲۰* را در تلفن همراه خود، شماره گیری نماید، به ترتیب، اعداد گزینه های مربوط به "تلفن" و "شهری" را در کادرهای مربوطه، درج کرده و گزینه "send/ارسال" را انتخاب کند. (راهنمای تصویری این مراحل در تیتر دوم، ارائه شده است.)

 

پس از طی مراحل مذکور، فرد به صفحه ای هدایت می گردد که باید، عدد مربوط به "پیگیری ثبت خرابی"، یعنی عدد 4 را در کادر مربوطه، درج کرده و گزینه "send/ارسال" را انتخاب کند.

 

 سامانه اعلام خرابی تلفن ثابت با موبایل

 

در این مرحله، فرد باید کد استان محل سکونت خود و شماره تلفنی که قبلا در خصوص آن، اعلام خرابی کرده را در کارد مربوطه، درج نماید.

 

سامانه اعلام خرابی تلفن

 

با درج کد استان و شماره تلفن، پیغامی مبنی بر اینکه "نتیجه از طریق پیامک، به شخص ارسال خواهد شد"، نمایش داده می شود.

 

 سامانه اعلام قطعی تلفن ثابت

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه دسترسی به سامانه اعلام قطعی تلفن در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه دسترسی به سامانه اعلام قطعی تلفن پاسخ دهند.