افتتاح حساب جاری بانک ملی، از طریق مراجعه حضوری به شعب بانک یا به صورت آنلاین و غیر حضوری و از طریق تکمیل فرم افتتاح حساب غیر حضوری در سامانه بام بانک ملی، میسر می باشد و از مهم ترین شرایط افتتاح این حساب، داشتن 18 سال تمام یا داشتن گواهی رشد و برخورداری از مدارک لازم، نظیر مدارک هویتی، می باشد.
برای مشاروه شرایط و نحوه افتتاح حساب جاری بانک ملی
برای مشاروه شرایط و نحوه افتتاح حساب جاری بانک ملی
در نظام و سیستم بانکداری، حساب های بانکی، انواع و اقسام مختلفی داشته که از جمله مهم ترین و کاربردی ترین آن ها، به ویژه برای افرادی که قصد اخذ دسته چک را دارند، حساب جاری می باشد. مقصود از "حساب جاری، حسابی است که بانک، بر اساس قرارداد منعقده با متقاضی، به منظور قبول سپرده قرض الحسنه جاری به ريال، افتتاح می نمايد" و مشتریان می توانند، در بانک های مختلف، اقدام به افتتاح این حساب، کنند.
بانک ملی ایران نیز همچون سایر بانک ها، امکان افتتاح حساب جاری را برای مشتریان خود، پیش بینی نموده و از آنجا که روند و شرایط ویژه ای را برای این فرایند، در نظر گرفته، ضروری است، متقاضیان افتتاح حساب جاری بانک ملی، با مراحل، قواعد و شرایط حاکم بر این امر، آشنا باشند.
لذا در مقاله حاضر، شرایط، مدارک لازم و مراحل افتتاح حساب جاری بانک ملی به صورت حضوری، غیر حضوری و آنلاین، بررسی گردیده و درباره فرم افتتاح و باز کردن غیر حضوری این حساب در بانک ملی، استعلام آن، تفاوت حساب جاری و قرض الحسنه بانک ملی و مزایای حساب جاری و اپلیکیشن افتتاح حساب بانک ملی صحبت شده است.
برای بررسی شرایط افتتاح حساب جاری بانک ملی ایران، باید "دستورالعمل حساب جاری (ريالی)"، صادره از بانک مرکزی را مد نظر قرار داد و به سایت بانک ملی ایران به آدرس bmi.ir، مراجعه کرد؛ با در نظر گرفتن دستورالعمل مذکور و مراجعه به بخش افتتاح حساب سایت بانک ملی، باید گفت، شرایط افتتاح حساب جاری بانک ملی ایران برای شخصیت حقیقی و شخص حقوقی، به شرح زیر هستند.
شرایط افتتاح حساب جاری بانک ملی برای اشخاص حقیقی
عدم وجود مواردی چون، چک برگشتی، تعهدات غیر جاری در شبکه بانکی و حساب جاری مشابه در بانک ملی ایران؛
برخورداری از حداقل ١٨ سال تمام شمسی يا حکم رشد از دادگاه صالحه (در خصوص افراد زیر 18 سال)؛
پذیرش شرایط و مقررات افتتاح حساب جاری، همچنین، پذیرش تعهدنامه شرایط و مقررات مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم؛
تکمیل فرم افتتاح حساب جاری بانک ملی ایران؛ اعلام اطلاعات هویتی، مالکیتی و اقتصادی به بانک و ارائه مستندات صحت سنجی آدرس محل سکونت به بانک. مقصود از مستندات صحت سنجی آدرس محل سکونت، مواردی چون، سند ملک، قبوض آب، برق، گاز و یا قولنامه می باشد.
شرایط افتتاح حساب جاری بانک ملی برای شخص حقوقی
مديرعامل و اعضای هيات مديره شخص حقوقی، صاحبان امضای مجاز و همچنين اشخاص حقيقی که به
نمايندگی از ساير اشخاص حقوقی در هيات مديره عضو هستند، باید از شرایط افتتاح حساب جاری شخص حقیقی که در سطور بالا ذکر شد، برخوردار باشند؛
افراد دارای امضای مجاز از سوی شخص حقوقی که به هر نحو قادر به امضای چک نمی باشند، باید بتوانند، اقدام به معرفی فردی به عنوان وکيل/نماينده قانونی نمایند؛
شخصی حقوقی، شرکت در شرف تاسیس باشد یا در داخل کشور و در مرجع ثبتی، به ثبت رسيده باشد؛
سفارتخانه ها باید، قادر به ارائه تاييديه از وزارت امور خارجه باشند؛
افتتاح کننده حساب باید بتواند، مستندات مثبته در خصوص تاسيس و همچنين اختيارات و وظايف قانونی صـاحبان امضای مجاز شخص حقوقی ای که به موجب قوانين خاص ايجاد شده و نياز به ثبت در مرجع
ثبتی ندارد را به بانک، ارائه نماید.
مدارک لازم برای افتتاح حساب جاری بانک ملی، مبحثی است که در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، مورد بررسی و توضیح، قرار گرفته است تا خوانندگان محترم، در صورت نیاز، از آن، استفاده نمایند، مدارک لازم برای افتتاح حساب جاری بانک ملی اشخاص حقیقی و حقوقی، عبارتند از:
مدارک لازم برای افتتاح و باز کردن حساب جاری بانک ملی شخص حقیقی
مدارک هویتی، اعم از شناسنامه عکس دار، کارت ملی هوشمند یا رسید ثبت نام آن
مدارک مربوط به تایید اطلاعات پستی، اعم از قبض آب، برق و...
حکم رشد یا همان گواهی رشد، در خصوص افراد زیر 18 سال
شایان ذکر است، بر اساس آنچه در بخش پرسش های متداول سایت بانک ملی ایران به آدرس bmi.ir آمده، اتباع خارجی متقاضی افتتاح حساب جاری در بانک ملی نیز باید، از گذرنامه معتبر؛ ویزای اقامت حداقل یکساله از جمهوری اسلامی ایران؛ پروانه اشتغال به کار در جمهوری اسلامی ایران؛ معرفی نامه از یکی از سازمان های دولتی، سفارتخانه ها و کنسولگری خارجی یا یکی از مشتریان، دال بر شناسایی و تائید هویت متقاضی، داشته باشند.
مدارک لازم برای افتتاح و باز کردن حساب جاری بانک ملی شخص حقوقی
تقاضای شركت مبنی بر افتتاح حساب جاری که به امضای صاحبان امضای مجاز و مهر شركت رسيده باشد.
اصل و تصوير کارت ملی و شناسنامه عکسدار صاحبان شركت
رونوشت مصدق اساسنامه شركت
رونوشت مصدق شركت نامه شركت
آگهی روزنامه رسمی كشور جمهوری اسلامی ايران، مبنی بر تاسيس شركت
تصویر آخرین صورتجلسه تغییرات، انتخاب اعضای هيات مديره و مدير عامل و معرفی اشخاصی كه حق امضای چک ها و اسناد تعهدآور شركت را دارند. در ادامه، مراحل افتتاح حساب جاری بانک ملی، مورد بررسی و توضیح، قرار خواهد گرفت.
از آنجا که مراحل افتتاح حساب جاری بانک ملی ایران به صورت حضوری، غیر حضوری و آنلاین، پرسش اغلب اشخاص حقیقی و حقوقی می باشد، در این تیتر از مقاله دینا، مراحل افتتاح حساب جاری بانک ملی، مورد بررسی و توضیح، قرار گرفته است.
افتتاح و باز کردن حساب جاری غیر حضوری و آنلاین بانک ملی
برای افتتاح حساب جاری غیر حضوری و آنلاین بانک ملی، متقاضی باید، آدرس سامانه بام بانک ملی my.bmi.ir را در مرورگر خود، جستجو نماید و نام کاربری و رمز عبور خود را در کادرهای مربوطه، درج کند. (افرادی که از حساب کاربری در سامانه بام، برخوردار نیستند، ابتدا باید نسبت به ثبت نام در سامانه و تشکیل حساب کاربری، اقدام کنند.)
در این مرحله، فرد باید، کد ارسالی به تلفن همراه خود را در کادر مربوطه، درج کرده تا به پورتال خود در سامانه بام بانک ملی، دسترسی یابد.
در این مرحله، فرد باید برروی گزینه "خدمات حساب" و "افتتاح حساب" کلیک کند.
در این قسمت، فرد باید، اطلاعات لازم را در کادرهای مربوطه، درج کند.
در مراحل بعدی، فرد باید، اسکن مدارک شخصی و سایر اطلاعات مهم را در سامانه، بارگذاری کرده و مراحل ثبت و گواهی امضای الکترونیک را طی نماید. برای احراز هویت و ثبت امضا، شخص باید، اطلاعات شخصی، نظیر کد ملی، تاریخ تولد و سریال پشت کارت ملی را در کادرهای مربوطه، درج کرده و تصویر و ویدئو سلفی خود را بارگذاری نماید.
افتتاح حساب جاری حضوری بانک ملی
برای افتتاح حساب جاری بانک ملی به صورت حضوری، کافی است شخص حقیقی یا نماینده شخص حقوقی، با در دست داشتن مدارک لازم، به بانک ملی، مراجعه نماید و پس از تحویل مدارک و تکمیل فرم افتتاح حساب، از مسئول مربوطه در بانک بخواهد، فرایند افتتاح حساب را انجام دهد.
فرم افتتاح حساب جاری بانک ملی، فرمی است که اشخاص حقیقی و حقوقی متقاضی افتتاح حساب در این بانک، باید در مراجعه حضوری به بانک یا در افتتاح حساب غیر حضوری و آنلاین از طریق سامانه بام، تکمیل نمایند تا مراحل افتتاح حساب آن ها، تکمیل و انجام گردد.
اطلاعاتی که لازم است تا در فرم افتتاح حساب جاری بانک ملی، درج گردند، مواردی چون، نام و نام خانوادگی، شماره ملی، تاریخ تولد، نام پدر، آدرس محل سکونت ، شغل، نوع حسابی که فرد قصد افتتاح آن را دارد و مواردی از این دست را در بر می گیرد.
در تیتر پیشین، فرم افتتاح حساب آنلاین و غیرحضوری بانک ملی، ارائه شد و خوانندگان محترم، می توانند برای دریافت فرم افتتاح حساب حضوری، به شعب بانک ملی در سراسر کشور، مراجعه نماید. در ادامه، استعلام حساب جاری بانک ملی، بررسی خواهد شد.
مقصود از استعلام حساب جاری بانک ملی، این است که فرد بتواند، از مواردی چون، مانده حساب، گردش حساب و اموری از این دست، مطلع گردد و برای این امر، یعنی برای استعلام حساب جاری بانک ملی، راه های مختلفی، وجود دارد:
راه اول استعلام حساب جاری بانک ملی، این است که فرد، با تفلن ثابت یا همراه، با سامانه تلفنی 09622 که از سوی بانک ملی، راه اندازی گردیده، تماس بگیرد و پس از شنیدن پیغام صوتی، عدد گزینه مربوط به خدمت مد نظر خود را از طریق تلفن همراه یا ثابت، شماره گیری کند.
راه دوم استعلام حساب جاری بانک ملی، این است که فرد، با ورود به سامانه بام بانک ملی یا نصب اپلیکیشن بام برروی تلفن، به حساب کاربری خود در سامانه بام، دسترسی یابد و از طریق گزینه "خدمات حساب"، اطلاعات حساب جاری خود در بانک ملی را استعلام کند. راهنمای ورود به سامانه بام و انتخاب گزینه "خدمات حساب" در تیتر سوم مقاله، ارائه شده است.
از دیگر راه های استعلام حساب جاری بانک ملی، مراجعه حضوری متقاضی، به شعب بانک ملی می باشد. برای استعلام اطلاعات حساب از این طریق، لازم است تا فرد از مدارک هویتی، برخوردار باشد و در صورت نیاز، آن ها را به مسئول مربوطه در بانک، ارائه دهد.
در توضیح تفاوت حساب جاری و قرض الحسنه بانک ملی، باید گفت، اصلی ترین و اساسی ترین تفاوت حساب جاری و حساب قرض الحسنه پس انداز، در نحوه استفاده از این حساب ها، اهداف افراد از افتتاح آن ها و برخی مدارک و موارد مورد نیاز برای افتتاح حساب است.
با این توضیح که عمدتا، هدف از افتتاح حساب جاری، گرفتن دسته چک است و فرد باید، برای افتتاح حساب، یک معرف معتبر داشته باشد، اما هدف از افتتاح حساب قرض الحسنه، انجام کار خیر می باشد. برای فهم بهتر این تفاوت ها، در ادامه تعریفی کلی، از حساب جاری و قرض الحسنه پس انداز، ارائه شده است.
مقصود از حساب جاری بانک ملی، یکی از انواع حساب های بانکی است که مشتری، پس از افتتاح حساب، اقدام به امانت گذاری پول در آن می نماید و برای انجام امور روزمره و تجاری خود، از مبالغ سپرده شده در حساب، استفاده می کند؛
حساب جاری، بدون سود و بهره است و در صورت نداشتن سوء سابقه بانکی و داشتن یک معرف معتبر، این امکان وجود دارد که فرد، اقدام به دریافت دسته چک متصل به آن حساب نماید. مشتری دارای حساب جاری می تواند، در صورت نیاز، در هر زمان و از طرق مختلف، نظیر مراجعه حضوری به شعب بانک یا از طریق کارت بانکی و...، از حساب خود، برداشت وجه نماید، به آن، پول واریز کند یا به حساب دیگری، پول انتقال دهد.
مقصود از حساب قرض الحسنه پس انداز، حسابی است که فرد با هدف نگهداری دارایی در بانک، دریافت و برداشت پول و انجام امور خیر، اقدام به افتتاح حساب می نماید و به بانک این اجازه را می دهد که از محل اعتبارات حساب وی، اقدام به اعطای وام کم سود، به نیازمندان کند. شایان ذکر است، به این حساب، سود و بهره، تعلق نمی گیرد.
در تیترهای قبل، مراحل افتتاح حساب جاری بانک ملی و مواردی که باید در فرم افتتاح حساب جاری به صورت حضوری، غیر حضوری و آنلاین درج گردند، بررسی شد. در این تیتر از مقاله، مزایای حساب جاری بانک ملی، توضیح داده شده است. این مزایا عبارتند از:
انجام امور بانکی از طریق آن، نظیر برداشت و واریز پول یا انتقال وجه از طریق کارت بانکی متصل به حساب؛
معرفی آن به عنوان وثیقه تسهیلات؛ دریافت دسته چک از طریق این حساب؛ واریز حقوق کارکنان شرکت ها و سازمان ها از طریق این حساب؛
بهره مندی از تسهیلات بدون سپرده؛ واریز سهم الشرکه بانک در تسهیلات مشارکتی. علاقمندان به کسب اطلاعات درباره شماره شبا بانک ملی، کاربرد و نحوه دریافت آن می توانند، مقاله پیشنهادی در لینک در ادامه بخوانید را مطالعه کنند.
تاکنون شرایط افتتاح حساب جاری بانک ملی، مدارک لازم برای افتتاح حساب جاری بانک ملی، مراحل افتتاح حساب جاری بانک ملی، فرم افتتاح حساب جاری بانک ملی، استعلام حساب جاری، تفاوت حساب جاری و قرض الحسنه و مزایای حساب جاری توضیح داده شده است. در ادامه اپلیکیشن افتتاح حساب بانک ملی توضیح داده خواهد شد.
متقاضیان می توانند برای افتتاح حساب آنلاین و غیر حضوری بانک ملی از طریق سامانه بام اقدام به افتتاح حساب کنند. در ادامه نحوه افتتاح حساب آنلاین از سامانه بام همراه با راهنمای تصویری ارائه خواهد شد.
ابتدا افراد باید سامانه بام را در مرورگز تلفن همراه خود جستجو کنند و وارد صفحه اصلی شوند سپس باید رمزعبور و نام کاربری خود را وارد کنند در صورتی که اولین بار است وارد سامانه بام شده اند باید بر روی گزینه ثبت نام در بام علامت بزنند.
پس از تکمیل ثبت نام افراد بایبد وارد حساب کاربری خود در بام شوند از سمت راست صفحه منوی عملیات حساب را انتخاب کرده و سپس از فهرست باز شده بر روی گزینه افتتاح حساب کلیک نمایند در مرحله بعد اطلاعاتی مانند نوع حساب، شعبه و ... را ثبت و بر روی گزینه بررسی جهت اطلاعات افتتاح و باز کردن حساب را علامت بزنند تا بانک تایید کند.
در مرحله اخر لازم است تا افراد اطلاعاتی همچون اسکن مدارک شناسایی، امضا و سایر اطلاعات مهم را در اختیار سامانه برای افتتاح حساب خود قرار دهند. متقاضیان برای اطلاع از افتتاح حساب ارزی بانک پاسارگاد می توانند به مقاله زیر مراجعه کنند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط و نحوه افتتاح حساب جاری بانک ملی در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون شرایط و نحوه افتتاح حساب جاری بانک ملی پاسخ دهند.
برای مشاروه شرایط و نحوه افتتاح حساب جاری بانک ملی
برای مشاروه شرایط و نحوه افتتاح حساب جاری بانک ملی
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©