دینا / کیفری / سایر موضوعات کیفری / شکایت از دندانپزشک

شکایت از دندانپزشک

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

شرایط شکایت از دندانپزشک، تحقق مواردی چون، وقوع حادثه ای برای بیمار و برخورداری شاکی، از مدارک لازم، برای اثبات ادعای خود بوده و نحوه شکایت از دندانپزشکان، بسته به موضوع، از طریق تماس با شماره تلفن 190، مراجعه به سازمان نظام پزشکی یا ثبت شکواییه از طریق دفاتر خدمات قضایی، صورت می گیرد.

 

یکی از مهم ترین حوزه های درمان و سلامت، حوزه دندانپزشکی است و از آنجا که سلامت دهان و دندان، نقشی موثر در بهداشت فردی و سلامت گوارشی افراد دارد، اغلب اشخاص، در طی سال، حداقل یکبار از خدمات دندانپزشکی، استفاده می نمایند.

 

با توجه به اهمیت حقوق دریافت کنندگان خدمات دندانپزشکی و از آنجا که احتمال آسیب به سلامت بیمار در این حیطه وجود دارد، قانون گذار، امکان شکایت از دندانپزشکان را در صورت بروز قصور یا وجود تقصیر، پیش بینی کرده و متقاضیان شکایت از دندانپزشک، برای رسیدن به حق و حقوق قانونی خود، باید از مراحل و نحوه شکایت از دندانپزشکان، مطلع باشند.

 

لذا در مقاله حاضر، شرایط، مدارک لازم و نحوه شکایت از دندانپزشک، مورد بررسی قرار گرفته و پس از ارائه نمونه متن و ذکر شماره تلفن شکایت از پزشکان این حوزه، در خصوص قواعد و مراحل شکایت از دندانپزشکان در نظام پزشکی و شکایت از دندانپزشک بدون پروانه، توضیح داده شده است.

شرایط شکایت از دندانپزشک

یکی از مهم ترین مواردی که باید، مورد توجه متقاضیان شکایت از دندانپزشک، قرار گیرد، این است که شکایت آن ها، تنها در صورتی منتج به نتیجه خواهد شد که شرایط شکایت از دندانپزشک، وجود داشته باشد. لذا در این تیتر، این شرایط، مورد بررسی و توضیح، قرار گرفته اند:

 

اولین شرط از شرایط شکایت از دندانپزشک این است که قصور یا اشتباهی، توسط دندانپزشک، رخ دهد؛ به عنوان مثال، دندانپزشک، در انجام وظیفه قانونی خود، کوتاهی کند یا استانداردهای مراقبتی و پزشکی مورد تایید سازمان نظام پزشکی را رعایت ننماید. به طور کلی، هر نوع، بی مبالاتی، بی احتیاطی، عدم مهارت و عدم رعایت نظامات دولتی توسط دندانپزشک، قابل پیگیری و شکایت است.

 

دومین شرط از شرایط شکایت از دندانپزشک این است که شاکی، از مدارک لازم برای شکایت از دندانپزشک، همچنین، از مدارک کافی برای اثبات ادعای خود، برخوردار باشد که این مدارک، در تیتر بعدی مقاله، مورد بررسی قرار گرفته اند. علاقمندان به کسب اطلاعات در خصوص شکایت از پزشک می توانند، مقاله زیر را مطالعه کنند.

مدارک لازم برای شکایت از دندانپزشک

همانطور که در تیتر پیشین مقاله، مورد اشاره قرار گرفت، از مهم ترین شرایط شکایت از دندانپزشک ایمپلنت یا شکایت از دندانپزشک قلابی (مقصود دندانپزشک فاقد پروانه و کارت نظام پزشکی است) و...، برخورداری از مدارک لازم برای شکایت، همچنین، برخورداری از مدارک کافی برای اثبات ادعای شاکی، می باشد. مدارک لازم برای شکایت از دندانپزشک، عبارتند از:

 

متن شکایت که به صورت فایل ورد، برروی یک حافظه، نظیر سی دی یا رم و...، ذخیره شده است.(این متن، با کمک وکیل، مشاور حقوقی یا نمونه متن های موجود در اینترنت، قابل تنظیم می باشد.)

 

مدارک هویتی و رمز عبور و نام کاربری سامانه ثنا (این حساب کاربری، از طریق مراجعه حضوری به دفاتر خدمات قضایی یا سایت adliran.ir، قابل تشکیل، می باشد.)

 

نامه پزشکی قانونی

 

هرگونه سند و مدرک مثبت ادعای شاکی 

 

ادله اثبات دعوا، نظیر اقرارنامه، استشهادیه از سوی افرادی که قادر و حاضر به شهادت در محکمه نیز هستند و در آخر، هرگونه اماره، نظیر فیلم دوربین های مدار بسته، رسید پرداخت، پیامک های رد و بدل شده و... که در به علم رسیدن قاضی برای صدور رای، کمک کننده می باشند.

نحوه شکایت از دندانپزشک

در توضیح نحوه شکایت از دندانپزشک باید گفت، شکایت از دندانپزشکان، از طریق تماس با شماره تلفن پیش بینی شده برای این امر، مراجعه حضوری به سازمان نظام پزشکی شهر محل انجام خدمات درمانی مورد شکایت یا از طریق مراجعه حضوری به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یا دادسرای عمومی یا دادسرای ویژه جرائم پزشکی (در شهرهایی که این دادسرا وجود دارد)، میسر است.

 

نحوه شکایت تلفنی، بدین صورت است که شاکی باید با شماره تلفن تعبیه شده برای این امر، تماس گرفته و گزارش و شکایت خود را مطرح نماید.

 

نحوه شکایت از طریق مراجعه به سازمان نظام پزشکی بدین صورت است که شاکی باید، با در دست داشتن مدارک لازم، حضورا، به سازمان نظام پزشکی شهر محل انجام خدمات درمانی مورد شکایت، مراجعه کرده و شکایت خود را طرح نماید.

 

نحوه شکایت از طریق دادسرای عمومی یا دادسرای ویژه جرائم پزشکی (در شهرهایی که این دادسرا وجود دارد)، بدین صورت است که فرد باید، با در دست داشتن مدارک لازم، حسب مورد، به یکی از این مراجع، مراجعه کرده و شکایت خود را مطرح و ثبت نماید.

 

نحوه شکایت از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، بدین صورت است که شاکی باید، پس از تنظیم متن شکواییه، با کمک فرد متخصص یا نمونه متن های موجود، آن را به صورت فایل ورد، برروی یک حافظه، ذخیره کند و با در دست داشت اطلاعات لازم و مدارک مورد نیاز، برای ثبت شکواییه، به نزدیک ترین دفتر خدمات الکترونیک قضایی، مراجعه نماید. مسئول مربوطه در دفاتر، پس از اخذ هزینه خدمات و هزینه دادرسی، شکایت فرد را ثبت و به مرجع صالح، ارسال خواهد کرد.

 

نمونه متن شکایت از دندانپزشک

با توجه به تاثیر متن شکواییه در به نتیجه رسیدن دعوا، ضروری است افراد متقاضی شکایت از دندانپزشک، متن شکایت خود را به درستی، تنظیم کنند. لذا در این تیتر، یک نمونه متن شکایت از دندانپزشک، ارائه شده است تا خوانندگان محترم، در صورت نیاز، از آن استفاده کنند.

 

نمونه متن شکایت از دندانپزشک
  • نویسنده: دینا
  • حجم: 129 KB
  • منبع: دینا

 

رسیدگی به جرایم پزشکی، طریقه و قاعده و قانون مخصوص به خود را دارد و از همین رو، تمام متقاضیان شکایت از پزشکان و دندانپزشکان، باید با شیوه و مراحل رسیدگی به جرایم این قشر از اقشار جامعه، آشنا باشند. مطالعه مقاله زیر در این خصوص، به خوانندگان محترم، توصیه می شود.

 

شماره تلفن شکایت از دندانپزشکان

همانطور که در تیترهای پیشین مقاله، مورد اشاره قرار گرفت، یکی از راه های شکایت از دندانپزشکان، ثبت گزارش و شکایت، به صورت تلفنی است. پرسشی که مطرح می گردد، مبنی بر این است که شماره تلفن شکایت از دندانپزشکان، چیست؟

 

در پاسخ به پرسش در خصوص شماره تلفن شکایت از دندانپزشکان باید گفت، شماره تلفن 190، شماره تلفن ثبت شکایت از دندانپزشک، می باشد. مدیر کل بازرسی و رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت، در اخبار مختلف، سامانه ۱۹۰ را به عنوان مرکز ملی پاسخگویی وزارت بهداشت، برای طرح شکایات مختلف شهروندان و مطرح کردن مسائل، در حوزه‌ هایی اورژانس، بهداشت و درمان، دارو، تعرفه سلامت و... اعلام کرده است.

 

ذکر این نکته ضروری است که گزارش شکایت به صورت تلفنی، کافی نبوده و شاکی خواهان رسیدن به نتیجه و احقاق حق خود، باید از طریق مراجعه به سازمان نظام پزشکی، دادسرای ویژه جرایم پزشکی یا دادسرای عمومی و یا دفاتر خدمات قضایی، شکایت خود را ثبت و پیگیری نماید.

 

شکایت از دندانپزشک در نظام پزشکی

یکی از راه های شکایت از دندانپزشکان، شکایت از دندانپزشک در نظام پزشکی است. سازمان نظام پزشکی، مرجعی تخصصی است که به دعاوی و امور مربوط به پزشکان، رسیدگی می نماید و با توجه به تجمع کارشناسان حوزه پزشکی، از جمله دهان و دندان در این حوزه، بهتر است فرد، بدوا، برای شکایت از دندانپزشک، به این مرجع، مراجعه کند.

 

پس از طرح شکایت در سازمان نظام پزشکی، پرونده شکایت، در دادستانی سازمان، تشکیل می گردد و دادستان مربوطه، دستور کار‌شناسی پرونده را به گروه کار‌شناسان دادستانی، ارائه می دهد. کار‌شناسان، با مطالعه پرونده و مصاحبه و معاینه بیمار، همچنین، پس از ملاقات با دندانپزشک مربوطه، می کوشند تا صلح میان بیمار و دندانپزشک را برقرار کنند؛

 

در صورت عدم رضایت شاکی، یا در مواردی که موضوع شکایت، به گونه ای بوده که ضروری است، دندانپزشک، جریمه و توبیخ شود، کارشناسان، نظر کارشناسی خود را اعلام نموده و میزان خسارت وارده پرونده را با اعلام کیفرخواست و صدور رای، به هیات بدوی انتظامی ارجاع می‌ دهند.

 

هیات بدوی انتظامی سازمان، این امکان را دارد تا در صورت صلاحدید، پرونده را جهت بررسی مجدد به کار‌شناسی هیات بدوی ارجاع نموده و در نهایت، با بررسی همه جانبه، رای خود را اعلام نماید؛ رای صادره، به طرفین دعوا، ابلاغ خواهد شد و امکان تجدیدنظر خواهی از آن، برای طرفین، محفوظ است.

 

در صورت تجدیدنظرخواهی، پرونده به هیات تجدید نظر فرستاده خواهد شد و پس از کار‌شناسی مجدد، رای، توسط کار‌شناسان هیات تجدید نظر صادر می گردد. رای صادره، قابل اعتراض است و در صورت اعتراض، پرونده به هیات عالی انتظامی در تهران ارجاع خواهد شد. رای صادره توسط هیات عالی انتظامی در تهران، نهایی و غیر قابل برگشت است و اساسا، پس از کار‌شناسی هیات عالی، صادر می‌گردد.

 

شکایت از دندانپزشک بدون پروانه

شکایت از دندانپزشک بدون پروانه، پرسش اغلب افرادی است که در پروسه درمان خود، دچار مشکل گردیده اند و هنگامی که قصد طرح شکایت و ثبت شکواییه خود را داشتند، متوجه شدند، دندانپزشک درمان گر آن ها، فاقد پروانه بوده است.

 

نحوه شکایت از دندانپزشک بدون پروانه، تفاوتی با شکایت از دندانپزشکان دارای پروانه ندارد؛ در هر صورت، شاکی باید با در دست داشتن مدارک لازم و مورد نیاز، حسب مورد، به سازمان نظام پزشکی یا دادسرای عمومی و یا دادسرای ویژه جرایم پزشکی، مراجعه کرده و شکایت خود را مطرح کند.

 

همچنین، این امکان وجود دارد که شاکی، شکواییه خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، ثبت و به مرجع صالح، یعنی دادسرای عمومی یا دادسرای ویژه جرایم پزشکی (در شهرهایی که این دادسرا وجود دارد)، ارسال نماید. ذکر این نکته ضروری است که مقصود از پروانه طبابت یا پروانه پزشکی، مجوز رسمی ای است که به پزشکان و متخصصان اعطا می‌ شود و به موجب آن می توانند، خدمات درمانی تخصصی و مربوط به پروانه خود را به بیماران، ارائه دهند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه شکایت از دندانپزشک در کانال تلگرام حقوق کیفری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه شکایت از دندانپزشک پاسخ دهند.