نحوه اصلاح اطلاعات خانوار برای یارانه، همچنین، تغییر شماره تلفن و شماره حساب، حسب مورد، از طریق مراجعه حضوری به دفاتر پلیس +10، بانک یا سایر مراجع ذی صلاح معرفی شده از سوی سازمان هدفمندی یارانه ها، صورت می گیرد و در حال حاضر، سایتی برای ویرایش اطلاعات مربوط به یارانه، وجود ندارد.
برای مشاوره نحوه اصلاح اطلاعات خانوار برای یارانه
برای مشاوره نحوه اصلاح اطلاعات خانوار برای یارانه
یارانه، یکی از مهم ترین تسهیلات حمایتی و مالی دولت در راستای ایجاد رفاه مادی برای شهروندان ایرانی است و سازمان هدفمندی یارانه ها، می کوشد تا هر ساله، خدمات تازه و جدیدی را در راستای بهبود مسائل مربوط به یارانه، به شهروندان بهره مند از این تسهیلات، ارائه دهد.
اصلاح اطلاعات خانوار برای یارانه، از جمله خدماتی است که سازمان هدفمندی یارانه ها، انجام آن را امکان پذیر نموده و با توجه به اینکه دریافت یارانه و مبلغ آن، کاملا تابع اطلاعات اقتصادی و ثبتی اعضای خانوار است، تمامی سرپرستان خانوار، باید با نحوه اصلاح اطلاعات خانوار برای یارانه و شیوه ویرایش این اطلاعات، آشنا باشند.
لذا در مقاله حاضر، سایت ویرایش اطلاعات خانوار برای یارانه، ورود به سامانه ویرایش اطلاعات اعضای خانوار برای یارانه و نحوه اصلاح اطلاعات ثبتی خانوار، مورد بررسی قرار گرفته و در خصوص شیوه و تغییر شماره تلفن و شماره حساب یارانه سرپرست خانوار، همچنین، نحوه ویرایش مشخصات خانواده و تعداد افراد خانوار، توضیح داده شده است.
با توجه به اینکه در برخی موارد، سرپرست خانوار، قصد ویرایش اطلاعات اعضای خانوار خود برای یارانه را دارد، این پرسش مطرح می گردد که آیا، ویرایش و اصلاح اطلاعات خانوار برای یارانه، به صورت آنلاین و غیر حضوری، میسر است یا خیر و در صورت مثبت بودن پاسخ، آدرس سایت ویرایش اطلاعات خانوار برای یارانه چیست؟
در پاسخ به پرسش های مطروحه باید گفت، در حال حاضر، ویرایش اطلاعات مربوط به یارانه، اعم از اطلاعات مربوط به شماره تلفن و شماره حساب، اطلاعات اعضای خانواده و ...، صرفا از طریق مراجعه حضوری به دفاتر پلیس +10 یا سایر نهادهای ذی صلاح معرفی شده از سوی سازمان هدفمندی یارانه ها، امکان پذیر است و سایت و سامانه ای جهت ویرایش اطلاعات خانوار برای یارانه، وجود ندارد.
این درحالی است که سامانه حمایت یا در اصطلاح عرفی، سامانه حمایت دهک بندی به آدرس hemayat.mcls.gov.ir، از سوی سازمان هدفمندی یارانه ها، طراحی و راه اندازی شده تا سرپرست خانوار، بتواند وضعیت دهک بندی و اطلاعات اعضای خانوار خود را مشاهده و استعلام کند و در صورت اعتراض به برخی موارد، نظیر دهک بندی خانوار، اعتراض خود را به صورت آنلاین، ثبت نماید.
شایان ذکر است، در اغلب سایت ها و خبرنامه های اینترنتی، سایت هایی نظیر yaraneh.amar.org.ir (برای اصلاح اطلاعات خانوار در سامانه مرکز آمار) یا service.refahi.ir و refahi.ir (برای ویرایش اطلاعات یارانه در سایت رفاهی)، به عنوان سایت اصلاح اطلاعات یارانه، معرفی می گردند، این در حالی است که تا زمان نگارش مقاله حاضر، هیچ یک از سایت های معرفی شده، در دسترس نبوده و فرد را به صفحه ای فعال، هدایت نمی کنند.
در توضیح نحوه ورود به سامانه ویرایش اطلاعات خانوار برای یارانه، باید گفت، همانطور که در تیتر پیشین مقاله، اشاره شد، در حال حاضر، سایت و سامانه ای جهت اصلاح و ویرایش اطلاعات خانوار برای یارانه، طراحی و راه اندازی نشده و تمامی مراحل انجام این امر، از طریق مراجعه حضوری به مراجع ذی صلاح، نظیر دفاتر پلیس +10، صورت می گیرد.
بنابراین، نمی توان، در خصوص ورود به سامانه ویرایش اطلاعات خانوار برای یارانه، توضیحی ویژه یا راهنمای تصویری، ارائه نمود. با این حال، از آنجا که سایت حمایت hemayat.mcls.gov.ir، به عنوان سامانه استعلام و اعتراض به دهک بندی یارانه، و مشاهده شناسنامه اقتصادی خانوار، معرفی می گردد، در ادامه، نحوه ورود به این سایت، توضیح داده خواهد شد.
برای ورود به سامانه حمایت، سرپرست خانوار یا فردی که اطلاعات هویتی، شماره همراه و سیم کارت سرپرست خانوار را دارد، باید آدرس hemayat.mcls.gov.ir را در مرورگر سیستم یا تلفن خود، جستجو نماید و پس از هدایت شدن به صفحه ای مشابه تصویر زیر، برروی گزینه "ورود به سامانه حمایت"، کلیک کند.
در این مرحله باید، کد ملی سرپرست خانوار و اعدا تصویر امنیتی، در کادرهای مربوطه، درج گردند.
در این قسمت باید، رمز عبور سرپرست خانوار در سایت حمایت، در کادر مربوطه، درج گردد.
با طی مراحل فوق الذکر، فرد، به پورتال سرپرست خانوار در سایت حمایت، هدایت خواهد شد و می تواند از امکانات سامانه که شامل مشاهده اطلاعات اقتصادی اعضای خانوار، استعلام دهک بندی، اعتراض به دهک بندی و... است، استفاده کند.
نحوه اصلاح اطلاعات ثبتی خانوار برای یارانه، پرسش اغلب افرادی است که با مسائلی چون، طلاق، ازدواج، فوت سرپرست خانوار یا مفقودالاثر شدن آن، مواجه شده اند. لذا، در این تیتر از مقاله دینا، این پرسش بررسی و به آن، پاسخ داده خواهد شد. برای اصلاح اطلاعات ثبتی خانوار، حسب مورد، سرپرست خانواده، فردی که ازدواج کرده یا طلاق گرفته، سرپرست جدید خانواده و...، باید اقدامات زیر را انجام دهد؛
در قدم اول، متقاضی اطلاح اطلاعات ثبتی خانواده، باید مدارک لازم، نظیر مدارک هویتی، عقد نامه، طلاق نامه، گواهی فوت، حکم دادگاه در خصوص سرپرستی و سایر مدارک مورد نیاز را تهیه نماید؛
در قدم دوم، فرد باید، حضورا به دفاتر پلیس +10 یا سایر مراجع ذی صلاح معرفی شده از سوی سازمان هدفمندی یارانه ها، مراجعه کرده و مدارک مذکور در پاراگراف قبل، همچنین، درخواست خود برای اصلاح اطلاعات ثبتی خانوار را به مسئول مربوطه، تحویل دهد تا اقدامات لازم، صورت گرفته و اطلاعات ثبتی اعضای خانوار، بروزرسانی شود.
نحوه اصلاح و تغییر شماره تلفن و شماره حساب یارانه سرپرست خانوار، مبحثی است که در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، مورد بررسی و توضیح، قرار خواهد گرفت. نحوه اصلاح و تغییر شماره تلفن سرپرست خانوار برای یارانه، بدین شرح است که؛
سرپرست خانوار باید، با در دست داشتن مدارک هویتی، به نزدیک ترین دفتر پلیس +10، مراجعه نماید و درخواست خود برای ویرایش و تغییر شماره تلفن همراه خود را مطرح کند. مسئول مربوطه، پس از بررسی مدارک، به درخواست فرد، رسیدگی کرده و در صورت امکان، شماره تلفن سرپرست خانوار را تغییر خواهد داد.
نحوه اصلاح و تغییر شماره حساب یارانه سرپرست خانوار نیز، بدین صورت است که سرپرست، در ابتدا باید، برای رد حساب فعلی دریافت یارانه، به شعبه بانک عامل، مراجعه کند و پس از طی مراحل اداری، به شعبه بانک عامل مورد نظر رفته و اقدام به افتتاح حساب بانکی جدید نماید. در نهایت، سرپرست باید، به دفاتر پلیس +10 یا سایر مراجع ذی صلاح معرفی شده از سوی سازمان هدفمندی یارانه ها، مراجعه کرده و درخواست ویرایش و تغییر شماره حساب یارانه خود را داشته باشد.
در تیترهای قبلی مقاله، مسائلی چون، نحوه اصلاح اطلاعات خانوار برای یارانه و تغییر شماره تلفن و شماره حساب سرپرست خانواده، مورد بررسی و توضیح قرار گرفت. در این تیتر از مقاله دینا، در خصوص نحوه ویرایش مشخصات خانواده و تعداد افراد خانوار، صحبت خواهد شد.
اساسا، بحث اصلاح و ویرایش مشخصات خانواده و تعداد افراد خانوار، زمانی مطرح می گردد که در اطلاعات ثبتی خانوار، به هر علتی، اشتباهی رخ داده باشد یا به دلیل مسائلی چون، فوت، طلاق، ازدواج و...، تعداد افراد خانواده، تغییر کند؛
در این شرایط، برای اصلاح و ویرایش مشخصات خانواده و تعداد افراد خانوار، سرپرست خانوار باید، با در دست داشت مدارک لازم و مورد نیاز، اعم از مدارک هویتی، گواهی فوت، طلاق نامه، عقد نامه، حکم سرپرستی و...، به نزدیک ترین دفتر پلیس +10 یا سایر مراجع ذی صلاح معرفی شده از سوی سازمان هدفمندی یارانه ها، مراجعه کرده و تقاضای اصلاح و ویرایش مشخصات خانواده و تعداد افراد خانوار را نماید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه اصلاح اطلاعات خانوار برای یارانه در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه اصلاح اطلاعات خانوار برای یارانه پاسخ دهند.
برای مشاوره نحوه اصلاح اطلاعات خانوار برای یارانه
برای مشاوره نحوه اصلاح اطلاعات خانوار برای یارانه
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©