دینا / سایر موضوعات / سامانه های اینترنتی / سامانه مسیر طلاق

سامانه مسیر طلاق masir.23055.ir

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

سامانه مسیر masir.23055.ir، از سوی قوه قضاییه، راه اندازی شده، تا فرایند تشکیل پرونده و اخذ نوبت مشاوره، برای دعاوی حقوقی، نظیر طلاق توافقی، استرداد جهیزیه و نفقه، به صورت آنلاین، صورت گیرد. دریافت نوبت آنلاین، مستلزم ثبت نام، تشکیل پرونده و ثبت درخواست مشاوره، در سایت masir.23055.ir می باشد.

 

یکی از موارد مهمی که انجام آن، قبل از شروع فرایند دادرسی یا در حین دادرسی، در دعاوی حقوقی مربوط به خانواده، نظیر طلاق توافقی، طلاق به درخواست زوج یا زوجه، مطالبه نفقه، استرداد جهیزیه و...، ضرورت دارد، رفتن به جلسات مشاوره مشاورانی است که از سوی قوه قضاییه، معرفی می گردند.

 

در راستای تسهیل روند تشکیل پرونده مشاوره، انتخاب مشاور و اخذ نوبت، قوه قضاییه، اقدام به راه اندازی سایت و سامانه مخصوصی تحت عنوان سامانه مسیر masir.23055.ir​ نموده و تمامی افراد درگیر پرونده خانواده، به ویژه طلاق، باید با نحوه ثبت نام و ثبت درخواست در سامانه جامع مشاوره خانواده مسیر که در عرف به آن، سامانه مسیر طلاق توافقی​ نیز می گویند، آشنا باشند.

 

لذا در مقاله حاضر، ماهیت سامانه مسیر masir.23055.ir، نحوه ورود به سایت و ثبت نام در آن، شیوه ثبت درخواست و نوبت دهی در سامانه، نحوه پیگیری درخواست و امکانات سامانه مسیر، مورد بررسی و توضیح، قرار گرفته است و علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانند، ادامه متن مقاله را دنبال کنند.

 

 

برای ورود به سامانه مسیر کلیک کنید.

 

سامانه مسیر masir.23055.ir

 

کاربران، برای ورود به سامانه مسیر باید، به آدرس masir.23055.ir مراجعه کنند.

سامانه مسیر masir.23055.ir چیست؟

قبل از پاسخ به این پرسش که سامانه مسیر masir.23055.ir چیست؟ لازم به توضیح است، در بسیاری از دعاوی حقوقی خانواده، نظیر طلاق، استرداد جهیزیه، نفقه و...، نیاز به طی جلسات مشاوره و اخذ نظر مشاور است و در غیر این صورت، فرایند دادرسی، آغاز نخواهد شد یا ادامه، نخواهد یافت.

 

قوه قضاییه، اقدام به راه اندازی مراکز مشاوره مخصوص به خود نموده تا در پرونده های نیازمند نظر مشاور، طرفین پرونده، قبل از شروع فرایند دادرسی یا در حین فرایند دادرسی، به این مراکز، مراجع کرده و نظر مشاوران و کارشناسان مورد اعتماد قوه قضاییه را دریافت کنند.

 

مسیر، مخفف عبارت "مشاوره ساختن یک راه" است و سایت مسیر، سامانه مشاوره خانواده قوه قضائیه می باشد که از سوی این مرجع، راه اندازی شده تا افراد بتوانند، در فرایند دعاوی حقوقی و خانوادگی ای که نیاز به اخذ نظر مشاور دارند، از طریق این سایت، تشکیل پرونده داده و به صورت آنلاین و بدون نیاز به مراجعه حضوری، وقت مشاوره خود را دریافت کنند.

 

افرادی که بدون داشتن پرونده قضایی و در خصوص موضوعات آزاد، احتیاج به اخذ مشاوره دارند نیز می توانند، از امکانات سایت مسیر، استفاده کرده و پس از ثبت نام و تشکیل پرونده، وقت مشاوره خود را به صورت غیر حضوری و آنلاین، دریافت کنند.

 

در زمان تشکیل پرونده آنلاین در سامانه مسیر، برای مشاوره طلاق یا هر امر دیگری، هزینه تشکیل پرونده و حق مشاوره جلسه اول، مطابق تعرفه اعلامی از سوی رئیس قوه قضاییه، از طریق درگاه های پرداخت الکترونیک، اخذ می گردد و حق مشاوره جلسات بعدی نیز قبل از برگزاری جلسه و در هنگام تعیین زمان آن در سامانه مسیر، قابل پرداخت می باشد. شایان ذکر است، در صورت عدم شرکت در جلسات، هزینه پرداختی، قابل استرداد، نخواهد بود.

 

از آنجا که سامانه مسیر، اغلب برای رزرو نوبت مشاوره قبل از طلاق، مورد استفاده قرار می گیرد، مد نظر داشتن نکاتی که در ادامه می آیند، ضروری است: افراد متقاضی طلاق، باید، قبل از شروع فرایند دادرسی و ثبت دادخواست، حداقل، در 5 جلسه 1 ساعته مشاوره، شرکت نمایند؛

 

حداقل فاصله میان جلسات، 7 روز و حداکثر فاصله میان جلسات 60 روز می باشد؛ عدم تکمیل 5 جسله یا عدم اقدام به شرکت در جلسات بعدی، پس از گذشت 60 روز از مشاوره قبلی، به منزله انصراف، تلقی خواهد شد و فرد باید، مجددا، فرایند شرکت در جلسات مشاوره را طی کند؛

 

تنها، زوجین، مجاز هستند، در جلسات مشاوره قبل از طلاق، شرکت کرده و امکان شرکت فرد جایگزین، اعم از وکیل یا اقوام نزدیک، بجای فرد، وجود ندارد؛ در طلاق توافقی، حضور زوج و زوجه، در جلسه مشاوره، الزامی است اما در طلاق به درخواست زوج یا زوجه، صرفا حضور فرد درخواست دهنده، کافی می باشد.

ورود به پنل سامانه مسیر طلاق masir.23055.ir

ورود به پنل سامانه مسیر طلاق masir.23055.ir، مستلزم جستجوی آدرس سایت مسیر، در مرورگر تلفن همراه یا سیستم کامپیوتر، می باشد. پس از جستجوی آدرس سایت مسیر، فرد به صفحه ای همانند صفحه زیر، هدایت خواهد شد. در این مرحله، شخص باید، با درج کد ملی و شماره همراه، یا درج شماره اتباع و شماره همراه، و تیک زدن گزینه مربوط به موافقت با قوانین سایت، برروی عبارت "دریافت کد ورود به سامانه"، کلیک کند.

 

سامانه مسیر masir.23055.ir

 

شایان ذکر است، اتباع خارجی، قبل از درج کد اتباع، باید، برروی کلمه "اینجا"، در عبارت "چنانچه از اتباع غیر ایرانی هستید، اینجا، کلیک کنید"، کلیک نمایند تا کادر کد ملی، به کد اتباع، تغییر یابد. کلمه "اینجا"، در عکس بالا، با فلش زرد رنگ، نمایش داده شده است.

 

پس از طی مرحله قبلی و کلیک برروی گزینه "دریافت کد ورود به سامانه"، فرد به صفحه ای، مشابه صفحه زیر، هدایت خواهد شد و باید، کد ارسالی به شماره همراه خود را وارد کند.

 

نوبت دهی طلاق در سامانه مسیر

 

با طی مراحل فوق الذکر، در نهایت، فرد به پنل کاربری خود، در سامانه مسیر masir.23055.ir، که به آن، سایت مسیر طلاق توافقی نیز می گویند، هدایت خواهد شد و می تواند، اقدام به تشکیل پرونده و اخذ نوبت مشاوره، به صورت آنلاین، نماید.

نحوه ثبت نام در سامانه مسیر masir.23055.ir

از آنجا که اخذ نوبت و ثبت درخواست مشاوره در سایت مسیر، مستلزم تشکیل پرونده یا همان ثبت نام در سامانه مسیر است، در این تیتر از مقاله دینا، نحوه ثبت نام در سامانه مسیر masir.23055.ir، مورد بررسی قرار گرفته است.

 

در ابتدا، فرد باید، آدرس سامانه مسیر masir.23055.ir را در مروگر خود، جستجو نماید و پس از ورود به صفحه اصلی سایت، اطلاعات مورد نیاز، اعم از کد ملی یا شماره اتباع و شماره همراه را در کادرهای مربوطه، درج کند و پس از تیک زدن گزینه مربوط به موافقت با قوانین سایت، برروی گزینه "دریافت کد ورود به سامانه"، کلیک کند.

 

پس از آن، فرد به صفحه ای هدایت خواهد شد که باید، کد ارسالی به شماره همراه را در کادرهای مربوطه، درج کرده تا وارد صفحه ثبت نام و تشکیل پرونده سامانه مسیر گردد. (راهنمای تصویری این دو مرحله، در تیتر پیشین، ارائه شده است.)

 

در این مرحله، فرد باید، اطلاعات هویتی، جنسیت و سایر موارد مورد نیاز را در کادرهای مربوطه، درج کرده و به مرحله بعدی برود.

 

 ثبت نام در سامانه مسیر

 

در این قسمت، فرد باید، موضوعی که قصد اخذ مشاوره در خصوص آن را دارد، همچنین، استان یا شهرستان مد نظر خود را تعیین کرده و به مرحله بعدی برود.

 

 سامانه نوبت دهی طلاق masir.23055.ir

 

در این مرحله، بسته به موضوع انتخابی (به عنوان مثال در موضوع طلاق از طرف مرد)، ممکن است، صفحه ای مشابه صفحه زیر، به شخص، نمایش داده شود و فرد باید، گزینه مد نظر خود را انتخاب کند.

 

سامانه مسیر masir.23055.ir

 

در این گام، هزینه تشکیل پرونده و جلسه اول مشاوره، به شخص، نمایش داده خواهد شد و با کلیک برروی گزینه "ثبت و پرداخت"، می تواند، به درگاه های الکترونیکی پرداخت، هدایت گردد.

 

 نوبت دهی طلاق در سامانه مسیر

 

پس از پرداخت هزینه تشکیل پرونده و جلسه اول مشاوره، فرد باید، اطلاعات تکمیلی، نظیر اطلاعات همسر و فرزندان را نیز، تعیین کرده و تشکیل پرونده و ثبت نام خود در سایت مسیر را به اتمام برساند. در تیتر بعدی، نحوه ثبت درخواست و نوبت دهی در سامانه مسیر masir.23055.ir، بررسی خواهد شد.

 

نحوه ثبت درخواست و نوبت دهی در سامانه مسیر masir.23055.ir

نحوه ثبت درخواست و نوبت دهی در سامانه مسیر masir.23055.ir، مستلزم تشکیل پرونده و ورود به پورتال شخصی در سایت مسیر است که نحوه و مراحل ورود به سامانه مسیر و ثبت نام و تشکیل پرونده در آن، در تیتر های پیشین، ضمن ارائه یک راهنمای تصویری، مورد بررسی و توضیح، قرار گرفت.

 

به طورکلی، فرد دارای پرونده در سایت مسیر باید، آدرس سامانه مسیر را در مرورگر خود، جستجو نماید و پس از هدایت شدن به صفحه اصلی سایت، برای ورود به پورتال خود، کد ملی یا کد اتباع و شماره همراه خود را در کادرهای مربوطه، درج کند.

 

پس از آن، فرد باید، شماره همراه ارسالی به تلفن همراه خود را در کادرهای مربوطه، وارد کرده تا به پورتال خویش، دسترسی یابد. بعد از هدایت شدن به پورتال شخصی، فرد باید برروی گزینه "درخواست های من"، کلیک کند.

 

 ثبت نام در سامانه مسیر

 

در این مرحله، فرد باید، برروی گزینه "ثبت درخواست جدید"، کلیک کند.

 

 سامانه نوبت دهی طلاق masir.23055.ir

 

در مراحل بعدی، فرد باید، تاریخ و ساعت جلسه مشاوره مد نظر خود را از میان تایم های موجود و در دسترس، انتخاب کند و مراحل نوبت دهی آنلاین در سایت مسیر masir.23055.ir را تکمیل نماید. در ادامه، نحوه پیگیری درخواست در سامانه مسیر masir.23055.ir، بررسی خواهد شد.

 

نحوه پیگیری درخواست در سامانه مسیر masir.23055.ir

نحوه پیگیری درخواست در سامانه مسیر masir.23055.ir، بدین صورت است که فرد باید، با توجه به مراحلی که در تیترهای پیشین، توضیح داده شد و راهنمای تصویری آن، ارائه گردید، وارد پورتال خود در سایت مسیر گردد و پس از دسترسی به پورتال شخصی، برروی گزینه "برنامه جلسات"، کلیک کند.

 

سامانه مسیر masir.23055.ir

 

در این مرحله، فرد می تواند، پرونده خود را تعیین و وضعیت آن را رهگیری کند. شایان ذکر است، امکان ثبت درخواست جلسه جدید نیز در این صفحه، وجود دارد.

 

نوبت دهی طلاق در سامانه مسیر

 

در صورتی که فرد، می خواهد، وضعیت درخواست های خود را به صورت کلی، بررسی کند، کافی است، وارد پورتال شخصی خود شده و برروی گزینه "درخواست های من"، کلیک کند.

 

 ثبت نام در سامانه مسیر

 

با کلیک برروی گزینه مذکور، فرد به صفحه ای هدایت می گردد که تمامی درخواست های ثبت شده وی و وضعیت آن ها، در آن، قابل مشاهده می باشند.

 

 سامانه نوبت دهی طلاق masir.23055.ir

 

در ادامه مقاله، امکانات سامانه مسیر masir.23055.ir، مورد بررسی و توضیح، قرار خواهد گرفت. علاقمندان به کسب اطلاعات در خصوص عدم حضور زوجین، در جلسات مشاوره انواع طلاق می توانند، نسبت به مطالعه مقاله پیشنهادی در لینک زیر، اقدام کنند.

 

امکانات سامانه مسیر masir.23055.ir

پس از توضیح چیستی سامانه مسیر masir.23055.ir، همچنین، بررسی نحوه ثبت نام و نوبت دهی مشاوره طلاق در سایت مسیر، در تیترهای قبلی، در این تیتر از مقاله دینا، امکانات سامانه مسیر masir.23055.ir، مورد بررسی قرار خواهد گرفت. امکانات این سامانه، عبارتند از:

 

امکان دریافت نوبت مشاوره، به صورت اینترنتی و بدون نیاز به مراجعه حضوری به مراکز مشاوره قوه قضاییه، در خصوص موضوعاتی چون، طلاق توافقی، طلاق یکطرفه و به درخواست آقا، نفقه، حضانت فرزندان، الزام به تمکین، استرداد جهیزیه، ملاقات فرزند مشترک و موضوعات آزاد.

 

پیگیری درخواست و نوبت های ثبت شده؛ پیگیری جلسات برگزار شده و گزارشات مالی مربوط به جلسات مشاوره؛ اطلاع از تایم ها و روزهای خالی مشاورین قوه قضاییه، به صورت آنلاین و بدون نیاز به مراجعه حضوری یا برقراری تماس تلفنی با مراکز مشاوره مورد تایید قوه قضاییه.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص امکانات سامانه مسیر و نحوه ثبت نام در آن در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون امکانات سامانه مسیر و نحوه ثبت نام در آن پاسخ دهند.