بیمه تکمیلی پارسیان امکان ثبت نام انفرادی و گروهی را برای افراد با حداکثر سن 70 سال فراهم کرده و جدول سقف تعهدات را همراه با لیست پوشش ها از طریق سایت خود منتشر ساخته است. جهت استعلام پرداخت هزینه با کد ملی اشخاص باید به سامانه sinad.yrp24.com مراجعه کرده و فرم ورود را تکمیل نمایند تا امکان تقاضای خسارت فراهم شود.
برای مشاوره نحوه دریافت بیمه تکمیلی پارسیان
برای مشاوره نحوه دریافت بیمه تکمیلی پارسیان
هزینه های درمان و دریافت خدمات از بیمارستان ها و درمانگاه های مختلف غالبا بالا بوده و اشخاص نگرانی هایی در خصوص نحوه پرداخت هزینه ها دارند، به همین دلیل برخی از شرکت ها خدمات بیمه تکمیلی را ارائه داده و از بیمه شدگان پس از بروز بیماری حمایت مالی لازم را به عمل می آورند که یکی از این شرکت ها بیمه تکمیلی پارسیان نام دارد.
آشنایی با انواع بیمه تکمیلی پارسیان و نحوه استعلام پرداخت هزینه با کد ملی، میزان پوشش ها و سقف تعهدات اهمیت بالایی داشته و اشخاص را در جهت انتخاب یک طرح بیمه مناسب یاری خواهد نمود. امکان اخذ خدمات از این شرکت برای سازمان ها و خانواده ها فراهم شده که بررسی شرایط نام نویسی و مدارک لازم کمک کننده می باشد.
در این مقاله به بررسی شرایط لازم برای دریافت بیمه تکمیلی پارسیان پرداخته شده و راهنمای تصویری ورود به سامانه سیناد آورده شده است. اشخاص از طریق مطالعه مقاله در پیش رو با مراحل و نحوه خرید بیمه آشنا شده و در خصوص پوشش ها، تعرفه ها، جدول سقف تعهدات، نحوه استعلام پرداخت هزینه با کد ملی و چگونگی پرداخت هزینه ها اطلاعات کسب می کنند. در انتهای مقاله توضیحاتی در خصوص اپلیکیشن این شرکت آورده شده است.
در خصوص معرفی بیمه تکمیلی پارسیان باید اظهار داشت که این شرکت خدمات بیمه تکمیلی درمان را به دو گروه سازمان ها و خانواده ها یا به دو شیوه انفرادی و گروهی ارائه می دهد، زیرا در اکثر مواقع پوشش های درمانی صندوق بازنشستگی برای کارمندان کافی نبوده و اشخاص برای آرامش خاطر نیاز به پوشش های درمانی بیشتری خواهند داشت. خانواده ها یا سازمان ها با رعایت شرایط زیر می توانند درخواست خدمات را به ثبت برسانند:
خانواده ها، دارندگان مشاغل آزاد یا کارفرمایان کارگاهی که تعداد نیروهای آن کمتر از 50 نفر است نیاز به بیمه تکمیلی انفرادی داشته اما دیگر سازمان ها با جمعیت بزرگ تر و بیش از هزار نفر می توانند درخواست بیمه گروهی را ارائه دهند.
جهت اخذ بیمه تکمیلی پارسیان اجباری مبنی بر داشتن بیمه پایه نبوده و افراد فاقد آن می توانند برای ثبت نام اقدام کنند.
در صورت عدم برخورداری از بیمه پایه وظیفه پرداخت فرانشیز 20 الی 30 درصدی بر عهده بیمه شده است. اگر اشخاص بیمه پایه داشته اما هزینه پرداختی توسط آن، کمتر از فرانشیز ذکر شده باشد می بایست ما به التفاوت توسط بیمه شده پرداخت گردد.
بیمه تکمیلی پارسیان هزینه درمان هایی که پیش از بستن قرارداد با شرکت صورت گرفته اند را پرداخت نکرده و از بر عهده گرفتن واریز مبلغ درمان بیماری هایی که پیش از خرید خدمات تشخیص داده شده یا هزینه حوادثی که در گذشته اتفاق افتاده اند معذور می باشد.
بیمه تکمیلی پارسیان مبالغ مربوط به جراحی زیبایی، ترک اعتیاد، عیوب مادرزادی، خودکشی و برخی موارد دیگر را پرداخت نمی کند که لیست کامل موارد در سایت شرکت موجود است.
شرطی مبنی بر حداقل سن وجود نداشته اما حداکثر سن اشخاص باید 70 سال بوده که متقاضیان 61 الی 70 سال می بایست در سال گذشته با همین شرکت قرارداد بسته باشند.
جزئیات مربوط به بیمه تکمیلی پارسیان در بیمه نامه ذکر شده که مدت انتظار برای دریافت برخی از خدمات خاص غالبا 3 ماه تا 1 سال است که این دوره تنها برای اولین خرید اعمال شده و در آینده پس از تمدید قرارداد نیاز به انتظار نخواهد بود.
اشخاص می توانند پس از خرید خدمات از بیمه تکمیلی پارسیان از شعب شرکت به صورت حضوری معرفی نامه گرفته و در ادامه از طریق حضور در مراکز درمانی طرف قرارداد خدمات دریافت کنند.
امکان طی کردن مراحل درمان در مراکزی که با بیمه تکمیلی پارسیان طرف قرارداد نیستند وجود داشته و در آینده پس از ارائه گواهی های مربوط به درمان، شرکت پرداخت مبالغ را بر عهده خواهد گرفت. برای این امر اشخاص ابتدا باید هزینه درمان را به بیمارستان یا درمانگاه پرداخت کرده در ادامه مدارک را به واحد خسارت یا نمایندگی شرکت بیمه ارائه داده تا خسارت تسویه شود.
مدت زمان ارائه مدارک دال بر دریافت خدمات درمانی از مراکز غیر طرف قرارداد و اخذ خسارت محدود بوده و برای مثال مهلت در نظر گرفته شده برای خدمات بیمارستانی 3 ماه پس از ترخیص است.
حق بیمه در سال می تواند به صورت یکجا یا اقساطی دریافت گردد که در صورت قسط بندی، قسط اول همزمان با صدور بیمه نامه پرداخت خواهد شد.
مهلت در نظر گرفته شده برای حذف یا اضافه کردن بیمه شدگان در صورت تولد، ازدواج، طلاق یا وفات محدود بوده و 15 روز الی 1 ماه می باشد.
در صورت فسخ بیمه نامه توسط بیمه گزار حق بیمه تا زمان فسخ به صورت ماهانه محاسبه شده اما اگر شرکت برای فسخ اقدام کند هزینه به شکل روز شمار محاسبه می گردد.
امکان تهیه بیمه تکمیلی انفرادی یا خانوادگی پارسیان تنها برای دارندگان بیمه های حوادث یا عمر وجود دارد که باید حداقل سه ماه از تهیه یکی از این موارد گذشته و افراد اقساط معوقه نداشته باشند.
پس از خرید خدمات، امکان استعلام پرداخت هزینه با کد ملی از طریق مراجعه به سایت بیمه پارسیان سیناد یا بنیاد برای بیمه گزاران و بیمه شدگان وجود خواهد داشت.
از دیگر شرایط دریافت بیمه تکمیلی پارسیان می توان به ارائه تمامی مدارک لازم به شعب اشاره کرد که افراد برای ثبت نام در طرح ها نیاز به موارد مختلفی خواهند داشت. پیش از پرداختن به پوشش ها و بررسی جدول سقف تعهدات اشخاص باید در خصوص مدارک لازم برای نام نویسی اطلاعات کسب کنند که جزئیات در جدول زیر آورده شده است.
مدارک لازم | |
فرم پیشنهاد بیمه که باید توسط متقاضی و اشخاص تبعی تکمیل شود. |
اطلاعات جسمانی مانند قد و وزن |
کپی صفحات شناسنامه بیمه گزار مانند صفحه اول و صفحه مربوط به همسر و فرزندان |
اطلاعات شغلی برای تکمیل فرم |
مدارک هویتی تمام متقاضیان مانند کارت شناسایی |
سوابق سلامتی بیمه شدگان |
مدارک سازمان و مدیران برای بیمه کردن کارکنان |
اطلاعات بانکی |
اطلاعات بیمه پایه، بیمه نامه حوادث یا عمر انفرادی |
نشانی منزل و شماره تماس |
سازمان های مختلف برای دریافت خدمات از بیمه تکمیلی پارسیان و بیمه کردن کارکنان خود ممکن است نیاز به ارائه مدارک مربوط به شرکت و موارد هویتی مدیران داشته باشند. بهترین راه برای کسب اطلاعات برقراری ارتباط با کارشناسان سازمان بوده زیرا امکان دارد موارد لازم بر اساس تعداد کارکنان شرکت متغیر بوده و برای سازمان های کوچک با بزرگ فرق داشته باشد.
متقاضیان بیمه تکمیلی پارسیان پس از ثبت نام در طرح های مختلف امکان استعلام پرداخت هزینه با کد ملی را داشته که برای این امر می بایست مراحل ورود به سامانه بیمه تکمیلی پارسیان سیناد را طی کنند. جهت ورود به حساب کاربری در این سامانه نیاز به تکمیل فرم معینی بوده که در ادامه راهنمای تصویری و توضیحات آورده شده است.
سامانه بیمه تکمیلی پارسیان سیناد خدمات لازم را به بیمه گزاران و بیمه شدگان ارائه داده که افراد از طریق جستجوی نشانی sinad.yrp24.com در مرورگر به آن دسترسی خواهند یافت. در ادامه متقاضیان می بایست کد ملی بیمه شده را به عنوان نام کاربری در فرم وارد کرده و در ادامه گذرواژه مربوطه را نیز در فیلد معین شده درج نمایند.
پس از ورود به سامانه بیمه تکمیلی پارسیان سیناد افراد می توانند برای استعلام وضعیت و پیگیری واریز هزینه ها اقدام کنند. گاهی اوقات افراد پس از عقد قرارداد بیمه از مراکزی که مراکز طرف قرارداد بیمه پارسیان به حساب نمی آیند خدمات دریافت کرده که در این صورت برای درخواست پرداخت خسارات و پیگیری باید به سایت سیناد مراجعه نمایند.
لازم به ذکر است که سامانه اصلی بیمه تکمیلی پارسیان به نشانی parsianinsurance.ir برای داوطلبان در دسترس بوده و می توان از اطلاعیه ها و اخبار مندرج در سایت استفاده نمود. افراد پیش از ثبت درخواست بیمه یا استعلام وضعیت می بایست ابتدا قوانین مندرج در سامانه را همراه با جدول سقف تعهدات به دقت مطالعه کرده تا دچار مشکل نشوند، زیرا شرکت هزینه درمان هایی که جزو موارد تحت پوشش نباشند را پرداخت نمی نماید.
در خصوص مراحل و نحوه خرید بیمه تکمیلی پارسیان باید اظهار داشت که در حال حاضر این مرکز امکان صدور بیمه نامه آنلاین را برای متقاضیان نوع انفرادی و گروهی یا خانوادگی و سازمانی فراهم نکرده که به همین علت افراد جهت نام نویسی می بایست در نمایندگی های مختلف سازمان حضور یابند. در ادامه راهنمای تصویری ورود به بخش دریافت فرم های درخواست بیمه آورده شده است.
یکی از مهم ترین موارد لازم برای ثبت نام بیمه تکمیلی پارسیان فرم ثبت درخواست بوده که امکان دانلود فرم ها از طریق سایت parsianinsurance.ir فراهم شده است. افراد پس از جستجوی نشانی سایت در مرورگر باید از بخش خدمات بیمه ای روی بیمه تکمیلی درمان کلیک کرده تا در ادامه موفق به مطالعه نکات و اخذ فرم ها گردند.
در مرحله بعدی باید یکی از گزینه های بیمه تکمیلی پارسیان خانواده یا سازمان انتخاب شود.
حالا افراد باید روی گزینه دریافت فرم کلیک نمایند.
در ادامه صفحه دانلود فرم های متعدد نمایش داده شده و در دسترس قرار می گیرد که هر متقاضی بر اساس وضعیت خود به دریافت یک یا چند مورد از فرم ها نیاز خواهد داشت. بدیهی است که متقاضیان بیمه انفرادی نیاز به اخذ فرم مربوط به درخواست انفرادی و خانوادگی داشته اما مدیران سازمان ها برای بیمه کردن کارکنان باید موارد مربوط به تقاضای گروهی را دانلود کنند.
پیش از بررسی نحوه استعلام پرداخت هزینه با کد ملی و جدول سقف تعهدات لازم به ذکر است که در صورت اینترنتی شدن مراحل و نحوه خرید بیمه تکمیلی پارسیان، اطلاعات لازم از طریق سامانه مرکز منتشر شده و در دسترس قرار می گیرد. افراد در صورت لزوم می توانند با کارشناسان تماس برقرار کرده و درخواست مشاوره داده یا از طریق بررسی نشانی شعب به نزدیک ترین نمایندگی مراجعه کرده و درخواست خود را بیان نمایند.
هر یک از شرکت های ارائه دهنده خدمات بیمه تنها برخی از هزینه های مربوط به درمان را پرداخت کرده و پوشش محدود و معینی دارند. بررسی جدول سقف تعهدات، پوشش ها و تعرفه بیمه تکمیلی پارسیان بهترین راه برای کسب اطلاعات در این خصوص بوده که افراد می توانند جزئیات کامل را از طریق مراجعه به سایت بیمه پارسیان سازمان مشاهده کنند.
پیش از بررسی استعلام پرداخت هزینه با کد ملی در خصوص تعرفه بیمه تکمیلی پارسیان باید توضیح داد که تعرفه ها غالبا برای روش های انفرادی و خانوادگی یا سازمانی فرق داشته و بر اساس سن یا وضعیت سلامتی افراد تا حدودی متغیر می باشد. بنابراین اطلاعات دقیقی در خصوص تعرفه ها در دسترس نبوده اما لینک دانلود فایل پوشش ها در جدول زیر آورده شده است.
لازم به ذکر است که بیمه تکمیلی پارسیان یک دوره انتظار برای متقاضیان بیمه های خانوادگی و انفرادی در نظر گرفته که بر اساس نوع درمان مورد نیاز 3 ماه الی 1 سال می باشد، در صورت تهیه بیمه گروهی برای بیش از هزار نفر دوره انتظار حذف گشته اما در صورت اضافه شدن کارکنان جدید دوره انتظار برای آنان اعمال می گردد. دوره انتظار به این معنا است که افراد در آن بازه زمانی امکان استفاده از پوشش ها و دریافت خسارات را در اختیار نخواهند داشت.
جدول سقف تعهدات بیمه تکمیلی پارسیان از سایت مرکز قابل دریافت بوده که مطالعه آن به آشنایی بیشتر با میزان پوشش ها کمک خواهد نمود، به عبارتی دیگر افراد باید توجه داشته باشند که این مرکز هزینه هر یک از موارد درمانی را تا سقف خاصی بر عهده گرفته و در صورت افزایش هزینه درمان پرداخت اضافه مبلغ بر عهده بیمه شده خواهد بود.
مقادیر مندرج در جدول سقف تعهدات بیمه تکمیلی پارسیان ممکن است از سالی به سال دیگر فرق داشته و افزایش یا کاهش یابند، به همین علت افراد می بایست هر سال به سایت مرکز مراجعه کرده و برای اخذ جدول اقدام نمایند. جهت رفاه حال متقاضیان لینک دانلود آخرین فایل منتشر شده در جدول زیر آورده شده است.
اشخاص در صورت عدم پایبندی به قوانین بیمه تکمیلی پارسیان و عدم پرداخت حق بیمه یا ارائه نکردن موارد دال بر دریافت خدمات درمانی از مراکز غیر طرف قرارداد موفق به استعلام پرداخت هزینه با کد ملی دریافت خسارت نخواهند شد. بیمه شدگان باید از طلب خسارت برای مواردی که تحت پوشش سازمان نمی باشند خودداری کرده و پس از مطالعه جدول سقف تعهدات برای استعلام پرداخت هزینه با کد ملی اقدام نمایند.
امکان استعلام هزینه های بیمه تکمیلی پارسیان به صورت اینترنتی و از طریق کد ملی فراهم شده که اشخاص برای این کار می بایست به سایت سیناد یا بنیان مراجعه کنند. در ادامه راهنمای تصویری همراه با توضیحات کامل آورده شده و بیمه گزاران یا کارکنان سازمان های مختلف برای کسب اطلاعات دقیق در خصوص وضعیت خود می توانند این مراحل را طی نمایند.
امکان استعلام بیمه تکمیلی پارسیان با کد ملی پس از درج نشانی sinad.yrp24.com در مرورگر و ورود به حساب کاربری در سامانه سیناد فراهم می باشد.
در صورت تمایل برای دریافت خدمات استعلام سامانه بنیان که مخصوص بیمه شدگان می باشد افراد باید نشانی bonyan.parsianinsurance.com را در مرورگر تایپ نموده و در ادامه یکی از گزینه های نمایش داده شده در خصوص استعلام، مانند استعلام وضعیت بیمه نامه یا خسارت های درمان را انتخاب کنند.
در صورت انتخاب هر یک از گزینه ها لیستی برای اشخاص نمایش داده شده که برای مثال پس از گزینش استعلام خسارت لیست زیر قابل مشاهده بوده و باید یکی از موارد آن انتخاب گردد.
حالا افراد جهت استعلام بیمه پارسیان باید فرم نمایش داده شده را با اطلاعاتی مانند کد ملی، شماره تلفن همراه و تاریخ تولد تکمیل کرده و روی ارسال کد کلیک نمایند.
لازم به ذکر است که جهت استعلام پرداخت هزینه با کد ملی و دریافت خسارت از بیمه تکمیلی پارسیان سیناد بر اساس جدول سقف تعهدات اشخاص می بایست مدارک خود را مانند گزارش مرتبط با آزمایش ها یا بستری شدن در بیمارستان و اصل صورت حساب ها، در سامانه سیناد بارگذاری کرده یا موارد را به صورت حضوری به نمایندگی ها ارائه دهند. در صورت ناقص بودن مدارک هیچ گونه خسارتی به اشخاص پرداخت نشده که به همین دلیل پیش از اقدام برای دریافت خدمات درمانی از مراکز غیر طرف قرارداد اشخاص باید قوانین مندرج در سایت شرکت را مطالعه نمایند.
آن دسته از افرادی که تمایل به اخذ خدمات درمانی از مراکز طرف قرارداد با بیمه تکمیلی پارسیان دارند نیازی به ارائه مدارک دال بر درمان نداشته اما پیش از مراجعه به مراکز باید یک معرفی نامه از سمت نمایندگی های شرکت پارسیان دریافت کنند. این معرفی نامه به صورت حضوری صادر شده و پس از اخذ حضوری آن امکان طی کردن مراحل درمان در بیمارستان ها یا درمانگاه ها فراهم خواهد شد. در صورتی که بیمار به شکل اورژانسی بستری گردد باید 5 روز پیش از ترخیص برای اخذ معرفی نامه اقدام کرده و همچنین باید اظهار داشت که محاسبه هزینه های درمان بر اساس مبالغ اعلام گشته از سوی مراجع ذی صلاح صورت خواهد گرفت.
اشخاص پس از بررسی استعلام پرداخت هزینه با کد ملی و جدول سقف تعهدات باید بدانند که نام نویسی در طرح های مختلف بیمه تکمیلی پارسیان نیاز به مراجعه حضوری به نمایندگی های این مرکز داشته و در نتیجه اشخاص می توانند در خصوص نحوه پرداخت هزینه بیمه تکمیلی پارسیان با کارشناسان گفتگو نمایند. پرداخت حق بیمه به دو صورت بوده که هر فردی بر اساس وضعیت خود می تواند یکی از روش های زیر را انتخاب کند:
پرداخت هزینه به صورت یکجا: متقاضیان می توانند پس از حضور در نمایندگی ها و استعلام هزینه های بیمه تکمیلی پارسیان تمامی مبلغ معین شده را به صورت یکجا پرداخت کرده و در ادامه از پوشش ها بهره مند شوند.
پرداخت هزینه به صورت قسطی: بیمه تکمیلی پارسیان در صورت درخواست مشتری حق بیمه را به صورت قسطی و ماهانه دریافت کرده که در این صورت قسط اول می بایست همزمان با صدور بیمه نامه واریز گردد.
در خصوص نحوه پرداخت هزینه بیمه تکمیلی پارسیان اطلاعاتی در سایت شرکت درج نشده اما کارشناسان، متقاضیان روش قسط بندی را به طور کامل راهنمایی خواهند نمود. غالبا امکان واریز هزینه ها از طریق روش های آنلاین وجود داشته و در دسترس قرار می گیرد که واریز بهنگام هزینه ها اهمیت بالایی داشته و در صورت عدم پرداخت اقساط بیمه پارسیان قرارداد فسخ خواهد شد.
در صورت عدم فسخ قرارداد توسط شرکت بیمه تکمیلی پارسیان پس از عدم واریز اقساط بیمه گزار باید در اسرع وقت برای تسویه بدهی اقدام کرده در غیر این صورت از اخذ معرفی نامه یا جبران خسارت محروم خواهد گشت. همچنین باید اظهار داشت که در صورت صدور یک الحاقیه مبنی بر ایجاد تغییرات در قرارداد بیمه و افزایش تعهدات اشخاص نهایتا 30 روز برای واریز هزینه های اضافی دارند که در غیر این صورت ساعت 24 روز اخذ حق بیمه اضافه الحاقیه موثر واقع خواهد شد.
پس از آشنایی با سامانه بیمه تکمیلی پارسیان سیناد و نحوه استعلام پرداخت هزینه با کد ملی باید توضیح داد که این شرکت یک اپلیکیشن اندروید برای ارائه خدمات بهتر منتشر کرده و آن را در دسترس مشتریان خود قرار داده است. امکان ثبت نام در برخی از طرح های بیمه مانند حوادث یا بیمه عمر از طریق اپلیکیشن وجود داشته اما خدمات نام نویسی بيمه تکمیلی انفرادی به صورت آنلاین ارائه نشده و متقاضیان نوع گروهی نیز برای دریافت راهنمایی به پشتیبانی ارجاع داده خواهند شد.
اپلیکیشن بیمه تکمیلی پارسیان شامل بخش های مختلفی مانند انواع بیمه نامه و انواع خدمات بوده که اشخاص می توانند برای اخذ فرم های مختلف مانند فرم انصراف یا استعلام بیمه نامه از طریق اپلیکیشن اقدام نمایند. نحوه برقراری تماس با پشتیبانی در نرم افزار درج شده و اطلاعاتی در خصوص نحوه دریافت خسارت شرح داده شده که لینک دانلود برنامه در زیر آمده است.
اپلیکیشن | لینک |
اپلیکیشن بیمه تکمیلی پارسیان | لینک دانلود |
امکان دانلود اپلیکیشن بیمه پارسیان در حال حاضر برای سیستم عامل ios وجود نداشته و دارندگان تلفن همراه آیفون امکان نصب این برنامه را ندارند. اپلیکیشن در حال حاضر تنها برای دستگاه های اندروید در دسترس قرار گرفته و دارندگان دیگر دستگاه ها باید خدمات اینترنتی لازم را از طریق سایت سازمان اخذ نمایند.
افراد می بایست پیش از مراجعه حضوری به شعب بیمه تکمیلی پارسیان از طریق مراجعه به سایت شرکت یا نصب اپلیکیشن برای مطالعه جدول سقف تعهدات و توضیحات مرتبط اقدام کرده و در ادامه مراحل ثبت درخواست حضوری را طی کنند. آدرس نمایندگی های شرکت در استان های مختلف ایران از طریق سایت سازمان قابل دریافت می باشد
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد برای مشاوره نحوه دریافت بیمه تکمیلی پارسیان در کانال تلگرام عقود و قراردادها عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون برای مشاوره نحوه دریافت بیمه تکمیلی پارسیان پاسخ دهند.
برای مشاوره نحوه دریافت بیمه تکمیلی پارسیان
برای مشاوره نحوه دریافت بیمه تکمیلی پارسیان
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©