از جمله شرایط دریافت وام فرزندآوری بانک دی، داشتن مدارک لازم، توان ارائه سفته و معرفی ضامن واجد شرایط می باشد و ثبت نام این وام، با مراجعه به سایت بانک مرکزی ve.cbi.ir، کلیک بر روی گزینه "سامانه تسهیلات قرض الحسنه فرزند" و سپس، انتخاب گزینه "ثبت نام جدید"، صورت می گیرد.
برای مشاوره شرایط و مدارک ثبت نام وام فرزندآوری بانک دی
برای مشاوره شرایط و مدارک ثبت نام وام فرزندآوری بانک دی
قانون جوانی جمعیت، از جمله قوانین تازه تصویب از سوی دولت، در راستای جبران کاهش نرخ رشد جمعیت و نرخ باروری در سال های گذشته می باشد و به جهت نقش موثر جمعیت جوان، در اقتدار ملی و رشد پویایی و بالندگی، قانون گذار، تسهیلاتی را به موجب این قانون، به افرادی که فرزند دار شوند، ارائه می دهد.
از جمله مهم ترین این تسهیلات، وام فرزندآوری است که از سوی بانک های مختلف، از جمله بانک دی، تحت عنوان تسهیلات قرض الحسنه فرزند یا وام فرزندآوری بانک دی، ارائه می گردد و تنها، متقاضیان واجد شرایط و آشنا با روند ثبت نام این وام، موفق به دریافت آن، خواهند شد.
لذا در مقاله حاضر، شرایط، مدارک لازم، سایت و نحوه ثبت نام وام فرزندآوری بانک دی بررسی گردیده و در خصوص شرایط ضامن این وام و مبلغ آن، توضیح داده شده و به نحوه بازپرداخت و پیگیری این وام پرداخته شده است. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانند، ادامه مقاله را دنبال نمایند.
متقاضیان دریافت وام فرزندآوری بانک دی، تنها در صورتی موفق به اخذ این تسهیلات مالی خواهند شد که از شرایط دریافت وام فرزندآوری این بانک، برخوردار باشند. همین امر، ضرورت اطلاع از شرایط دریافت وام قرض الحسنه فرزندآوری بانک دی را ضروری می سازد. شرایط دریافت وام فرزندآوری بانک دی، عبارتند از:
متقاضی وام فرزند آوری، دارای تابعيت کشور جمهوری اسلامی ايران باشد؛
متقاضی، حداکثر تا ۲ سال پس از تولد فرزند، اقدام به ثبت نام وام نماید؛
متقاضی، از مدارک لازم، مدرک ضمانتی و ضامن واجد شرایط برای دریافت وام فرزند آوری بانک دی، برخوردار باشد؛
متقاضی، پس از ثبت نام وام در سایت بانک مرکزی ve.cbi.ir و تعیین شعبه بانک دی، به عنوان ارائه دهنده وام فرزندآوری، از سوی بانک مرکزی، واجد صلاحیت شناخته شود؛
نرخ باروری شهرستان محل زادگاه پدر یا فرزند، بالای 2/5 درصد، نباشد؛ چرا که "براساس تبصره ذیل بند (ت) تبصره (4) ماده (۱) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، تسهیلات تولد فرزند، به افرادی تعلق می گیرد که نرخ باروری شهرستان محل زادگاه پدر یا فرزند، بالای 2/5 درصد، نباشد."
شایان ذکر است، وام فرزندآوری بانک دی، صرفا یکبار به هر فرزند، تعلق خواهد گرفت و در صورت دوقلو بودن فرزندان، به هر یک از آن ها، وامی جداگانه، پرداخت خواهد شد. همچنین، در صورتی که در طول دوره بازپرداخت، فرزند دیگری، متولد گردد، پرداخت وام فرزندآوری به وی، بلامانع می باشد.
همانطور که در تیتر قبلی مقاله، اشاره شد، از جمله شرایط اخذ وام فرزندآوری بانک دی، داشتن مدارک لازم این امر است. لذا در تیتر حاضر، مدارک لازم برای دریافت وام فرزندآوری بانک دی، بر اساس آنچه در سایت و سامانه مخصوص این وام آمده، ذکر می گردند. مدارک لازم دریافت این وام عبارتند از:
اصل شناسنامه پدر
اصل شناسنامه فرزند
اصل کارت ملی پدر
اصل شناسنامه و کارت ملی مادر، طلاق نامه و برگه حضانت (در صورتی که والدین، از یکدیگر، جدا شده اند یا پدر، فوت شده است.)
اصل مدارک هویتی ضامن یا ضامنین و گواهی کسر از حقوق آن ها
مدارک مربوط به احراز محل سکونت و تایید کد پستی متقاضی و ضامن
کد رهگیری ثبت نام وام فرزندآوری در سایت بانک مرکزی ve.cbi.ir
حسب مورد و در صورت درخواست بانک، سفته ضمانت یا هر مدرک ضمانتی دیگر، نظیر فیش حقوقی، شماره حساب یارانه یا مدارک مربوط به سهام عدالت متقاضی وام یا ضامن وی نیز لازم است. در ادامه، در خصوص سایت و نحوه ثبت نام وام فرزندآوری بانک دی، صحبت خواهد شد.
در معرفی و توضیح سایت و نحوه ثبت نام وام فرزندآوری بانک دی، باید گفت، متقاضیان دریافت این نوع از انواع وام بانکی، در ابتدا باید در سامانه تسهیلات قرض الحسنه فرزند ve.cbi.ir، ثبت نام کرده و بانک مد نظر خود را بانک دی، تعیین کنند.
برای ثبت نام وام فرزند آوری بانک دی، در سامانه تسهیلات قرض الحسنه فرزند، متقاضی باید، آدرس ve.cbi.ir را جستجو نموده و بر روی "سامانه تسهیلات قرض الحسنه فرزند"، کلیک کند.
در این گام، فرد باید، بر روی گزینه "ثبت نام جدید"، کلیک کند.
در این مرحله، فرد باید اطلاعات لازم، اعم از اطلاعات شماره ملی، تاریخ تولد، استان و شهرستان محل تولد و سکونت پدر، فرزند و در صورت جدایی، اطلاعات مربوط به مادر و سایر اطلاعات لازم را وارد کرده و پس از درج اعداد تصویر امنیتی در کادر مربوطه، بر روی گزینه "ادامه"، کلیک کند.
در مراحل بعدی، متقاضی باید، بانک مد نظر خود را تعیین کرده و با تکمیل مراحل، ثبت نام خود را به اتمام برساند تا کد رهگیری ده رقمی، برای پیگیری های بعدی و مراجعه به شعبه، به وی داده شود.
پس از طی مراحل ثبت نام در سایت مذکور و دریافت کد رهگیری ثبت نام، فرد باید منتظر دریافت پیامک مربوط به تعیین شعبه، بماند. با دریافت پیامک مربوط به تعیین شعبه، متقاضی باید، به آدرس ebank.bdi24.com مراجعه کرده و سایر مراحل را دنبال کند.
پس از ورود به این سایت، متقاضی باید؛ شناسه و رمز ورود به سامانه بانکداری اینترنتی را در کادرهای مربوطه وارد کرده تا به پورتال خود، دسترسی یابد. (شناسه و رمز ورود به سامانه بانکداری اینترنتی، با ارائه کارت ملی، از شعب بانک دی در سراسر کشور، قابل دریافت است.)
پس از ورود متقاضی به پورتال خود در سامانه بانکداری اینترنتی، او باید مراحل ثبت درخواست برای تسهیلات قرض الحسنه فرزند بانک دی را طی کرده و در موعد مقرری که به وی، پیامک می گردد، برای تشکیل پرونده نهایی و انعقاد قرارداد، به شعبه تعیین شده بانک دی، برود.
بر اساس آنچه در سایت بانک مرکزی ve.cbi.ir و سایت بانک دی day24.ir، در خصوص شرایط ضامن وام فرزندآوری آمده، شرایط ضامن وام فرزندآوری بانک دی، به دو دسته شرایط عمومی و اختصاصی، تقسیم می گردند و توضیحات این شرایط، به شرح زیر می باشد.
شرایط اختصاصی ضامن وام فرزند آوری بانک دی
بر اساس آنچه در بخش اخبار سایت بانک دی day24.ir آمده، در صورتی که متقاضیان وام فرزندآوری، در سامانه رتبه بندی اعتباری ایران، دارای رتبه A باشند، نیازی به معرفی ضامن، برای دریافت وام فرزندآوری نبوده و پس از اعتبارسنجی بانکی متقاضی این وام، صرفا اخذ یک سفته به عنوان مدرک ضمانتی، کافی خواهد بود.
متقاضیانی که در سامانه رتبه بندی اعتباری ایران، دارای سایر رتبه های اعتباری (به جز A) هستند، علاوه بر ارائه سفته، ملزم به معرفی یک ضامن معتبر واجد شرایط که از گواهی کسر از حقوق برخوردار است، می باشند. نتیجه اعتبارسنجی ضامن، باید مثبت بوده، فاقد هرگونه بدهی معوقه یا چک برگشتی رفع سوء اثر نشده باشد و حقوق وی، تکافوی پرداخت اقساط وام فرزندآوری را بنماید.
شرایط عمومی ضامن وام فرزندآوری بانک دی
بر اساس آنچه در سایت بانک مرکزی ve.cbi.ir، بخش شرایط و دستورالعمل وام فرزندآوری آمده، در صورتی که اعتبار فرد (پس از اعتبارسنجی بانکی و سایر بررسی ها) برای تضمین بازپرداخت وام، کافی نباشد، فرد می تواند، سهام عدالت یا حساب یارانه خویش و خویشاوندان درجه اول خود را به عنوان وثیقه و ضمانت بازپرداخت وام فرزند آوری، قرار دهد.
در صورت عدم برخورداری از یارانه یا سهام عدالت یا عدم امکان وثیقه گذاری آن ها، فرد می تواند برای ضمانت بازپرداخت وام، اقدام به ارائه یک سفته و معرفی یک ضامن معتبر که نتیجه اعتبارسنجی بانکی وی، مثبت است و درآمد او، از نظر بانک، تکافوی بازپرداخت اقساط وام را خواهد کرد، نماید.
از جمله پرسش های پر تکرار در خصوص وام فرزندآوری بانک دی، مبنی بر این است که وام فرزندآوری بانک دی کی واریز میشود و مبلغ آن، چقدر می باشد؟ در خصوص زمان واریزی این وام باید گفت، نمی توان تاریخ و موعد دقیقی را مشخص کرد؛
چراکه این امر (زمان واریزی وام فرزندآوری بانک دی)، کاملا تابع زمان درخواست بوده و بستگی به تکمیل بودن مدارک و طی صحیح مراحل دارد؛ اما عموما و نه قطعا، در صورت طی کامل مراحل و تشکیل پرونده در شعبه، وام، ظرف ده روز، به حساب متقاضی، واریز خواهد شد.
درباره مبلغ وام فرزندآوری بانک دی، باید گفت، سقف فردی تسهیلات مربوط به وام فرزندآوری، متناسب با سقف فردی مندرج در لوایح بودجه سنواتی، تعیین خواهد شد و مبلغ آن، هر ساله، تغییر خواهد کرد؛ اما در حال حاضر و در زمان نگارش مقاله، سقف و مبلغ وام فرزندآوری، بسته به تعداد فرزندان و برای اطفالی که تاریخ تولد آنان از 1402/01/01 به بعد بوده، به شرح زیر است:
40 میلیون تومان با دوره باز پرداخت 36 ماهه، برای فرزند اول؛
80 میلیون تومان با دوره باز پرداخت 48 ماهه، برای فرزند دوم ؛
120 میلیون تومان با دوره باز پرداخت 60 ماهه، برای فرزند سوم؛
150 میلیون تومان با دوره باز پرداخت 72 ماهه، برای فرزند چهارم؛
200 میلیون تومان با دوره باز پرداخت 84 ماهه، برای فرزند پنجم به بعد.
شایان ذکر است، برای دریافت وام فرزندآوری بانک دی، الزامی به سپرده گذاری نیست و بازپرداخت اقساط وام، با شش ماه دوره تنفس، آغاز می گردد؛ یعنی وام گیرنده، 6 ماه پس از واریز مبلغ وام به حساب او، موظف به پرداخت اولین قسط است.
به منظور استعلام وام فرزندآوری، شخص لازم است که از نحوه و مراحل استعلام آگاه بوده و اطلاعات لازم را در اختیار داشته باشد. به جهت آشنایی داوطلبان، در این قسمت، نحوه پیگیری و استعلام وام فرزندآوری با کد رهگیری بانک دی به همراه راهنمای تصویری آن ارائه گردیده است.
برای پیگیری و استعلام وام فرزندآوری بانک دی لازم است که متقاضی در مرورگر خود آدرس ve.cbi.ir را جستجو کرده و وارد سایت شود. سپس فرد باید مطابق تصویر بر روی سامانه تسهیلات قرض الحسنه فرزند کلیک کند.
سپس لازم است که متقاضی مطابق تصویر بر روی گزینه "مشاهده وضیعت" کلیک نماید.
در این بخش برای پیگیری وام فرزند لازم است که اطلاعات خواسته شده در هر یک از کادر های مربوطه وارد شود. در نهایت فرد باید بر روی روی مشاهده وضعیت کلیک کند.
همچنین لازم به ذکر است که در سامانه تسهیلات قرض الحسنه فرزند، اشخاص می توانند ثبت نام قبلی خود را ویرایش یا حذف نمایند. علاوه بر این اگر متقاضیان کد رهگیری 10 رقمی خود را فراموش کرده باشند، این امکان برای آن ها وجود دارد که این کد را مجدد بازیابی کنند.
در خصوص محاسبه مبلغ و اقساط وام ازدواج بانک دی در متن مقاله توضیحاتی ارائه شد. بازپرداخت وام ازدواج طی 120 ماه صورت می گیرد که اولین قسط آن یک ماه پس از دریافت وام باید بازپرداخت شود. در نتیجه بدیهی است که وام گیرندگان خواستار اطلاع از نحوه بازپرداخت وام ازدواج بانک دی باشند.
یکی از روش های متداول جهت بازپرداخت انواع وام، مراجعه به شعب بانک مربوطه است، اما در صورتی که افراد خواستار پرداخت اقساط وام خود به صورت غیر حضوری باشند؛ می توانند از طریق سامانه های اینترنتی بانک عامل مورد نظر خود اقدام نمایند.
پرداخت اقساط بانک دی به صورت غیر حضوری از طریق استفاده از اینترنت بانک و همراه بانک دی امکان پذیر است. سایت اینترنتی بانک دی به آدرس ebank.bdi24.com در دسترس مشتریان است که پس از مراجعه به آن نیاز به ورود نام کاربری و رمز عبور ثابت است. در واقع مشتری قبلا باید اطلاعات لازم برای ورود به سامانه را از شعب بانک دریافت کرده باشد تا بتواند از خدمات آن استفاده نماید.
در خصوص استفاده از سایر روش های بازپرداخت وام ازدواج بانک دی مانند پرداخت اقساط از طریق عابر بانک و غیره نیز می توان از شعب این بانک استعلام گرفت.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط و مدارک ثبت نام وام فرزندآوری بانک دی در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون شرایط و مدارک ثبت نام وام فرزندآوری بانک دی پاسخ دهند.
برای مشاوره شرایط و مدارک ثبت نام وام فرزندآوری بانک دی
برای مشاوره شرایط و مدارک ثبت نام وام فرزندآوری بانک دی
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©