ثبت برند مشاغل خانگی، در صورت داشتن شرایط و مدارک لازم، نظیر ممنوع نبودن علامت تجاری انتخاب شده و برخورداری از مجوز قانونی، ممکن و میسر است و از مهم ترین مراحل دریافت علامت تجاری، مراجعه به سایت مربوط به این امر iripo.ssaa.ir، تکمیل اطلاعات و بارگذاری مدارک مورد نیاز می باشد.
برای مشاوره شرایط و مراحل ثبت برند مشاغل خانگی
برای مشاوره شرایط و مراحل ثبت برند مشاغل خانگی
در سال های اخیر، دولت جمهوری اسلامی ایران با همکاری نهادهای دولتی و وزارت خانه های مختلف، از جمله، وزارت کار، رفاه و تعاون اجتماعی، حمایت های فراوانی را از اشتغال زایی به واسطه راه اندازی مشاغل خانگی، انجام داده اند که از مهم ترین آن ها، اعطای مجوز و تسهیلات مالی، به صاحبین مشاغل خانگی است.
به تازگی، دولت، از حمایتی جدید از مشاغل خانگی، تحت عنوان امکان ثبت برند و علامت تجاری مشاغل خانگی، خبر داده که تنها، متقاضیان واجد شرایط و بهره مند از مدارک لازم، خواهند توانست، با طی مراحل قانونی و اداری، از این امکان، بهره مند شده و اقدام به ثبت برند مشاغل خانگی خود کنند.
پیرو پرسش های فراوان در خصوص مراحل دریافت و نحوه ثبت برند مشاغل خانگی، در مقاله حاضر، سامانه صدور آنلاین مجوز مشاغل خانگی و ثبت برند این مشاغل معرفی گردیده و در خصوص شرایط، مدارک لازم، مراحل و نحوه ثبت علامت تجاری مشاغل خانگی در سامانه ثبت برند اداره مالکیت معنوی، همچنین درباره مدت زمان و هزینه ثبت علامت تجاری این مشاغل، توضیح داده شده است.
سایت طرح ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی smkh.mcls.gov.ir که از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی راه اندازی شده و در کنار آن، درگاه ملی مجوزها mojavez.ir، سامانه صدور آنلاین مجوز مشاغل خانگی محسوب می گردند و لازمه ثبت برند مشاغل خانگی، این است که قبل از اقدام برای ثبت برند، برای دریافت مجوز مشاغل خانگی، از سامانه smkh.mcls.gov.ir یا در برخی موارد، ابتدا از طریق mojavez.ir و سپس از طریق smkh.mcls.gov.ir، اقدامات لازم، انجام شده باشد.
با این توضیح که متقاضیان دریافت مجوز مشاغل خانگی مستقل، باید ابتدا، از طریق درگاه ملی مجوزها mojavez.ir ها، اقدام نمایند و پس از دریافت پیامک از سمت سامانه مشاغل خانگی، برای پیگیری های لازم و درج اطلاعات مورد نیاز، به سایت طرح ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی smkh.mcls.gov.ir، مراجعه کنند.
متقاضیان دریافت مجوز مشاغل خانگی تحت پوشش، پشتیبان حقیقی و حقوقی، باید، از همان ابتدا، از طریق مراجعه به سایت طرح ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی smkh.mcls.gov.ir، اقدام نموده و درخواست خود برای صدور مجوز آنلاین را ثبت نمایند.
شایان ذکر است، سامانه صدور آنلاین ثبت برند مشاغل خانگی دارای مجوز، سایت iripo.ssaa.ir بوده که از زیر مجموعه های اصلی سایت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور است و تحت نظارت قوه قضاییه می باشد. متقاضیان واجد شرایط ثبت برند مشاغل خانگی، باید، پس از اخذ مجوز و تهیه مدارک لازم به سایت iripo.ssaa.ir، مراجعه کرده و مراحل ثبت برند یا علامت تجاری را طی کنند.
امکانات سامانه صدور آنلاین ثبت برند مشاغل خانگی یا سامانه مالکیت معنوی iripo.ssaa.ir، محدود به ثبت برند نبوده و افراد می توانند، با جستجوی آدرس آن، از امکاناتی همچون، ثبت طرح صنعتی، ثبت علامت تجاری داخلی و بین المللی، ثبت اختراع داخلی و بین المللی و دسترسی به راهنمای انجام موارد مذکور، بهره مند گردند.
مشاغل خانگی متقاضی ثبت برند و علامت تجاری، تنها در صورتی موفق به این کار خواهند شد که از شرایط لازم این امر، برخوردار باشند. لذا، در ادامه این تیتر از مقاله حقوقی دینا، شرایط ثبت برند مشاغل خانگی، مورد بررسی قرار گرفته است. شرایط ثبت برند مشاغل خانگی، عبارتند از:
مشاغل خانگی متقاضی ثبت برند و علامت تجاری، از مجوز های قانونی لازم، و مدارک مورد نیاز ثبت برند، برخوردار باشند؛
علامت تجاری مورد نظر، منحصر به فرد بوده و بتواند، کالا و خدمات شغل مورد نظر را از کالا و خدمات سایر مشاغل، متمایز کند؛
علامت تجاری مورد نظر، خلاف موازین شرعی و اخلاقی نباشد؛ علامت تجاری مورد نظر، ممنوع نباشد؛ علامت تجاری مورد نظر، پیش از این، توسط اشخاص حقیقی یا حقوقی دیگر، ثبت نشده باشد؛
علامت تجاری مورد نظر، عین یا ترجمه یا تقلید علامتی نباشد که پیش از این، ثبت شده یا در خواست ثبت آن، ارائه شده یا عین یا مشابه آن برای خدمات مشابه یا غیر مشابه، معروف شده است. شایان ذکر است، علامت ثبت شده، به مدت ده سال، از تاریخ تسلیم اظهارنامه ثبت علامت، دارای اعتبار خواهد بود.
از مهم ترین شرایط ثبت برند مشاغل خانگی و دریافت علامت تجاری این مشاغل، برخورداری از مدارک لازم است. لذا، در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، مدارک لازم ثبت برند مشاغل خانگی، مورد بررسی و توضیح قرار گرفته اند. این مدارک، عبارتند از:
کپی روزنامه رسمی شرکت؛ کپی روزنامه رسمی آخرین تغییرات شرکت؛ کپی مدارک شناسایی مدیر عامل یا اشخاصی که حق امضا دارند؛ (برای شخص حقوقی)
تصویر برند در ابعاد 10 در 10 (چنانچه تصویر، به صورت دو بعدی طراحی شده، باید دارای شش زاویه متفاوت باشد و چنانچه تصویر به صورت سه بعدی طراحی شده است، باید نسخه گرافیکی طرح نیز ارائه گردد.) (برای تمامی متقاضیان)
مدارک مربوط به حق تقدم و اظهارنامه؛ فیش واریز هزینه های مربوط به ثبت برند؛ کپی اظهارنامه ثبت برند مشاغل خانگی؛ کپی وکالتنامه و مدارک شناسایی نماینده قانونی (در شرایطی که مراحل ثبت برند مشاغل خانگی، توسط وکیل یا نماینده قانونی، انجام می گردد.) (برای تمامی متقاضیان)
تصویر شناسنامه و کارت ملی و کپی مجوز فعالیت اعم از جواز تاسیس، پروانه بهره برداری، پروانه ساخت، جواز کسب یا کارت بازرگانی، یا هر گونه گواهی فعالیت صادره از نهادهای قانونی (برای تمامی متقاضیان اعم از شخص حقیقی و حقوقی)
مراحل و نحوه ثبت برند مشاغل خانگی در سامانه ثبت برند اداره مالکیت معنوی iripo.ssaa.ir، در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، مورد بررسی و توضیح، قرار گرفته است. در ابتدا، متقاضی ثبت برند و علامت تجاری مشاغل خانگی باید، آدرس iripo.ssaa.ir را در مرورگر خود، جستجو نموده و برروی گزینه "ورود اعضا"، کلیک کند. در شرایطی که فرد در سامانه، ثبت نام نیست، ابتدا باید، از طریق گزینه "ثبت متقاضی"، اقدام نماید.
در این مرحله، فرد باید، نام کاربری، رمز عبور و اعداد تصویر امنیتی را در کادر مربوطه، وارد کرده و برروی گزینه "ورود به سامانه"، کلیک کند. شایان ذکر است، اشخاصی که رمز عبور خود را فراموش کرده اند، می توانند از طریق گزینه مربوط به فراموشی رمز، اقدام نمایند.
در این قسمت فرد باید، گزینه "ثبت اظهارنامه علامت تجاری"را انتخاب نماید.
در این گام، فرد باید، تعهدنامه را مطالعه نموده و تیک عبارت "متن فوق را خوانده و شرایط را قبول می کنم" را بزند.
در این قسمت، فرد باید، بر روی منوی کشویی پایین عبارت "نوع اظهارنامه خود را مشخص کنید"، کلیک کرده و گزینه "ثبت اظهارنامه جدید" را انتخاب نماید.
در این گام، فرد باید، اطلاعات برند یا علامت تجاری که قصد ثبت آن را دارد، در کادرهای مربوطه، وارد کند و به مرحله بعدی برود.
در این قسمت، فرد باید، از منوی کشویی طبقه کالا، کالا و خدماتی که در خصوص آن، اقدام به کسب مجوز نموده را وارد کند. (با کمک گزینه افزودن، می شود، کالا و خدمات بیشتری را اضافه کرد.)
در این گام فرد باید، مشخصات افرادی را که برند در مالکیت آن ها بوده و قرار است تا به عنوان دارندگان برند معرفی شوند را وارد نماید.
در این مرحله، فرد باید، برای هر شخص جدیدی که در مرحله قبل، اضافه کرده است، کد شناسایی مربوط به فرد را (کدی را که در هنگام ثبت نام در سامانه ثبت برند برای اشخاص از طریق پیامک ارسال شده) وارد نموده تا سایت ثبت برند، اطلاعات فرد را به طور خودکار، بارگذاری نماید.
در این گام، تنها افرادی که قبلا برند خود را در کشور دیگری غیر از ایران ثبت کرده اند، باید اطلاعات لازم را تکمیل نموده و به مرحله بعدی بروند.
در این قسمت، باید، ضمایم مربوط به برند، از طریق گزینه "ثبت ضمایم" در سامانه ثبت برند مشاغل خانگی یا سامانه مالکیت معنوی، بارگذاری شوند.
در نهایت، فرد باید، اقدام به پرداخت هزینه و ثبت نهایی درخواست ثبت برند مشاغل خانگی در سامانه مالکیت معنوی نماید تا یک کد رهگیری به او اعطا شود. پس از دریافت نسخه نهایی، شخص باید آن را امضا کرده و یک نسخه برابر با اصل آن را برای اداره مالکیت معنوی، ارسال کند.
پس از توضیح سامانه، شرایط و مدارک لازم برای ثبت برند مشاغل خانگی در تیترهای قبل، در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، یکی از پرتکرار ترین پرسش ها پیرامون ثبت علامت تجاری مشاغل خانگی، مبنی بر اینکه مدت زمان ثبت برند مشاغل خانگی چقدر است؟ مورد بررسی قرار گرفته و به آن، پاسخ داده شده است.
در توضیح مدت زمان ثبت برند مشاغل خانگی باید گفت، نمی توان زمان دقیقی را برای این امر، تعیین نمود؛ چرا که پروسه ثبت برند و علامت تجاری مشاغل خانگی، بسته به تکمیل بودن یا نبودن مدارک افراد، نحوه صحیح تکمیل اظهارنامه ثبت برند یا عدم تکمیل صحیح اظهارنامه که منجر به دریافت اخطاریه رفع نقص می گردد و مواردی از این دست، متفاوت است.
به طور کلی، چنانچه تمامی مراحل، به درستی طی گردند و هیچ مشکلی در بین نباشد، مدت زمان ثبت برند مشاغل خانگی، در حدود 4 ماه کاری یا اندکی بیشتر خواهد بود. لازم به تاکید است، مدت مذکور، قطعی نبوده و ممکن است، پروسه ثبت برند، زمان بیشتر یا کمتری، نیاز داشته باشد.
هزینه ثبت برند مشاغل خانگی، پرسش اغلب افرادی است که تمایل به انجام این امر دارند، لذا در این تیتر از مقاله حقوقی دینا و با استناد به آنچه در سایت iripo.ssaa.ir آمده، جدول هزینه ثبت برند، در سال جاری، در یک فایل اکسل، ارائه می گردد تا متقاضیان، از آن، استفاده نمایند.
به طور کلی، هزینه ثبت برند، برای اشخاص حقیقی و حقوقی، متفاوت است و علاوه بر هزینه اخذ مجوز، آگهی آخرین تغییرات شرکت در روزنامه رسمی و....مواردی چون، هزینه حق ثبت اظهارنامه، حق ثبت علامت، حق ثبت تمديد دوره های ده ساله، هزينه استعلام برای انتقال، اجازه بهره برداری يا اعراض و مواردی از این دست را در بر می گیرد که مبلغ تمامی این هزینه ها به انضمام سایر هزینه هایی که در این پاراگراف ذکر نشده اند، در جدول اکسل باکس دانلود زیر، آمده است.
بر اساس آنچه در سامانه ثبت برند مشاغل خانگی iripo.ssaa.ir آمده، "همه هزینه ها، برای مالکین ایرانی بصورت اینترنتی (در مراحل ثبت اظهارنامه و یا ثبت درخواست)، بصورت برخط (آنلاین) دریافت می گردد اما مالکین غیر ایرانی باید، معادل ارزی کلیه هزینه ها و تعرفه های ثبتی علامت بر مبنای یورو را به شماره حساب ارزی 2103310000042 نزد بانک ملی-شعبه برج آرمیتا، کد 1033، به نام خدمات ثبتی اداره کل مالکیت صنعتی واریز و تصویر فیش را در مراحل ثبت اظهارنامه و یا درخواست، ارسال فرمایند."
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط و مراحل دریافت ثبت برند مشاغل خانگی در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون شرایط و مراحل دریافت ثبت برند مشاغل خانگی پاسخ دهند.
برای مشاوره شرایط و مراحل ثبت برند مشاغل خانگی
برای مشاوره شرایط و مراحل ثبت برند مشاغل خانگی
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©