از مهم ترین شرایط دریافت وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی می توان به برخورداری از مدارک لازم، نظیر مجوز برای کسب و کارهای صنفی و روزمه کاری و طرح توجیهی کسب و کار، برای کلیه متقاضیان، اشاره کرد. نحوه دریافت وام ۳۰۰ ملیونی، با مراجعه به سامانه irantavanafarin.ito.gov.ir و ثبت درخواست در سایت سامانه، می باشد.
برای مشاوره شرایط دریافت وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی
برای مشاوره شرایط دریافت وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی
یکی از اهداف دولت در سال های اخیر، حمایت از ایجاد اشتغال و کسب و کارهای فعال برروی پلتفرم ها و سکوهای داخلی، نظیر ایتا، آیگپ، شیپور و بله بوده و در این راستا، تسهیلات مالی و حمایتی مختلفی را طراحی و اجرا کرده است.
از مهم ترین این حمایت ها و تسهیلات مالی، می توان به وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی که در عرف به آن وام ۳۰۰ ملیونی نیز می گویند، اشاره کرد که تنها، واجدین شرایط و اشخاص مطلع از مدارک و نحوه دریافت، موفق به اخذ آن، می گردند.
لذا در مقاله حاضر، ماهیت وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی، شرایط، مدارک لازم و نحوه دریافت این وام، مورد بررسی قرار گرفته و در خصوص مبلغ، محاسبه سود و بازپرداخت وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی، توضیح داده شده است.
در توضیح اینکه وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی چیست؟ باید گفت، این وام، یکی از تسهیلات مالی دولت، در راستای ایجاد اشتغال بوده و به کلیه کسب و کارهای واجد شرایط و فعال بر بستر سکو های داخلی، که اقدام به فروش کالا یا خدمات و یا فعالیت اقتصادی در سکوهای داخلی می نمایند، ارائه می گردد.
بر اساس بند 1 و 2 ماده 1 آيين نامه حمايت از سكوها و كسب و كارهای اقتصاد رقومی (ديجيتال)، سکو های داخلی، عبارتند از:"بستر يا زيرساختی كه امكان حضور يا مشاركت برخط مصرف كنندگان و عرضه كنندگان متكثر كالا و خدمات و محتوا را بر روی شبكه ملی اطلاعات، فراهم می نمايد و دارای قواعد و سازوكارهای شفاف و بدون تبعيض است." این سکوها "بر اساس ضوابط ابلاغی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، فعاليت نموده و به تاييد وزارتخانه مذكور" می رسند.
شایان ذکر است، در حال حاضر، شیپور، بله، آیگپ، کسبینو، سروش پلاس، روبیکا و ایتا، از نمونه سکو های داخلی (سکوهای مشمول) مورد تایید دولت، برای کسب و کارها هستند و دولت، در راستای حمایت از فعالین در سکو های داخلی، تسهیلاتی مختلف، از جمله وام کسب و کارهای فعال در سکو های داخلی را در نظر گرفته است.
نشان ویژه کسب و کارهای آنلاین، تنها به کسانی اعطا خواهد شد که در پلتفرم و سکو های داخلی، فعالیت می کنند و علاقمندان به کسب اطلاعات در این باره می توانند، مقاله زیر را مطالعه نمایند. در ادامه، شرایط دریافت وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
شرایط دریافت وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی که در عرف به آن، وام 300 میلیونی نیز می گویند، در این تیتر از مقاله حقوقی دینا و با استناد به آنچه در شیوه نامه اعطای تسهیلات به کسب و کارهای حوزه اقتصاد دیجیتال آمده، مورد بررسی قرار گرفته است. این شرایط، عبارتند از:
"داشتن فعالیت روی یکی از سکو های مشمول (که شروع فعالیت بر بستر سکوی مشمول، حداکثر از اول فروردین 1401 مورد پذیرش می باشد و کسب و کارهایی که قبل از این تاریخ، فعالیت خود را روی سکو آغاز کرده اند، مشمول دریافت تسهیلات، نمی شوند.)"
داشتن حداقل سه ماه سابقه فعالیت در سکو های داخلی مورد تایید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، نظیر ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله، در زمان ثبت درخواست وام؛
داشتن تاییدیه و معرفی نامه از سوی سکوی مشمول (مقصود از سکوی مشمول، سکوی داخلی ای است که به تایید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، رسیده است.)؛ نداشتن تخلف احراز شده؛ داشتن حداقل 60 درصد رضایت مشتریان قابل استعلام از سکوی مشمول؛
داشتن کد بیمه صاحب کسب و کار، در کسب و کارهای حقیقی (خود اشتغالی)؛ ایجاد حداقل یک اشتغال جدید، توسط کسب و کارهای مشمول حقوقی و صنفی؛ داشتن مجوز صنف مربوطه در خصوص کسب و کار های مشمول صنفی؛
داشتن حداقل 20 درصد رشد از نظر تعداد تراکنش و یا حجم تراکنش و نداشتن تخلف احراز شده در ارائه خدمات، در خصوص کسب و کار های حقوقی و صنفی که متقاضی دریافت مرحله دوم وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی، هستند؛
داشتن حداقل 30 تراکنش موفق ماهانه (در سه ماه آخر) یا داشتن حداقل 15 میلیون تومان، تراکنش موفق ماهیانه (در سه ماه آخر)؛ داشتن حداقل 10 آگهی ماهیانه در سه ماه آخر یا داشتن +1000 فالور بر بستر سکوی مشمول در سه ماه آخر؛
به کار گماردن نیروی انسانی تعهد شده توسط کسب و کارهای صنفی و حقوقی، حداکثر از ابتدای سال 1401؛ ایجاد خود اشتغالی کسب و کار حقیقی، حداکثر از ابتدای سال 1401 و تایید شدن بیمه آن ها؛
ایجاد شدن کسب و کار حقیقی، 12 ماه پیش از درخواست خود اشتغالی و به کار گرفتن نیروی انسانی، توسط کسب و کارهای حقوقی و صنفی، 12 ماه پیش از درخواست. شایان ذکر است، کسب و کارهای حقوقی و صنفی باید، بیمه 50 درصد نیروی انسانی تعهد شده را هنگام ثبت نام و مابقی را هنگام اجرای طرح، بپردازد. نیروهای انسانی جذب شده، نباید در 6 ماهه منتهی به جذب، دارای سابقه بیمه در آن شرکت باشند.
شایان ذکر است، وام مربوط به کسب و کارهای صنفی و حقوقی، طی دو مرحله، پرداخت خواهد شد و وام مربوط به کسب و کارهایی که شخصی حقیقی، آن را راه اندازی کرده و ارائه می دهد، طی یک مرحله، پرداخت می گردد. همچنین، میزان آورده متقاضی برای اخذ وام، برای کسب و کارهای حقیقی، صفر و برای کسب و کارهای حقوقی و صنفی، 15 درصد است.
بر اساس آنچه در شیوه نامه اعطای تسهیلات به کسب و کارهای حوزه اقتصاد دیجیتال آمده، تنها افرادی موفق به دریافت وام ۳۰۰ ملیونی یا وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی خواهند شد که از مدارک لازم این امر، برخوردار باشند. لذا در این تیتر، مدارک لازم برای دریافت وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی، مورد بررسی قرار گرفته اند که عبارتند از:
روزمه کاری و طرح توجیهی کسب و کار (برای کلیه متقاضیان)؛ لیست بیمه؛ معرفی نامه صاحب کسب و کار حقیقی یا صنفی، به عنوان نماینده، جهت پیگیری امور (برای اشخاص حقیقی و اصناف)
آخرین اظهارنامه مالیاتی و یا فروش فصلی چهار دوره گذشته (برای اشخاص حقوقی و صنفی)؛ مدارک مثبت گردش حساب یک سال اخیر، جهت اعلام میزان مبلغ تراکنش های صورت گرفته بر بستر سکوی داخلی
مدارک مثبت تعداد تراکنش صورت گرفته بر بستر سکوی داخلی؛ مدارک مثبت عدم وجود تخلف احراز شده؛ مدارک مثبت میزان رضایت مشتریان؛ مدارک مثبت تعداد دنبال کننده ها، بر بستر سکوی مشمول؛ مدارک مثبت تعداد آگهی های منتشره بر بستر سکوی مشمول
مدارک مربوط به مجوز صنف مربوطه توسط کسب و کارهای مشمول صنفی؛ آگهی تاسیس روزنامه رسمی شرکت؛ آگهی آخرین تغییرات شرکت؛ اساسنامه شرکت؛ معرفی نامه مدیر عامل به عنوان نماینده، جهت پیگیری امور (برای اشخاص حقوقی)
نحوه دریافت وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی یا وام ۳۰۰ ملیونی، از طریق مراجعه به سایت irantavanafarin.ito.gov.ir، میسر است. برای این امر، فرد باید، آدرس irantavanafarin.ito.gov.ir را در مرورگر خود، جستجو نماید.
با جستجوی آدرس مذکور و پس از ورود به صفحه ای مشابه صفحه زیر، فرد باید، نوع کاربری خود را "متقاضیان دریافت تسهیلات" تعیین نموده و بر حسب موقعیت خود، برروی یکی از دو گزینه "ورود متقاضیان حقیقی/صنفی" یا "ورود متقاضیان حقوقی"، کلیک کند. در این راهنما، گزینه "ورود متقاضیان حقیقی/صنفی"، انتخاب شده است.
در این مرحله، فرد به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، هدایت خواهد شد و باید، شماره همراه و کد تصویر امنیتی را در کادرهای مربوطه وارد نموده و برروی گزینه "ارسال رمز یکبار مصرف"، کلیک کند.
در این مرحله، فرد باید، کد ارسالی به شماره همراه را در کادر مربوطه، وارد نماید.
در این گام و پس از احراز هویت در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، فرد به صفحه ای مشابه صفحه زیر، هدایت خواهد شد و باید، گزینه "اقتصاد دیجیتال" را انتخاب نماید.
در این قسمت، فرد باید، اقتصاد دیجیتال حقیقی یا صنفی را انتخاب کند.
در این مرحله، فرد باید، گزینه "درخواست تسهیلات" را انتخاب کند.
در این گام، فرد باید، اطلاعات هویتی خود را وارد نموده و به مرحله بعدی برود.
با طی باقی مراحل و درج اطلاعات پستی و تماس، همچنین، تکمیل فیلدهای مربوط به پیش شرط وام و بارگذاری مدارک، متقاضی، موفق به ثبت نام دریافت وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی، خواهد شد. در ادامه، مبلغ وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی، بررسی خواهد گردید.
مبلغ وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی، پرسش اغلب کسانی است که متقاضی دریافت این نوع از انواع وام بانکی و تسهیلات هستند. لذا در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، با استناد به آنچه در شیوه نامه اعطای تسهیلات به کسب و کارهای حوزه اقتصاد دیجیتال آمده، در خصوص مبلغ وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی در سال جاری، توضیح داده شده است.
سقف وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی برای کسب و کارهای حقوقی، پنج میلیارد ریال است؛
سقف وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی برای کسب و کارهای صنفی، سه میلیارد ریال است؛
سقف وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی برای کسب و کارهای حقیقی، دو میلیارد ریال است.
وام مشاغل خانگی، از مهم ترین تسهیلات حمایتی دولت، در راستای ایجاد و افزایش شغل است و علاقمندان به کسب اطلاعات در خصوص شرایط و ضوابط این وام می توانند، مقاله پیشنهادی در لینک حتما بخوانید را مورد مطالعه قرار دهند. در ادامه، محاسبه سود و بازپرداخت وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی، بررسی خواهد شد.
پس از توضیحاتی که در تیترهای قبلی مقاله، در خصوص ماهیت، شرایط، مدارک لازم، نحوه دریافت و مبلغ، وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی ارائه شد، در این تیتر از مقاله دینا، محاسبه سود و بازپرداخت این وام، مورد بررسی قرار گرفته و درباره آن، توضیح داده شده است.
بر اساس آنچه در شیوه نامه اعطای تسهیلات به کسب و کارهای حوزه اقتصاد دیجیتال، در خصوص محاسبه سود و بازپرداخت وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی آمده است، تمامی دریافت کنندگان وام باید، پس از یک دوره تنفس شش ماهه، ظرف 48 ماه، اقدام به پرداخت اقساط وام دریافتی نمایند.
سود وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی، برای تمامی دریافت کنندگان آن، اعم از کسب کارهای حقیقی، حقوقی و صنفی، 15/33 درصد می باشد. علاقمندان به کسب اطلاعات درباره وام اشتغال زایی بنیاد برکت می توانند، مقاله زیر را مورد مطالعه، قرار دهند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط دریافت وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون شرایط دریافت وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی پاسخ دهند.
برای مشاوره شرایط دریافت وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی
برای مشاوره شرایط دریافت وام کسب و کار فعال در سکو های داخلی
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©